anladım canımdr. müsaitse çeker ama değilse çekmez. birde aç olman gerek anestezi için.
o ne canım tarlusalkızçeler cumartesi doktora gitcem ben de büyük ihtimalle tarlusal verip gönderecek
Teşekkür eseeim canım inş rabbim isteyen herkrse nasip etsincanım endişelenmen için erken ama hemen olmuyor bazen. değişiyor gebelik süresi kişiden kişiye. benim bir çok arkadaşımda ilk çocukları hemen olmuşken 2. neredeyse 1 yıl kadar sürdü. yani en az 8 ay. inşallah fazla bekletmez bebişin seni :)
İNŞAALLAH HAMİŞLERİMİZ ÇOĞALIRSelam kizlarrrr Oncelikle Rabbim isteyen butun herkese hayirli evlatlar nasip etsin Amin...ben sekiz yildir evliyim cok sukur iki tane evladim var biri 5 yasinda erkek digeri 3 yasinda kiz 27 yasindayim ve Rabbim nasip ederse bi tanede evlat sahibi olmak istiyoruz..herseyin hayirlisi
o ne canım tarlusal
belli olmaz canımcanım adet söktürücü bir hapbenim adetlerim düzensiz ve pko olduğu için hiç günlerimi hesaplayamıyorum
bir mucize olup gittiğimde hamilesin dese doktor
klomen kullandığımda adet bitimimin ikinci haftası ben yumurtalarıma bakıtmaya gidiyordum canımKizlar merhaba iyisinizdir umarim birsey danisacagim sizlere, bu ay sogan kurune baalayacaktim ama bayramdan sonra isyerinde yogunduk gec ciktik falan adetin 7.gununu kacirdim bende cok ustune dusmedim belki nasip degildi. Adetlerim duzenli her ay 30 gunde oluyor. Mayis ayinda sanirim kafaya cok takmaktan 4 gun gecikme yasamistim bir heves doktora gittigimde gebe olmadigimi yumurtaminda 12cm oldugunu 1 hafta icinde adet olmazsa adet sokturucu vermisti onu icmemi soyledi ama gerek kalmadan 2. gunu adet oldum. Simdi sormak istedigim yumurta takibi yapilabiliyormus ya kizlar onun icin ne zaman gitmek lazim kontrole? Biliyorum uzun oldu hakkinizi helal edin ama bilgili arakadaslar paylasirsa bu ay ona gore gideyim doktora bi takibe alsin en azindan.
evet iyi olur canım bu ay bir git bakalım büyümüyorsa klomene başlatır belkiHmm anladim canim bir nevi yum. gunlerine dogru gitmek mantikli diyorsun. Tamam o zaman bu ay adet olunca hem sogan suyumu yapacagim hemde doktora bi takibe gideyim en azindan buyumuyorsa bosu bosuna beklemektense tedavi sureci baslar belki
yakın zamanda müjdeli bir hamiş haberi alırız inş
hayırlısı olsun canım sıkma canınıcanım ben dün gittim doktora adet olamadığım için rahim kalınlaşmış. Beta HCG istedi heyecanlandım tabii ama sonuç hüsranadet söktürücü verdi. Sonra adetin ikinci hormonlarıma bakcakmış tekrar cyclo progyneva'ya başlıcaz dedi yani bu ay da benim tırt
adete 3 gün kaldı benimde test alsam mı almasam mı bilemiyorum yoksa günümün geçmesini mi beklesem
aslında çok haklısın canım ama beklemek zor olacakbence günün geçmesini bekle canım
dün test yaptım gebelik testi ama bir şey çıkmadı 3 gün önceden yapmış oldum umutlanmam heralde çok daaaynaa bence de bekle canım çok zor oluyor beklemek ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?