Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin senin yine bir tane var olur hayırlısıyla inş bizim daha yokbende adet günüm bugün ama dayanamadım test yaptım negatif cıktı 2.yi istiyoruz ilk ay bakalım hayırlısıyla Rabbimden istiyoruz Rabbim isteyen kulunu geri çevirmez bizleri de geri çevirmesin inşaallah:)
Merhabalar 2 gün önce aşılama yapıldı bakalım sonuç ne olacak hiç umudum yok ama hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah3. hamiş nerelerdesin
Allah hayirli sonuclar nasip etsin beklemek de zor nerde yaptirdiniz ilk mi?n, post: 41639241, member: 644730"]Merhabalar 2 gün önce aşılama yapıldı bakalım sonuç ne olacak hiç umudum yok ama hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
neden umutsuzsun ki umutlu ol umutsuz olmuyor umutsuz bir şekilde ALLAH'TAN nasıl isteyeceğiz zamanı bellidir ALLAH inş seni hayırlısıyla tez zamanda sevindirirMerhabalar 2 gün önce aşılama yapıldı bakalım sonuç ne olacak hiç umudum yok ama hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
hayırdır neden bu umutsuzluk canımBahara yetişemem ama inşallah buradaki pek çok arkadaşımla beraber 2016' yı anne olarak kapatmayı nasip etsin Rabbim.
Dualarınızda bana da yer verin lütfen,doktordan her çıktığımda ya da testi elime her aldığımda olumsuzlukla karşılaşmaktan gözümde yaş kalmadı
Tam anlamıyla umutsuzluk değil aslında ama hayalkırıklığı beni iyiden iyiye yıpratmaya başladı.hayırdır neden bu umutsuzluk canım
Kizlarr.gunaydin hamileyim ama degerim cok dusuk
Kizlarr.gunaydin hamileyim ama degerim cok dusuk
HADİ YA AY ÇOK SEVİNDİM YÜKSELİR CANIM BİRKAÇ GÜN SONRA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRKizlarr.gunaydin hamileyim ama degerim cok dusuk
Tsk ederim canm p.tesi yapilacak tekrar test bakalim 2 e katlayacakmiHADİ YA AY ÇOK SEVİNDİM YÜKSELİR CANIM BİRKAÇ GÜN SONRA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIR
Tsk ederim canm ins.ilk hamileligimde de dusuk seviyeyle baslamistik o yuzden biraz endise var icimde ama herseyin hayirlisi yaHayırlı olsun canım Allah sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmeni nasip etsin.Korkma sakın değerlerin de inşallah en kısa zamanda olması gereken seviyeye gelecektir.Allah yar ve yardımcın olsun.
Darısı başımıza
Saol canm rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi bebislerimizle doldursun ins.bu mubarek gunlerdeHayirlisi olsun canim cok sevindim senin adina. Insallah bir problem olmadan saglikla kavusursun yavruna
Darisi bize insallah
pazartesi yaz durumu hayırlısıyla güzel haberler alacağız canım 3 sıraya hemen ismini yazalım ay ne iyi oldu be 3. sıra çok boş kaldı inş ayaın uğurlu gelir 4. hemen dolar canım sen tedavi mi olmuştun canımTsk ederim canm p.tesi yapilacak tekrar test bakalim 2 e katlayacakmi