- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
EVET CANIM AZ KALDI BEN DE HEYECAN YAPMAYAYIM DİYORUM BİR BELİRTİ DE YOK ÖYLE BİLMİYORUMAaynaa az kalmis merakla bekliyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CANIM AZ KALDI BEN DE HEYECAN YAPMAYAYIM DİYORUM BİR BELİRTİ DE YOK ÖYLE BİLMİYORUMAaynaa az kalmis merakla bekliyorumm
Iyi dusun iyi olsun canm benimde ilk hamileligimde hic belirti yoktu sonradan olmustu saglikla hayirlisiyla olur ins.EVET CANIM AZ KALDI BEN DE HEYECAN YAPMAYAYIM DİYORUM BİR BELİRTİ DE YOK ÖYLE BİLMİYORUM
HEPİMİZ PEŞ PEŞE HAMİLE KALIRIZ İNŞ CANIM BEN UMUTLUYUM LİSTEMİZ DOLACAKIyi dusun iyi olsun canm benimde ilk hamileligimde hic belirti yoktu sonradan olmustu saglikla hayirlisiyla olur ins.
LİSTEMİZ İNŞ KALABALIKLAŞIR ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİN VE BENİMDE HAYIRLISIYLA YÜZÜMÜZ GÜLER BEN PAZARTESİ KAN TAHLİLİ YAPTIRACAĞIMbende bahar annesi olmak istiyorum hemde çooookkkkk listeye 4 yada 5. sırada gireceğimi düşünüyorum sanırım en yaakın aaynaa benim klomenim yarın bitiyor takipteyim inş güzel haberler veririsiniz
umarım ramazan hepimize hayırlı gelir, aslında hiç umudum yoktu bu ay hamile arkadaşların hikayeleri moral oluyorLİSTEMİZ İNŞ KALABALIKLAŞIR ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİN VE BENİMDE HAYIRLISIYLA YÜZÜMÜZ GÜLER BEN PAZARTESİ KAN TAHLİLİ YAPTIRACAĞIM
bu ay bakalım bizim listemize de hamişler eklenirumarım ramazan hepimize hayırlı gelir, aslında hiç umudum yoktu bu ay hamile arkadaşların hikayeleri moral oluyor
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eder canım hüzünlü olma bak bebeğin bunu hisseder mutlu olmaya bak bir şeyler hayal et hüzünlü olarak kendine de bebişine de eziyet etme Rabbim kayıplarının karşılığını ahirette verecektir üzüntüler sevinç olacak sen sıkma canını ALLAH hepimizin yardımcısı olsun aminselamlar kızlar okuyorum ama çok yazmıyorum. nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben gebeliğimin tadını çıkaramıyorum. sürekli bişi olacak korkusu içerisindeyim ve hep hüzünlüyüm. önceki kayıplarımın korkusunu atamıyorum malesef. pazartesi dr. agidicem. epeydir görmedim bebişi. dua edin lütfen inşallah hayırlı haberle dönerim. Allah sizlerede sağlıklı gebelik, sonu acı olmayan gebelik yaşatsın. çünkü gebe kalmak değil sağlıcakla doğması mühim. geç olsun güç olmasın
sağ olasın canım iyi dileklerin için. amin inşallah Allah hepimizin isteklerini kabul etsin.Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eder canım hüzünlü olma bak bebeğin bunu hisseder mutlu olmaya bak bir şeyler hayal et hüzünlü olarak kendine de bebişine de eziyet etme Rabbim kayıplarının karşılığını ahirette verecektir üzüntüler sevinç olacak sen sıkma canını ALLAH hepimizin yardımcısı olsun amin
Mrb ben varim :)kızlar selam aranızda pko olan warmı?we bu sekılde hamıle kalan war mı?
Mrb ben varim :)
Galiba evet :) benimde ilacsiz gelmiyo sogan kuru denedim.1 kere ise yaradi baska yok..adacayi aslan pencesi denedim gene yokk ise yaramadilar enn son tup bebek yaptirdim ondA da dusuk oldu artik buradaki herkes biliyo suan adetim tiroid hapi kullandigim icin geliyo dr.pko dan kurtulamazsin omur boyu seninle kalacaklar dedi artik koyverdim bende sen neler yaptinSenle sanki knusmustuk cnm.nasil kaldin neler yaptin anlat bakam bana.adet duzenin nasil benim mesela ilacsiz gelmez adetim
Aaynaa gunaydin gittin mi kan vermeyegüzel haberler bekliyoruz bakalım hepimiz için
KAN VERDİM CANIM TEST ALDIM YAPTIM AMA NEGATİF BAKALIM PEK UMUTLANMAYAYIM DİYORUMAaynaa gunaydin gittin mi kan vermeye
Hayirlisi canm belki yenidir ondan negatif cikmis olabilir gec tutunmalarda oyle oluyo benimde testte negatif cikmisti ama hamileydim o yuzden hayirlisi ins.kanda hayirli iyi haberler alirizKAN VERDİM CANIM TEST ALDIM YAPTIM AMA NEGATİF BAKALIM PEK UMUTLANMAYAYIM DİYORUM