- 22 Temmuz 2014
- 30.113
- 26.865
- 798
haklısın kuzumaaynaa offf yok affff var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın kuzumaaynaa offf yok affff var
olmadım canım hatta şuan midem bulanıyor ama umutlanmayayım diye kendimi düşünmemeye zorluyorum
umutlansam mı hala bilemedimhmm öyleyse tamam
umutlansam mı hala bilemedim
öyle yap canım, ama acele etme lütfen, bu işler öyle kolay olmuyor.yaa ben ne güzel 28 günde bir adet görüyordum ama mayısta 1,haziranda yani bu ay da 2 gün geç adet oldum o yüzden ovulasyon günlerimden emin olamıyorum ne yapayım artık o yüzden 10. günden başlayalım 20. güne kadar gün aşırı devam
fındık, incir bal çörek otu, tarçın ben yapmadım sadece incir ve inofolik kullandım. ama iyidir bunlar şifa olur. ya ovulasyon testi alacaksın canım yada dr. usg ile bakacak. bence git hemen ovulasyon testi al. dr. a çatlamıyorsa gidersin. haberdar et :)besin takviyesi derken ne yapmalıyım,birde benim yumurtalarım çatlıyormudur acaba bunu anlamanın bir yolu varmı ki?
ümidini hiç birzaman yitirme. Allah büyüktür.umutlansam mı hala bilemedim
hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olur. güzel haberler verirsin bize :)slm canlar kontrolden geldim dr boyutlarını söylemedi yumurtaların ama cok iyi dedi pazar akşamı için iğne verdi bi tane adı ne bilmiyorum elde yazdı ücretli alacakmısım sonraki 4 günde ilişki dedi
izin mi kullansam haftaya
hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olur. güzel haberler verirsin bize :)
yumurtalık ve rahim içini en iyi asıl adetliyken görebiliyorlar. Adetliyken jinekoloğa gitmeniz daha iyi olur.ya özel de üstten devlette alttan bakıyorlar ben sadece değerlerimi öğrenmek istiyorum sırf onun için de özele gitmeyeyim diyorum öyle işte
HAYIRLISI İNŞAALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ CANIMslm canlar kontrolden geldim dr boyutlarını söylemedi yumurtaların ama cok iyi dedi pazar akşamı için iğne verdi bi tane adı ne bilmiyorum elde yazdı ücretli alacakmısım sonraki 4 günde ilişki dedi
izin mi kullansam haftaya
İnşaallah hamileyiz diye buraya yazarız canım o milletin çenesi adamı sinir eder zaten konuşuyorlar da konuşuyorlar ben de yaklaşık 1 yıldır istiyorum bu ay ilk defa klomen kullanacağım benim de komşum bana ben bebek için üzülürken senin neden olmuyor bilmiyorum ama ben istesem bu gece eşimle beraber olsam bu ay hamileyim dedi ya sonra evime geldim akşama kadar ağladım insanlar çok düşüncesiz hele de cahille hiç dertleşmeyeceksin bunu anladım
AMİN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA CANIM BU AY ÇOK AZ UMUDUM VAR AMA BAKALIM BİR GÜNÜM GEÇSİN BAKALIM DUA EDİNİnsanlar ne kadar acimasiz!!! Allah akil versin!!! İnsallah en kisa ve en hayirli zamanda bebegine kavusursun.
AMİN HAYIRLISIYLA İNŞ
AMİN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA CANIM BU AY ÇOK AZ UMUDUM VAR AMA BAKALIM BİR GÜNÜM GEÇSİN BAKALIM DUA EDİN