- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel haberler duyarız inşallah.cicileri de ne güzelmiş kendi de maaşşallah hayırlısı bakalım ben bugün kan tahli yaptırdım yarına belli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel haberler duyarız inşallah.cicileri de ne güzelmiş kendi de maaşşallah hayırlısı bakalım ben bugün kan tahli yaptırdım yarına belli olacak
hayırlısıyla inşallah canım hemen yazacağımhadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel haberler duyarız inşallah.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel haberler duyarız inşallah.
hayırlısı canım umutlanmasam mı acaba ağlayacağım yaaaynaa hadi sende bize new smiles in verdiği gibi güzel bi haber ver
kanama geçti canım çok şükür, arada sancım oluyor, ama çok korkuyorum hala diken üstündeyim. sürekli dua edciyorumsen nasılsın new smiles kanaman gecti mi tamamen inşallah gecmiştir
canım bu süreçleri bazılarımız çok zor atlattı, inşallah pozitiftir ama negatif olursada sakın üzülme, bidahaki aya tam gaz devam.hayırlısı canım umutlanmasam mı acaba ağlayacağım ya
bilmiyorum bu ay kendimi biraz umutlandırdım heralde kasık ağrıları batmalar mide yanması falan acaba erken mi yaptırdım diyorum şimdi de eğer olumsuz olursa bu ay biraz sarsılacağım bir hafta falan kendime gelemem bilemiyorum adet olmayı beklerim ama şimdi bakalım yarını bir bekleyeyim bakalımcanım bu süreçleri bazılarımız çok zor atlattı, inşallah pozitiftir ama negatif olursada sakın üzülme, bidahaki aya tam gaz devam.
cicileri de ne güzelmiş kendi de maaşşallah hayırlısı bakalım ben bugün kan tahli yaptırdım yarına belli olacak
Amin canımamin canım Allah bağışlasın.
canım sonuç ne olursa olsun yola devam. bende çok acı yaşadığım için, seni ümitlendirip gaza getirmek istemem. olabilirde olmayabilirde. ama er geç olacak, ilaç kullanıyorsun ve bunlar vesile olacak bak gör. yola devam :)bilmiyorum bu ay kendimi biraz umutlandırdım heralde kasık ağrıları batmalar mide yanması falan acaba erken mi yaptırdım diyorum şimdi de eğer olumsuz olursa bu ay biraz sarsılacağım bir hafta falan kendime gelemem bilemiyorum adet olmayı beklerim ama şimdi bakalım yarını bir bekleyeyim bakalım
canım sonuç olumsuz negatif doktor herkes de bir olmaz günün geçerse yeniden yapalım aslında erken yaptırmasaydın dedi ama benim umudum kalmadı bu kadar tepki boşaymış demek ki kasıklarım ağrısa da ne bileyim bebekten dolayı değilmiş hayırlısı diyorum tabii hep hayırlısını istiyoruz çok ağladım ama artık adetimi bekleyeceğim pazartesi de doktora giderim cumartesi pazar adet olurum heraldecanım sonuç ne olursa olsun yola devam. bende çok acı yaşadığım için, seni ümitlendirip gaza getirmek istemem. olabilirde olmayabilirde. ama er geç olacak, ilaç kullanıyorsun ve bunlar vesile olacak bak gör. yola devam :)
İnşaallah hayırlısıyla olur canım bol bol da cicileri olur bize de gösterirsin
Haber verirsin canım buradan bize, Rabbim hayırlısını nasip eylesin..
Meleğimiz bir gelsin de ne cicileri olucak, bekleyeni çok!
Amin canım
Aynen canım inşallah sen de yarın pozitif sonucu alıp, bizi sevindirirsin..İnşaallah hayırlısıyla olur canım bol bol da cicileri olur bize de gösterirsin
canım lütfen üzülme bunları hep yaşadık biliyorsun. hakkımızda hayırlısı olsun. bidahaki aya olur hiç ümidini kaybetme. klomenle incir kürüde başla eğer gerçekten gebelik yoksa. 2-3 gün sonra idrar testi yap istersen yine.canım sonuç olumsuz negatif doktor herkes de bir olmaz günün geçerse yeniden yapalım aslında erken yaptırmasaydın dedi ama benim umudum kalmadı bu kadar tepki boşaymış demek ki kasıklarım ağrısa da ne bileyim bebekten dolayı değilmiş hayırlısı diyorum tabii hep hayırlısını istiyoruz çok ağladım ama artık adetimi bekleyeceğim pazartesi de doktora giderim cumartesi pazar adet olurum heralde
ay idrar testlerine de güvenmiyorum canım pazartesine kadar adet olmazsam zaten doktorum bir kan tahlili daha yaptırır heralde bakalım eğer yoksa yine de zaten adet olurum ya da adet söktürücü verir heralde bilmiyorum bir dahaki ay bu kadar umutla beklemem heralde incir yedim bayağı canım aslında ama bilmiyorum şuan kafam allak bullak ders çalışmam lazım bebiş de istiyorum offf canım sen rahim röntgeni çektirmişmiydincanım lütfen üzülme bunları hep yaşadık biliyorsun. hakkımızda hayırlısı olsun. bidahaki aya olur hiç ümidini kaybetme. klomenle incir kürüde başla eğer gerçekten gebelik yoksa. 2-3 gün sonra idrar testi yap istersen yine.
sonuç olumsuz canım doktor erken yaptırdın sonra günün geçsin yeniden yaptır dedi ama bilmiyorum umudum kalmadı pek adetime 4 gün vardı ama hayırlısıAynen canım inşallah sen de yarın pozitif sonucu alıp, bizi sevindirirsin..
sıkma canını canım. incir kür olarak yap. evet canım çekildim. 2. den sonra bişi çıkmadı bende çok şükür.ay idrar testlerine de güvenmiyorum canım pazartesine kadar adet olmazsam zaten doktorum bir kan tahlili daha yaptırır heralde bakalım eğer yoksa yine de zaten adet olurum ya da adet söktürücü verir heralde bilmiyorum bir dahaki ay bu kadar umutla beklemem heralde incir yedim bayağı canım aslında ama bilmiyorum şuan kafam allak bullak ders çalışmam lazım bebiş de istiyorum offf canım sen rahim röntgeni çektirmişmiydin
Üzülme canım bir vakti zamanı var elbet...sonuç olumsuz canım doktor erken yaptırdın sonra günün geçsin yeniden yaptır dedi ama bilmiyorum umudum kalmadı pek adetime 4 gün vardı ama hayırlısı
acıdı mı randevu alıp doktora söyleyip mi yaptırdın benim de tek o kaldı işte ben de ikinci kez kullanayım klomeni baktım olmadı çektireyimsıkma canını canım. incir kür olarak yap. evet canım çekildim. 2. den sonra bişi çıkmadı bende çok şükür.