- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
benım sadece ultrasonla yumurtalıklara baktı sorun yok dedı hıc tahlıl fılm ıstemedı nedenkıBaktirdim canim bir sorun yok cok sukur ne kist ne yum. sorun yok bide en sonda yapilcak isi hsg yi de cektirdik drmuz istiyor diye 3 senelik evliyiz ama martta adet oldum korunmayi biraktik yasim 28 eger bir sorun varsa bastan onlem alalim dedi. Birsey cikmayinca 6-8 ay deneyin olmadigi taktirde yum. takibi yapalim dedi. Gecen ovu. testi ile denedim ama cok uyamadim calistigim icin hep ayni saatlerde ve 2 3 saat idrarini tutup yapacaksin bide 3-4 saat onceden sivi almayi keseceksin cizgi cikti ama digerine gore silikti koyu cizgiyi yakalayamadim uymadigim icinaman bu ara pek bi gevsek takiliyorum. Illa vakti vardir ne yapayim 6 ay deneriz olmadi tekrar gideriz dra
ovülasyon testlerıyle hıc yorma kendını bence yumurtladıgını hıssedıyor ınsan sumuksu bır kıvamda akıntın gelıyo, hadı ordan anlamadn adet oldugun gunun üzerine 14 15 gün say ve o hafta full ılıskıye gır ben oyle yapacam cnmBaktirdim canim bir sorun yok cok sukur ne kist ne yum. sorun yok bide en sonda yapilcak isi hsg yi de cektirdik drmuz istiyor diye 3 senelik evliyiz ama martta adet oldum korunmayi biraktik yasim 28 eger bir sorun varsa bastan onlem alalim dedi. Birsey cikmayinca 6-8 ay deneyin olmadigi taktirde yum. takibi yapalim dedi. Gecen ovu. testi ile denedim ama cok uyamadim calistigim icin hep ayni saatlerde ve 2 3 saat idrarini tutup yapacaksin bide 3-4 saat onceden sivi almayi keseceksin cizgi cikti ama digerine gore silikti koyu cizgiyi yakalayamadim uymadigim icinaman bu ara pek bi gevsek takiliyorum. Illa vakti vardir ne yapayim 6 ay deneriz olmadi tekrar gideriz dra
Hayirlisiyla bayramada az kaldi yalniz cok sicak burasi 2 gundurMemleketimdesin:) cok ozledim ya ben gurbetteyim simdi ama bayramda ins gidecegiz bi aksilik olmazsa
benım sadece ultrasonla yumurtalıklara baktı sorun yok dedı hıc tahlıl fılm ıstemedı nedenkı
Gunaydinnn oyle deme hayirlisi herseyin vardir bi zamanigünaydın kızlar bende varım gerçi bu gidişle daha ben çok bahar beklerim
haklısın canım ama işteGunaydinnn oyle deme hayirlisi herseyin vardir bi zamani
Hayirlisiyla bayramada az kaldi yalniz cok sicak burasi 2 gundur
İnş guzel haberler verırız cnm:)30umuza yaklasiyoruz tatlim cok genc degiliz belki ondandir:) daha dogrusu artik yedigimiz ictigimizdenmi ne cocuk yapmak zorlasti bide ben kontrolllerimi gatada oldum ıncık cıncık ne kadar test varsa yaptilar 4 tup kan 1 idrar verdik o gun tahlil icin. Ilk basta bencede bu kadara gerek yok ama kotu birsey varsada bastan ogrenmek daha iyidir tabi.
Tek sorunum troidlerim yavas benim tsh degerim yuksek cikti 4.9 ama ilac dozum arttirildi 1 2 aya kalmaz 3 e indiririz merak etme dediler. O yuzden o deger dusmeden zaten dusuk riski cok fazla bende oluruna birakicam bu bir kac ay canim. Evet akinti yoluyla takip etmeye calisiyorum aslinda vucudum duzgun tepkiler veriyor hangi taraftan yumurtlayacagimi anlayabiliyorum kasik agrisindan o sumuksu akintida oluyor ama 3 aydir denk getiremedik. Sanirim benim yum. gec buyuyor ondan o 14. gun bana tutmadi. cunku catlamiyor desem adet olmaz sanirim kist olusturur.
Aynen canim degisiklik olur iyi gelir hemSicagini bile ozledim derler ya suan o moddayim tatlimbiraz kafam dagilir hic olmazsa
Tedavi falan goruyomusun yada sorun ne oyle sorayimhaklısın canım ama işte
bi sorun yok dedi 3 ay sonra gel dedi gittim yok bişey acele etme dedi 8 ay geçti ramazan sonrası iyi bir dr buldum ona gideceğimTedavi falan goruyomusun yada sorun ne oyle sorayim
Ankara canım özele mi gidiyorsun özeldekilerin daha çok ilgili olmaları lazım aslında süt buğusu falan demiştim sen hiç denedin miIzmir ya sen
hayırlısıyla hepimizi sevindirir ALLAH(C.C)günaydın kızlar bende varım gerçi bu gidişle daha ben çok bahar beklerim
amin canım cümlemizi inşallahhayırlısıyla hepimizi sevindirir ALLAH(C.C)
AMİN İNŞ KAFAYA ÇOK TAKINCA DA OLMUYOR CANIMamin canım cümlemizi inşallah
takıntılıyım bu konuda ne yaazıkkiAMİN İNŞ KAFAYA ÇOK TAKINCA DA OLMUYOR CANIM
Anladim hayirlisi ya vardir bi vakti zamanibi sorun yok dedi 3 ay sonra gel dedi gittim yok bişey acele etme dedi 8 ay geçti ramazan sonrası iyi bir dr buldum ona gideceğim
Ozel canm izmirin en iyi en hastanesi hatta en pahalisi dr.isinde cok iyide iste para bunlari bozuyo galiba :) cuma gunu bakalim nasil bi diyalogumuz olacak dr.la sut bugusunu duydum ama enfeksiyona falan yol aciyo diyenlerde olmus denemedimAnkara canım özele mi gidiyorsun özeldekilerin daha çok ilgili olmaları lazım aslında süt buğusu falan demiştim sen hiç denedin mi
ben bu ay 6 gün soğan kürü yaptım sonra bir kez süt buğusu yaptım klomen çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı ama bence yap sonra süt buğusundan sonra bende kahverengi gibi bir akıntı oldu iltihap diye düşünüyorum yapışıktıOzel canm izmirin en iyi en hastanesi hatta en pahalisi dr.isinde cok iyide iste para bunlari bozuyo galiba :) cuma gunu bakalim nasil bi diyalogumuz olacak dr.la sut bugusunu duydum ama enfeksiyona falan yol aciyo diyenlerde olmus denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?