Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 GÜN OLDU CANIMAaynaa.cim kac gün oldu igne?
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ BEREKETLİ OLURHakkımızda hayırlısı olsun canim, inş guzel haberler gelir peş peşe bu mubarek ayın gecelerin hürmetine
aaynaa]: 41709183 .!.:13-14ü gibi adet olmam lazım işte canım hayırlısı bakalım 12 gibi kan tahlili yaptırayım diyorum
Amin cümlemize canım kucaklarımız inş boş kalmayacakİnsallah hayirkisi ile gönlundeki sonuc olur canim
o ne oluyor canımSelam kizlar az once doktordan geldim karyotip tayini istedi benden pff ya sonuc olumsuz cikarsa kotu birsey cikarsa offf
Genetik testmis canim kromozomlar falan esim ile benim genlerimde bir sorun varmi o arastirilacakmiso ne oluyor canım
anladım canım inş bir sorun çıkmaz bize bildirGenetik testmis canim kromozomlar falan esim ile benim genlerimde bir sorun varmi o arastirilacakmis
Ins.canm genelde akraba evliligi yapanlarda sorun cikiyomus ama yinede korkmadan yapamiyorumanladım canım inş bir sorun çıkmaz bize bildir
yok yok canım bol dua et Rabbim şifa versin ve inş sorun çıkmaz ve güzel haberler alacağız ben inanıyorum ALLAH her şeyi bilen RABBİMİZ bizim de yüzümüzü güldürecek inş sağlıklı mümin evlatlarımız olur salih ve saliha evlatlar herkese de bize de aminIns.canm genelde akraba evliligi yapanlarda sorun cikiyomus ama yinede korkmadan yapamiyorum
Aaynaa az kalmis merakla bekliyorummbenim bata 3 gün