• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

kaç senelik evlisin yaşın kaç.bu ay femara ilacını kulanıcam yakı bandıyla.olmazsa eğer tüp bebege geçiyoruz.kafamda milyon tane sorularla..rabbim isteyen herkeze bebek nasip etsin.
25 yasindayim 3 yillik evliyim biz tup bebge gectik bile ama iste elde birsey yok henuz

kaçıncı tüp bebek denemen.ben bi yere karar veremedim 2 3 yer arasında gidip geliyorum.forumda aratırsan bulursun.''yakı mucizesi''konu başlığıyla sayfalarca yorum var.herseyi denedim bide yakılı olsun dedim :) hayıırlısı bakalım..
2.denemem ilki dusuk 2.de maalesef bugun degerlerimin dustugunu ogrendim yine husran

bebeksiz 5.baharada hazırım :) her ay her bahar her sonbahar umut içinde bekliyorum.benim için bahar yaz kış farketmez bi şekilde gelsinde.çok nazlı :) rabbimin izniyle inşallah 2016 baharı gelmeden gebe kalırız.
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

BEN BU LİSTEMİZİN BİRDEN BİRE UZAYACAĞINA İNANIYORUM

Kızlar sız denemelere basladınızmı?

Bu ay oylesine yapiyoruz canim bu sefer ben yonlendirmiyorum yok gun asiri olsun yok yum. gunu falan diye. Saldik bu ay ne zaman :P adet olunca sogan kurune baslayacagim bakalim faydasi olacakmi onumuzdeki aylara;)

Bu ay oylesine yapiyoruz canim bu sefer ben yonlendirmiyorum yok gun asiri olsun yok yum. gunu falan diye. Saldik bu ay ne zaman :p adet olunca sogan kurune baslayacagim bakalim faydasi olacakmi onumuzdeki aylara:KK66:
Normalde bunun oncesındne doktora gıttınmı cnm yumurtalıklara baktırdınmı?:)

günaydın kızlar bende varım gerçi bu gidişle daha ben çok bahar beklerim:(

Normalde bunun oncesındne doktora gıttınmı cnm yumurtalıklara baktırdınmı?:)

Baktirdim canim bir sorun yok cok sukur ne kist ne yum. sorun yok bide en sonda yapilcak isi hsg yi de cektirdik drmuz istiyor diye 3 senelik evliyiz ama martta adet oldum korunmayi biraktik yasim 28 eger bir sorun varsa bastan onlem alalim dedi. Birsey cikmayinca 6-8 ay deneyin olmadigi taktirde yum. takibi yapalim dedi. Gecen ovu. testi ile denedim ama cok uyamadim calistigim icin hep ayni saatlerde ve 2 3 saat idrarini tutup yapacaksin bide 3-4 saat onceden sivi almayi keseceksin cizgi cikti ama digerine gore silikti koyu cizgiyi yakalayamadim uymadigim icin:P aman bu ara pek bi gevsek takiliyorum. Illa vakti vardir ne yapayim 6 ay deneriz olmadi tekrar gideriz dra;)

Back