işte burası benim topiğim. saatlerdir yazdıklarınızı okuyorum ancak hala bitiremedim. öncelikle şunu söylemek isterim ki Rabbim hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inş. benim hikayem biraz uzun ancak özetlemeye çalışayım
ben de dört yıldır evliyim. son bir yıldır çocuk düşünmeye başladım bir seneyi geçti de folidoce içiyorum ancak engeller çıktı.
ilk düşündüğüm zaman geçen yıl bu zamanlardı polip var dediler yara var dediler operasyonu oldum. iki üç ay sonra düşünebilirsin bebek dediler. sonra ekimde yumurtlama sancısı hissedip değerlendirdim ve o ay hamile kaldığımı öğrendim. ancak nedense hep bir pimpirik aman daha belli değil aman sonu ne olcak derken onu kaybettim. bir doktora göre boş gebelikti başka bir doktora göre altıncı haftda da gelişimi durmuştu. hala ne olduğu konusunda şüphelerim var. ama sonuç olarak kürtajı da yaşamak zounda kaldım.
kürtajdan iki ay sonra korunmayıı bırakabilirsiniz dediler ancak her ay birşey çıktı hazirana kadar biz deneyemedik. bunda da vardır hayır rabbim doğru zamanı bekletiyordur diye de zorlamadım çok imkanları. bu esnada ben kürtajdan beri de hiç yumurtladığımı felan da hissetmedim. haziran da soğan suyu içtim akıntım için ilaç kullanmak istemediğimden gün aşırı deneme yaptım ama olmadı. sonra ddüşündüm tabi bu kadar kafaya takarsam olmaz bundan sonra takmayacağım gün aşırı felan planlama yapmayacağım dedim ve ilginç bir şekilde reglin sanırım 13. günü sahurda yine çatlama sancısını hissettim. ertesi gün oruçtum ama ilk fırsatta denememi yaaptım artık oldu mu tuttu mu tutmadı bilmıyorum gün sayıyorum yine de kafamdan atamıyorum bir türlü.
kısa yazmak istedim ancak hala yazacaklarım bitmedi.
benim bir de tiroid problemim var geçtğimiz aylarda biraz bozulmuştu ama şimdilik yolunda gibi tabi ramazanda biraz değişmiş olabilir değerlerim. ve ben son iki aydır on gün kala aşırı göğüs hassasyieti hissetmeye başlıyorum ve çok umutlanıyorumi hamilelilk belirtisi gibi. ama sonuç üzntü.
bu ay umutlansam mı bilmiyorm. son beş gün kala başladı bu sefer göğsümde hassasiyet. bir de bir hafta kala kahve bir leke gördüm. bu ay tek umudum o leke acaba yerleşme lekesi mi diye. bir de o zamandan beri kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor bi süre geçiyor yne başlıyor adet olmuyrum. geçen ay da kasık ağrısı böyle oldu ve hemen ertesi gün erken olmasına rağmen adet olmuştum. çook uzun oldu sabırla okuduysanız teşekkür ederim. bundan sonra ben de sizlerleyim inş. herkesin hayyırlı güzel haberlerini beklerim.