Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarim canm oglen cikacak sonuc evet canim tedavi tup..insallah burakadaki arkadaslardan da hayirli haberler aliriz tezz zamandapazartesi yaz durumu hayırlısıyla güzel haberler alacağız canım 3 sıraya hemen ismini yazalım ay ne iyi oldu be 3. sıra çok boş kaldı inş ayaın uğurlu gelir 4. hemen dolar canım sen tedavi mi olmuştun canım
İNŞ KUZUM ALLAH HAYIRLISIYLA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ TÜPLERİN Mİ KAPALIYDI TÜP BEBEK İSTEDİN CANIM BEN DE KLOMEN 2. AYIM ÇATLATMA İĞNESİ VURUNDUM BAKALIM SENİ 3. SIRAYA YAZALIM DA DİĞERLERİ DE PEŞİNDEN GELİR İNŞ BEN İNANIYORUM RAMAZAN BEREKETLİ OLACAK DEDİM EN AZINDAN BİR BEBİŞİMİZ ÇIKTI ORTAYAYazarim canm oglen cikacak sonuc evet canim tedavi tup..insallah burakadaki arkadaslardan da hayirli haberler aliriz tezz zamanda
Pardon canim tup bebek hadi hayirlisi olur ins.seninde igne ise yarar umarim hemencik arkamdan seni bekliyorumİNŞ KUZUM ALLAH HAYIRLISIYLA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ TÜPLERİN Mİ KAPALIYDI TÜP BEBEK İSTEDİN CANIM BEN DE KLOMEN 2. AYIM ÇATLATMA İĞNESİ VURUNDUM BAKALIM SENİ 3. SIRAYA YAZALIM DA DİĞERLERİ DE PEŞİNDEN GELİR İNŞ BEN İNANIYORUM RAMAZAN BEREKETLİ OLACAK DEDİM EN AZINDAN BİR BEBİŞİMİZ ÇIKTI ORTAYA
DUA ET KUZUM SEN HEPİMİZE İNŞ PAZARTESİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZPardon canim tup bebek hadi hayirlisi olur ins.seninde igne ise yarar umarim hemencik arkamdan seni bekliyorum
Ediyorum canm merak etme insallah daha yuksek haberler veririmDUA ET KUZUM SEN HEPİMİZE İNŞ PAZARTESİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
inşallah pazartesini bekliyoruz artık seninle kuzumEdiyorum canm merak etme insallah daha yuksek haberler veririm
Hayırlısı canım 10 gün sonra yüzümüz gülerbenim batada kaldı 10 gün
CÜMLEMİZİN İNŞ CANIMHayırlısı canım 10 gün sonra yüzümüz güler
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ CANIM 3. SIRA BELLİ OLDU GİBİ BAKALIM 4. SIRADA VE SONRASINDA KİMLER OLACAK SENE SONUNA KADAR KAÇ HAMİŞ OLACAK LİSTEDE ALLAH BİLİR AMA KALABALIK OLMASI DİLEĞİYLE AMİNHayırlısı canım 10 gün sonra yüzümüz güler
Sira onemli degil Hamile Kalalim daAMİN HAYIRLISIYLA İNŞ CANIM 3. SIRA BELLİ OLDU GİBİ BAKALIM 4. SIRADA VE SONRASINDA KİMLER OLACAK SENE SONUNA KADAR KAÇ HAMİŞ OLACAK LİSTEDE ALLAH BİLİR AMA KALABALIK OLMASI DİLEĞİYLE AMİN
aynenSira onemli degil Hamile Kalalim da
daha yükselmezmiymiş doktor ne dediKizlarr maalesef degerlerim bugun iyice dustu moralim cok bozuk bu seferde olmadi
Yukselir falan demedi ilaclari kes persmbeye kadar adet olmazsan cuma gunu gel bakalim kontrole dedi sinirden fazla konusmadim bendedaha yükselmezmiymiş doktor ne dedi
Zaten ilac kullaniyodum canm ben progestanin ignesi ve fitilini birde kan sulandirici igne gobekten bunlarin haricinde de 5 6 tane hap kullaniyodum daha oncede dusuk yaptim falan bende tiroid var ondan oluyo diye dusunmeye basladim artikNormal saglikli gebeliklerde ilk zamanlar degerlerin 2ye katlamasi lazimmis. Ama koruyucu yani dusuk onleyici ilaclar veriyirlar keske sorsaydin doktoruna canim belki cumaya yukselme olur. Hakkinda hayirlisi tatlim ya Rabbim en azindan bu kadarini bile vesile kildi bizde oda yok