- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
25 yasindayim 3 yillik evliyim biz tup bebge gectik bile ama iste elde birsey yok henuzkaç senelik evlisin yaşın kaç.bu ay femara ilacını kulanıcam yakı bandıyla.olmazsa eğer tüp bebege geçiyoruz.kafamda milyon tane sorularla..rabbim isteyen herkeze bebek nasip etsin.
Yaki bandi?ilk kez duyuyorum ne ise yariyor kikaç senelik evlisin yaşın kaç.bu ay femara ilacını kulanıcam yakı bandıyla.olmazsa eğer tüp bebege geçiyoruz.kafamda milyon tane sorularla..rabbim isteyen herkeze bebek nasip etsin.
kaçıncı tüp bebek denemen.ben bi yere karar veremedim 2 3 yer arasında gidip geliyorum.forumda aratırsan bulursun.''yakı mucizesi''konu başlığıyla sayfalarca yorum var.herseyi denedim bide yakılı olsun dedim :) hayıırlısı bakalım..Yaki bandi?ilk kez duyuyorum ne ise yariyor ki
2.denemem ilki dusuk 2.de maalesef bugun degerlerimin dustugunu ogrendim yine husrankaçıncı tüp bebek denemen.ben bi yere karar veremedim 2 3 yer arasında gidip geliyorum.forumda aratırsan bulursun.''yakı mucizesi''konu başlığıyla sayfalarca yorum var.herseyi denedim bide yakılı olsun dedim :) hayıırlısı bakalım..
rabbim yardimcin olsun.neden dusukle sonuclaniyo.cok zor rabbim bidaha yasatmasin canim.2.denemem ilki dusuk 2.de maalesef bugun degerlerimin dustugunu ogrendim yine husran
ALLAH SEVİNDİRSİN HAYIRLISIYLA SENİ DE BİZİ DE AMİNBizde ramazan sonu ilk denememızı yapacagız. Allahım ınş hemen hamıle kalırım:))))
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞbebeksiz 5.baharada hazırım :) her ay her bahar her sonbahar umut içinde bekliyorum.benim için bahar yaz kış farketmez bi şekilde gelsinde.çok nazlı :) rabbimin izniyle inşallah 2016 baharı gelmeden gebe kalırız.
Henuz bilmiyorum ama buyuk ihtimalle tiroid tembelliginden sanirim ilacin dozu arttirilmadigi icin bana gorerabbim yardimcin olsun.neden dusukle sonuclaniyo.cok zor rabbim bidaha yasatmasin canim.
hangi ildesin canım senHenuz bilmiyorum ama buyuk ihtimalle tiroid tembelliginden sanirim ilacin dozu arttirilmadigi icin bana gore
Izmir ya senhangi ildesin canım sen
Kızlar sız denemelere basladınızmı?
Izmir ya sen
Normalde bunun oncesındne doktora gıttınmı cnm yumurtalıklara baktırdınmı?:)Bu ay oylesine yapiyoruz canim bu sefer ben yonlendirmiyorum yok gun asiri olsun yok yum. gunu falan diye. Saldik bu ay ne zamanadet olunca sogan kurune baslayacagim bakalim faydasi olacakmi onumuzdeki aylara
günaydın kızlar bende varım gerçi bu gidişle daha ben çok bahar beklerim
amin inşallah cümlemize rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatHosgeldin canim oyle deme hakkimizda hayirlisiins ugurlu gelir burasi liste dolar tasar hamislerle
Normalde bunun oncesındne doktora gıttınmı cnm yumurtalıklara baktırdınmı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?