• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

yaaa ne şanssızım diyeceğim ama demiyorum buna da çok şükür bugün doktora gittim de dişim ağrıyor diye meğer 20 lik dişim çürükmüş cerrahi haziranın sonuna randevu verdi ama biz bu ay bebek istiyorduk ne olacak şimdi :(((((

slm canlar kontrolden geldim dr boyutlarını söylemedi yumurtaların ama cok iyi dedi pazar akşamı için iğne verdi bi tane adı ne bilmiyorum elde yazdı ücretli alacakmısım sonraki 4 günde ilişki dedi :KK22:
:KK23:izin mi kullansam haftaya :KK23:

yaa ben ne güzel 28 günde bir adet görüyordum ama mayısta 1,haziranda yani bu ay da 2 gün geç adet oldum o yüzden ovulasyon günlerimden emin olamıyorum ne yapayım artık o yüzden 10. günden başlayalım 20. güne kadar gün aşırı devam:KK23:
öyle yap canım, ama acele etme lütfen, bu işler öyle kolay olmuyor.

besin takviyesi derken ne yapmalıyım,birde benim yumurtalarım çatlıyormudur acaba bunu anlamanın bir yolu varmı ki?
fındık, incir bal çörek otu, tarçın ben yapmadım sadece incir ve inofolik kullandım. ama iyidir bunlar şifa olur. ya ovulasyon testi alacaksın canım yada dr. usg ile bakacak. bence git hemen ovulasyon testi al. dr. a çatlamıyorsa gidersin. haberdar et :)

slm canlar kontrolden geldim dr boyutlarını söylemedi yumurtaların ama cok iyi dedi pazar akşamı için iğne verdi bi tane adı ne bilmiyorum elde yazdı ücretli alacakmısım sonraki 4 günde ilişki dedi :KK22:
hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olur. güzel haberler verirsin bize :)

ya özel de üstten devlette alttan bakıyorlar ben sadece değerlerimi öğrenmek istiyorum sırf onun için de özele gitmeyeyim diyorum öyle işte :KK64:
yumurtalık ve rahim içini en iyi asıl adetliyken görebiliyorlar. Adetliyken jinekoloğa gitmeniz daha iyi olur.

HAYIRLISI İNŞAALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ CANIM

İnşaallah hamileyiz diye buraya yazarız canım o milletin çenesi adamı sinir eder zaten konuşuyorlar da konuşuyorlar ben de yaklaşık 1 yıldır istiyorum bu ay ilk defa klomen kullanacağım benim de komşum bana ben bebek için üzülürken senin neden olmuyor bilmiyorum ama ben istesem bu gece eşimle beraber olsam bu ay hamileyim dedi ya sonra evime geldim akşama kadar ağladım insanlar çok düşüncesiz hele de cahille hiç dertleşmeyeceksin bunu anladım

İnsanlar ne kadar acimasiz!!! Allah akil versin!!! İnsallah en kisa ve en hayirli zamanda bebegine kavusursun.

hamile-gebe-anneler-10.jpg

Kızlar bir gün bizim göbüşümüz dolar inşallah! :KK70:

eller.jpg

Back