2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Teşekkür eseeim canım inş rabbim isteyen herkrse nasip etsin

İNŞAALLAH HAMİŞLERİMİZ ÇOĞALIR

Kizlar merhaba iyisinizdir umarim birsey danisacagim sizlere, bu ay sogan kurune baalayacaktim ama bayramdan sonra isyerinde yogunduk gec ciktik falan adetin 7.gununu kacirdim bende cok ustune dusmedim belki nasip degildi. Adetlerim duzenli her ay 30 gunde oluyor. Mayis ayinda sanirim kafaya cok takmaktan 4 gun gecikme yasamistim bir heves doktora gittigimde gebe olmadigimi yumurtaminda 12cm oldugunu 1 hafta icinde adet olmazsa adet sokturucu vermisti onu icmemi soyledi ama gerek kalmadan 2. gunu adet oldum. Simdi sormak istedigim yumurta takibi yapilabiliyormus ya kizlar onun icin ne zaman gitmek lazim kontrole? Biliyorum uzun oldu hakkinizi helal edin ama bilgili arakadaslar paylasirsa bu ay ona gore gideyim doktora bi takibe alsin en azindan.

klomen kullandığımda adet bitimimin ikinci haftası ben yumurtalarıma bakıtmaya gidiyordum canım

Hmm anladim canim bir nevi yum. gunlerine dogru gitmek mantikli diyorsun. Tamam o zaman bu ay adet olunca hem sogan suyumu yapacagim hemde doktora bi takibe gideyim en azindan buyumuyorsa bosu bosuna beklemektense tedavi sureci baslar belki

Hmm anladim canim bir nevi yum. gunlerine dogru gitmek mantikli diyorsun. Tamam o zaman bu ay adet olunca hem sogan suyumu yapacagim hemde doktora bi takibe gideyim en azindan buyumuyorsa bosu bosuna beklemektense tedavi sureci baslar belki
evet iyi olur canım bu ay bir git bakalım büyümüyorsa klomene başlatır belki

yakın zamanda müjdeli bir hamiş haberi alırız inş

canım ben dün gittim doktora adet olamadığım için rahim kalınlaşmış. Beta HCG istedi heyecanlandım tabii ama sonuç hüsran adet söktürücü verdi. Sonra adetin ikinci hormonlarıma bakcakmış tekrar cyclo progyneva'ya başlıcaz dedi yani bu ay da benim tırt

hayırlısı olsun canım sıkma canını

adete 3 gün kaldı benimde test alsam mı almasam mı bilemiyorum yoksa günümün geçmesini mi beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…