2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

videolar hangi yayının?

hiç belli olmaz yeterki nasibinde olsun ben 2012 de kesin atanırım ya diyordum olmadı yani zamanı gelmişse bir bakmışsın atanmışsın iyi atanırsan kitaplar benim ben elimdeki kaynakların çoğunu aralığa kadar bitirmeyi düşünüyorum

inşallah canım rızkınızı versin Allah. maddi sıkıntılarınız inşallah biter. bebeği bencede takma canım. sonuçta ilaç kullanmaya daha yeni başlamıştın hemen olacak diye bişi yok. en ümitsiz olduğun anda geliyor bebek. beni çok üzmüştü kandil günü bir arkadaş hatırlarsınk i ben 2 defa düşük yaptım bunu biliyor. ve o aydan önce daha korunmayı bırakmıştım. oluverdi hemen. Allah bilir her şeyin en iyisini. sen hsg yi ne yaptın canım. ben sana onu tavsiye ederim ama bi düşün bence. kafan rahat olur canım.

rahim filmi çektirmedim henüz canım kafam rahat olacak evet klomeni bıraktım bu ay memleketteydim canım

rahim filmi çektirmedim henüz canım kafam rahat olacak evet klomeni bıraktım bu ay memleketteydim canım
çekileceksen eryaman hastanesi en uygun canım daha uygun ve o derece lüks bulamazsın. aklında olsun. inşallah bu ay olur olmazsa faydalı bir şey. 250 tl ydi en son. 500 altı yok zaten.

çekileceksen eryaman hastanesi en uygun canım daha uygun ve o derece lüks bulamazsın. aklında olsun. inşallah bu ay olur olmazsa faydalı bir şey. 250 tl ydi en son. 500 altı yok zaten.
250 tlye mi çekiyorlar Eryaman hastanesinde canım temiz mi özel orası da değil mi canım biraz ertelememiz kredi taksitlerinden ay sonu anca geliyor ondan 2-3 ay daha bekleyebilirim bakalım sonra yaptıracağım mecbur bakalım hayırlısı olsun tabii o zaman kafam rahat olacak

Canım gerekli tüm testlee yapıldı banada eşimede çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktorum bu ay konrollü yapalım dedi klomen kullandım ama ondada yumrtam çok büyümüş kist olmuş doktorum adetinle atarsın sokıntı yapma dedi ama işte dertsiz başıma dert aldım diyorum. Buhğnde çatlatma iğmesi vurdurdum nasip artık rabbim isteyen herkese nasip etsin

5 yıldızlı otel gibi odaları canım süper ama ben ilk açıldığında yaptırmıştım, ozaman daha piyasa yapıyorlardı o yüzden okadar ucuz. şidi ne durumda bilmiyorum. acayip lüks beni el üstünde tuttular, birde üstüne yemek verdiler ve anestezili bu fiyat. odada akşama kadar dinlenip öyle çıktım düşün artık. hastane süper zaten ben çok beğeniyorsdum ama erkek dr. tercihim değil o sebeple oraya gitmiyorum bayan dr. da iyi değil. olsa hiç. düşünmez oraya giderdim.
amin canım inşallah herkese hayırlı gebelik nasip olsun. ne zamndır deniyorsunuz peki özel değilse ?

ERKEK Mİ YAPIYOR ORADA CANIM ANLAMADIM 250 TL ANEZTEZİLİ

Selam kizlarrrr Oncelikle Rabbim isteyen butun herkese hayirli evlatlar nasip etsin Amin...ben sekiz yildir evliyim cok sukur iki tane evladim var biri 5 yasinda erkek digeri 3 yasinda kiz 27 yasindayim ve Rabbim nasip ederse bi tanede evlat sahibi olmak istiyoruz..herseyin hayirlisi

ERKEK Mİ YAPIYOR ORADA CANIM ANLAMADIM 250 TL ANEZTEZİLİ
dr. un yapıyor canım hsg yi. ama radyoloj,i uzmanıda orada oluyor. yani dr. un kadınsa kadın tabiki ama radyoloji uzmanı seçme lüksün yok. artık o erkekse bişi yapamazsın. ameliyathanede yapıyorlar. Allah düşürmesin ama çok temiz ve cihazları çok iyi. evet anestezili 250 tl. hiç bişi duymuyorsun zaten.

6 aydır deniyoruz canım Zamanı gelmedi demekki.diyorum artık her şeyin hayırlısı

6 aydır deniyoruz canım Zamanı gelmedi demekki.diyorum artık her şeyin hayırlısı
canım endişelenmen için erken ama hemen olmuyor bazen. değişiyor gebelik süresi kişiden kişiye. benim bir çok arkadaşımda ilk çocukları hemen olmuşken 2. neredeyse 1 yıl kadar sürdü. yani en az 8 ay. inşallah fazla bekletmez bebişin seni :)

DİREK ÇEKTİRMEK İÇİN GİTTİĞİMİZDE DOKTOR SEÇEMİYOR MUYUZ YA DA DOKTORU SEÇEBİLİYORUZDUR..

DİREK ÇEKTİRMEK İÇİN GİTTİĞİMİZDE DOKTOR SEÇEMİYOR MUYUZ YA DA DOKTORU SEÇEBİLİYORUZDUR..
tabi muayene odasına gidiyorsun hangi dr. u istiyorsan. sonra anlaşıyorsun ve sana gün veriyor. adet bitince 3 gün içinde. senin gittiğinde dr. müsait olmayabilir sonuçta. adet bitmeden gitmekte fayda var. ameliyatı olabilir başka bişi olablir.

direk ben hsg çekilcem olmuyor zaten. dr. la görüşmen gerkiyor. yani muayene ücreti ödüyorsun öncesinde 250 dışında. ama oda çok uygun 60 galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…