• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

benim doktorum yumurtalarıma falan üstten baktı canım ama burada alttan bakan da var diyorlar bence alttan bakmaz adetliyken sanmıyorum

ya özel de üstten devlette alttan bakıyorlar ben sadece değerlerimi öğrenmek istiyorum sırf onun için de özele gitmeyeyim diyorum öyle işte :KK64:

ya özel de üstten devlette alttan bakıyorlar ben sadece değerlerimi öğrenmek istiyorum sırf onun için de özele gitmeyeyim diyorum öyle işte :KK64:
ben devlete gidiyorum canım özele gitmeye zaten durumum yok ama benim doktorum erkek memnunum ALLAH RAZI OLSUN kadın doktordan iyi yani

Adetten önce veya sonra yaşanıyo.. sizin sorununuz nedir?

hmm ben hiç yaşamadım. daha önce doktor polikistik over demişti birde biraz prolaktinim yüksek çıkmıştı ama geçti çok şükür adetlerim de düzenli oluyor hazirandan itibaren biz de çocuk düşüneceğimiz için değerlerimi merak ettim 3. günü doktora gideyim diyorum ama alttan muayene olmaktan da korkuyorum :(

ben devlete gidiyorum canım özele gitmeye zaten durumum yok ama benim doktorum erkek memnunum ALLAH RAZI OLSUN kadın doktordan iyi yani

şimdi baktım erkek doktor olsada gidecektim ama adetimin 3. günü alabileceğim randevu yok hepsi dolu ...:(

ee sonuç :) mutluluktan yazmayı unuttun demi :)
şimdi baktım erkek doktor olsada gidecektim ama adetimin 3. günü alabileceğim randevu yok hepsi dolu ...:KK43:
randevusuz git canm randevu haricinde hasta alınıyor bende devlette yaptırdım alttan bakmadı hic zaten adetliyken bakilir mi ki o_O

randevusuz git canm randevu haricinde hasta alınıyor bende devlette yaptırdım alttan bakmadı hic zaten adetliyken bakilir mi ki o_O
bana mı diyorsun ırmakcım

hmm ben hiç yaşamadım. daha önce doktor polikistik over demişti birde biraz prolaktinim yüksek çıkmıştı ama geçti çok şükür adetlerim de düzenli oluyor hazirandan itibaren biz de çocuk düşüneceğimiz için değerlerimi merak ettim 3. günü doktora gideyim diyorum ama alttan muayene olmaktan da korkuyorum :KK43:
Pko bende de var hatta bebeğimin gelmemesinin tek nedeni olarak görülüyor..
İnşallah bir sorun çıkmaz.. Alttan muayeneden ben de korkuyodum ilk başlarda, ama korkulacak kadar yokmuş..

Hangi hastaneye gidiyorsun ayna?

bende bakılmaz diye düşündüm olmadı perşembe sabahı bir gideyim

Pko bende de var hatta bebeğimin gelmemesinin tek nedeni olarak görülüyor..
İnşallah bir sorun çıkmaz.. Alttan muayeneden ben de korkuyodum ilk başlarda, ama korkulacak kadar yokmuş..

adetli iken bakmazlar inşallah çünkü ben alttan muayene olabileceğimi sanmıyorum :(

ümidini kaybetme ben de geçen ay 9 günlük bi gecikme yaşadım ama sonu hüsran oldu ama biliyorum rabbim elbette o güzel nimeti bizede nasip edecek
İnşallah canım ama gecikme olunca ister istemez ümitleniyo insan.. Rabbim hayırlısını versin bekleyip görücez nasipse..

kızlar hani adetin 3. günü hormonlara bakılıyor ya o zaman alttan muyane edemez dimi doktor adetli olunca?
ediyor malesef canım, bana yapıldı :(
yarın yaptıracağım canım bir gün daha dişimi sıktım tam sonuç belli olsun diye cumartesi adet olmam lazım ya perşembeye de sonucunu öğrenirim bakalım
iyi yaptın canım beklemek zor ama olsun. bekliyorum güzel haberlerini :)
kızlar bende varım.1.5 yıldır olmuyor.en başından beri istiyoruz.sorun eşimde..şimdi ilaç tedavisine başlayacagız inş değerleri yukselir. dna hasarından dolayı sayı hız ve morfolojik bozukluk var.kaan hoca ilaç yazdı.bir ay sonra sadece kan testi istedi
evicap ilaç var ve keçi boynuzu canım. morfolojiyi bilmeme ama hıza iyi geliyormuş

ediyor malesef canım, bana yapıldı :KK43:

iyi yaptın canım beklemek zor ama olsun. bekliyorum güzel haberlerini :)

evicap ilaç var ve keçi boynuzu canım. morfolojiyi bilmeme ama hıza iyi geliyormuş
yarın sabahtan gideceğim sağlık ocağına

şeker.jpg

Böyle bir melek istiyorum Rabbim'den..
Duanızda beni unutmayın..
:KK200::nazar:

Back