- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 34
Evet canım ilahiyat ama d.k.a.b. Öğretmenliği inşallah atanirim bendesenin bölüm ne canım bu sene kpss ye girecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ilahiyat ama d.k.a.b. Öğretmenliği inşallah atanirim bendesenin bölüm ne canım bu sene kpss ye girecek misin
inş canım atanırız hayırlarlaEvet canım ilahiyat ama d.k.a.b. Öğretmenliği inşallah atanirim bende
Hayirli kandiller buaradainş canım atanırız hayırlarla
dua et canımEvlat sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu... İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
benimde yumurtalarım toplanıcak canım inşş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazKizlar gunaydin bir aksilik cikmazsa eger yarin transferim olacak baharda olmadi ins.2016 sonunda olur
Ins.canimbenimde yumurtalarım toplanıcak canım inşş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
hayırlısıyla inş canım ALLAH hayırlısıyla sevindirsin seniKizlar gunaydin bir aksilik cikmazsa eger yarin transferim olacak baharda olmadi ins.2016 sonunda olur
yumurtalar tüp bebek için mi alınacak canım ALLAH seni de hayırlısıyla sevindirsin beklemek zor inş güzel haberleri de yazarsınızbenimde yumurtalarım toplanıcak canım inşş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
evet canım 2 aşılama geçirdim şimdi tüpe başladık..yumurtalar tüp bebek için mi alınacak canım ALLAH seni de hayırlısıyla sevindirsin beklemek zor inş güzel haberleri de yazarsınız
hayırlısı olsun canım benim inş bu sefer ALLAH sevindirir hayırlısıyla sizi bir bakmışsın ikizin olmuş tüm sıkıntılar biter cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlara nasip etsin inş aminevet canım 2 aşılama geçirdim şimdi tüpe başladık..
Oncelikle gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum bende ilk tedavimde hamile kaldim fakat bir anda 6 haftalikken lekelenmeler ve kanamam oldu maalesef kaybetim bebegimi gecen yil bu gunlerde tedavi oluyordum ve simdi yine ayni zamanda transferim olacak ins.biraz korkuyorum yine ayni seyler olursa yada tutmazsa diye ama hakkimizda hayirlisiAllah yardımcınız olsun kızlar inşallah tedavilerinizde yüzünüz güler. bende diyordum ki hamile kalayım yeterki 9 ay yatarım ne olcak ki ama öyle değilmiş aralıkta hamile olduğumu kan testiyle öğrendik ama kanamalr ve lekeler geldi hemen doktor iki hafta hiç kalkmadan yat dedi daha önce bi tane kaybım olduğu için çok korktum ve sadece yattım işte hep söyleğim gibi oldu dedim hamile kaldım yatarım neolcak ki dedim kimsem yok burda istanbulda ölümdü yatmak iki hafta sonunda dış gebelik olduğu anlaşıldı ve ameliyat la aldılar bebeği şimdide duam allahım hamile kalayım ama sağlıklı olayım normal bi hamilelik yaşayım diye dua ediyorum ve kesinlikle zaman belirlemiyorum su zaman diye artık hiç düşünmüyorum ne zaman kalırım nasıl kalırım diye Rabbim zamanını biliyor ya içim çok rahat. bu yolda bu sınavda gülümsemeyi hiç bırakamayalım. şimdi yaptğım en güzel şeyde beni azıcık üzen insanları hayatımdan çıkarıyorum bi tek eşim olsun bana yeter.birde evde hiç bu konuları konuşmuyoruz :)
bol bol dua et canım ALLAH inş hayırlısıyla bu sefer evladını verir sana amin cümlemize de nasip eder inş hayırlısıyla aminOncelikle gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum bende ilk tedavimde hamile kaldim fakat bir anda 6 haftalikken lekelenmeler ve kanamam oldu maalesef kaybetim bebegimi gecen yil bu gunlerde tedavi oluyordum ve simdi yine ayni zamanda transferim olacak ins.biraz korkuyorum yine ayni seyler olursa yada tutmazsa diye ama hakkimizda hayirlisi
Oncelikle gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum bende ilk tedavimde hamile kaldim fakat bir anda 6 haftalikken lekelenmeler ve kanamam oldu maalesef kaybetim bebegimi gecen yil bu gunlerde tedavi oluyordum ve simdi yine ayni zamanda transferim olacak ins.biraz korkuyorum yine ayni seyler olursa yada tutmazsa diye ama hakkimizda hayirlisi