2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Bazen doktorlar da çok ilgisiz oluyorlar ya canım üzme canını ben kanı görene kadar üzmüyorum kendimi ama adet olduktan sonrada diğer ay için umutlarımı yeşertmeye çalışıyorum
Evet canm ozellikle bugun cok sinir etti beni o kadar para veriyorum milyarlar harciyorum sonuc allah buyuk ya vardir herseyin bi zamani hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun..artik senden hayirli haberler bekliyorum

Evet canm ozellikle bugun cok sinir etti beni o kadar para veriyorum milyarlar harciyorum sonuc allah buyuk ya vardir herseyin bi zamani hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun..artik senden hayirli haberler bekliyorum
Yarabbim;
hepimizi hayırlısıyla peş peşe sevindirsin canım ya doktorların çoğu çok özgüvenli aşırı demek de yalan olmaz ALLAH vicdanlı hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizi amin

Zaten ilac kullaniyodum canm ben progestanin ignesi ve fitilini birde kan sulandirici igne gobekten bunlarin haricinde de 5 6 tane hap kullaniyodum daha oncede dusuk yaptim falan bende tiroid var ondan oluyo diye dusunmeye basladim artik

Bendede troid derdi var canim, yavas calisiyor troidlerim. En son 4.90 olmus doktor dozunu yukseltti ilacin. Sanirim bende ondan gebe kalamiyorum bilemiyorumki. Aslinda cok engel degil dedi ama ne bileyim olmayinca o aklima geliyor. Ama her ay 2-3 gunde gecse adetim geliyor sukur. Ne yapalimmvaedir bi zamani bi kac ay daha olmazsa asilamayi dusunebilirim

aşılamada tüp bebek gibi mi oluyor nasıl oluyor arkadaşlar

Evet canim benim tiroidlerde tembellik var bugun bayaa arastirdim hamile kalmayi zorlastiriyomus her ay kontrol edilmesi gerekiyomus yarinda tiroid icin gidicem bakalim

Ben zaten 1 senedir kontrol altindaydim ama yine yukselmis 3lere kadar dusmustu. Stress en buyuk dostu bu hastaligin ama iste gelde stress olma. Su 3 aydir kendimi yiyorum Allahtan ramazandan dolayi inzivaya cekildik bu ay:) ondan bu ay umidim yok beklemiyorum bizim pitircigi ins sizlerden guzel haberler gelir. Hicbi fikrim yok canim aslinda asilamada tutma olasiligi % 15 20 iken tup bebekte 60-70 mis. Dedigim gibi bayram gecsin sogan kuru yapayim diyorum belki vesile olur. Sonra 3 ay daha gecince olmazsa artik asilama tup bebek arastirmasina girerim.

Kisiden kisiye degisir tabi tup bebek nasil onuda bilmiyorum ama asilama cok kisa suren bi islemmis. Agrisiz oluyor diyorlar burdaki arkadaslar ama tabi yine kis8den kisiye degisir.

Kisiden kisiye degisir tabi tup bebek nasil onuda bilmiyorum ama asilama cok kisa suren bi islemmis. Agrisiz oluyor diyorlar burdaki arkadaslar ama tabi yine kis8den kisiye degisir.
Tup bebekte agrisiz canim 1 ay falan surmuyo tedavi tek seysi igneleri gobekten oluyo

Ben is geregi her gun stresteyim canm birde bunun uzerine senin bebek olmuyo mu kisirmisin gibi laflari duyunca...sogan kuruni bende denedim ama bende ise yaramadi acikcasi ins.sen faydasini gorursun..ben birde meryem ana eli otunu denemisti.

Bizde ramazan sonu ilk denememızı yapacagız. Allahım ınş hemen hamıle kalırım:))))

bebeksiz 5.baharada hazırım :) her ay her bahar her sonbahar umut içinde bekliyorum.benim için bahar yaz kış farketmez bi şekilde gelsinde.çok nazlı :) rabbimin izniyle inşallah 2016 baharı gelmeden gebe kalırız.

Sende benim gibisin ama bazen isyan edesim geliyo ama sabir sabir sabir
kaç senelik evlisin yaşın kaç.bu ay femara ilacını kulanıcam yakı bandıyla.olmazsa eğer tüp bebege geçiyoruz.kafamda milyon tane sorularla..rabbim isteyen herkeze bebek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…