- 22 Temmuz 2014
- 30.113
- 26.865
- 798
öyle elimden bir şey gelmez hayırlısı ALLAH BİLİRÜzülme canım bir vakti zamanı var elbet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle elimden bir şey gelmez hayırlısı ALLAH BİLİRÜzülme canım bir vakti zamanı var elbet...
ben anestezili oldum canım. hiç bişi hissetmedim. zaten 5 dklık bişeymiş.uyanıncada ağrım yokta. 1-2 damla kanama oldu sadeceacıdı mı randevu alıp doktora söyleyip mi yaptırdın benim de tek o kaldı işte ben de ikinci kez kullanayım klomeni baktım olmadı çektireyim
acıdı mı randevu alıp doktora söyleyip mi yaptırdın benim de tek o kaldı işte ben de ikinci kez kullanayım klomeni baktım olmadı çektireyim
canım sonuç olumsuz negatif doktor herkes de bir olmaz günün geçerse yeniden yapalım aslında erken yaptırmasaydın dedi ama benim umudum kalmadı bu kadar tepki boşaymış demek ki kasıklarım ağrısa da ne bileyim bebekten dolayı değilmiş hayırlısı diyorum tabii hep hayırlısını istiyoruz çok ağladım ama artık adetimi bekleyeceğim pazartesi de doktora giderim cumartesi pazar adet olurum heralde
öyle elimden bir şey gelmez hayırlısı ALLAH BİLİR
cumartesi adet olmam lazım bakalım canım bekleyeceğim biraz dahacanımm belki gerçekten erkendir test için bi bekle bakalım umudunu kaybetme...
üzdüm kendimi ama biraz daha bekleyeceğim bakalım cumartesi günüm geçerse pazartesi doktoruma giderim zaten hayırlısı olmazsa diğer aylara artık ne yapalımcanm üzülme yıpratma kendini hayrlısı olsun demekten baska diyecek bişeyimiz yok herseyi tam yapıyoruz uyguluyoruz ama olmayınca olmuyo önüüzdeki aya inşallah olur yada bakarsın hiç adet olmazsın
bence şöyle yap canım madem yeni başladın kullanma incir. benim prolaktin sorunum yoktu ve ovulasyon testide kullandım çatladı yumurtam. ama yükseltiyormuş. kullanacaksan ovulasyon testi al mutlaka. internettende alabilirsin. am utanma herkes alıyor onu.kızlar biz daha bu ay deneyeceğiz ama evleneli 1,5 yılı geçti vakit kaybetmek istemiyorum ilk aydan eşime keçiboynuzu kürünü kendime de incir yapayım dedim ama birkaç yerde incir prolaktini yükseltiyor diye okudum benim de prolaktin sorunum var o yüzden kararsız kaldım acaba onun yerine bal çörektu tarçın karışımını mı yapsam şu ovulasyon testlerinden alsam mı ki? almaya da utanıyorum bugün adetimin 2. günü kafam karışık nasıl bir yol izlesemkii
bence şöyle yap canım madem yeni başladın kullanma incir. benim prolaktin sorunum yoktu ve ovulasyon testide kullandım çatladı yumurtam. ama yükseltiyormuş. kullanacaksan ovulasyon testi al mutlaka. internettende alabilirsin. am utanma herkes alıyor onu.
dur canım eşin haklı :) daha çok çok erken. hiç problem olmasa bile hemen olmuyorki çok nadir o. ama besin takviyesi yap tabi. adetin 28 gündeyse genelde 13,14,15. günlerde çatlar. daha uzunsa ortalrında oluyor. ama tabi 10-18 arası dediğin gibi düzenli adet görüyorsan tabicanım kredi kartı kullanmadığımız için internette satılanlardan kapıda ödeme olan bulamadım. bal çörek otu tarçın karışımı varmış birde onu mu denesem diyorum eşim kızıyor daha ilk deneyeceğiz neden çocuğumuz olmuyor psikolojisine giriyorsun diyor ama ben hemen olsun istiyorum ondan şimdi adetim bittikten sonra 10. günden başlayıp 18. yada 20. güne kadar gün aşırı olmalı dimiRabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde çok bekletmeden nasip eder..
dur canım eşin haklı :) daha çok çok erken. hiç problem olmasa bile hemen olmuyorki çok nadir o. ama besin takviyesi yap tabi. adetin 28 gündeyse genelde 13,14,15. günlerde çatlar. daha uzunsa ortalrında oluyor. ama tabi 10-18 arası dediğin gibi düzenli adet görüyorsan tabi
umutlar temmuza
dur canım eşin haklı :) daha çok çok erken. hiç problem olmasa bile hemen olmuyorki çok nadir o. ama besin takviyesi yap tabi. adetin 28 gündeyse genelde 13,14,15. günlerde çatlar. daha uzunsa ortalrında oluyor. ama tabi 10-18 arası dediğin gibi düzenli adet görüyorsan tabi
offf offff
olmadım canım hatta şuan midem bulanıyor ama umutlanmayayım diye kendimi düşünmemeye zorluyorumniye öyle dedin oldun mu hasta ?