2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Yazarim canm oglen cikacak sonuc evet canim tedavi tup..insallah burakadaki arkadaslardan da hayirli haberler aliriz tezz zamanda

Yazarim canm oglen cikacak sonuc evet canim tedavi tup..insallah burakadaki arkadaslardan da hayirli haberler aliriz tezz zamanda
İNŞ KUZUM ALLAH HAYIRLISIYLA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ TÜPLERİN Mİ KAPALIYDI TÜP BEBEK İSTEDİN CANIM BEN DE KLOMEN 2. AYIM ÇATLATMA İĞNESİ VURUNDUM BAKALIM SENİ 3. SIRAYA YAZALIM DA DİĞERLERİ DE PEŞİNDEN GELİR İNŞ BEN İNANIYORUM RAMAZAN BEREKETLİ OLACAK DEDİM EN AZINDAN BİR BEBİŞİMİZ ÇIKTI ORTAYA

Pardon canim tup bebek hadi hayirlisi olur ins.seninde igne ise yarar umarim hemencik arkamdan seni bekliyorum

3.MÜZ BELLİ GİBİ SIRA 4. YE GELİYOR

Kızlar bunlar benim ovülasyon testlerim. İnşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirir.

Eklentiler

• t.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 57
Kizlarr maalesef degerlerim bugun iyice dustu moralim cok bozuk bu seferde olmadi

Normal saglikli gebeliklerde ilk zamanlar degerlerin 2ye katlamasi lazimmis. Ama koruyucu yani dusuk onleyici ilaclar veriyirlar keske sorsaydin doktoruna canim belki cumaya yukselme olur. Hakkinda hayirlisi tatlim ya Rabbim en azindan bu kadarini bile vesile kildi bizde oda yok

Zaten ilac kullaniyodum canm ben progestanin ignesi ve fitilini birde kan sulandirici igne gobekten bunlarin haricinde de 5 6 tane hap kullaniyodum daha oncede dusuk yaptim falan bende tiroid var ondan oluyo diye dusunmeye basladim artik

Bazen doktorlar da çok ilgisiz oluyorlar ya canım üzme canını ben kanı görene kadar üzmüyorum kendimi ama adet olduktan sonrada diğer ay için umutlarımı yeşertmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…