2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

13-14ü gibi adet olmam lazım işte canım hayırlısı bakalım 12 gibi kan tahlili yaptırayım diyorum

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

Hakkımızda hayırlısı olsun canim, inş guzel haberler gelir peş peşe bu mubarek ayın gecelerin hürmetine

Selam kizlar az once doktordan geldim karyotip tayini istedi benden pff ya sonuc olumsuz cikarsa kotu birsey cikarsa offf

Ins.canm genelde akraba evliligi yapanlarda sorun cikiyomus ama yinede korkmadan yapamiyorum
yok yok canım bol dua et Rabbim şifa versin ve inş sorun çıkmaz ve güzel haberler alacağız ben inanıyorum ALLAH her şeyi bilen RABBİMİZ bizim de yüzümüzü güldürecek inş sağlıklı mümin evlatlarımız olur salih ve saliha evlatlar herkese de bize de amin

Gunaydin kizlar, benimde bata 9 gun var ama muhtemelen kirmizilari gorecegim bu ay yine cunku sivilcem cikti bel agrimda basladi muhtemel belirtiler kendini gostermeye basladı. Artik sizlerden guzel haberler aliriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…