- 22 Temmuz 2014
- 30.113
- 26.865
- 798
AMİN CÜMLEMİZ İNŞAALLAHinşallah canm sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler alırız kucagımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CÜMLEMİZ İNŞAALLAHinşallah canm sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler alırız kucagımıza inşallah
evet uzak oralar canım, neyse sende bende biraz bekleyelim ozaman :)etlik de uzak canım ya yakınımdaki sağlık ocağına giderim ne yapayım kuzum
2 den sonra çıkacak canıminşallah canm ne zaman cıkcakmıs sonucun ?
evet canım sonucunu yaz emi ben de yarın kan testi yaptırayımevet uzak oralar canım, neyse sende bende biraz bekleyelim ozaman :)
yazarım mutlaka canım :)evet canım sonucunu yaz emi ben de yarın kan testi yaptırayım
ümidini kaybetme ben de geçen ay 9 günlük bi gecikme yaşadım ama sonu hüsran oldu ama biliyorum rabbim elbette o güzel nimeti bizede nasip edecekKızlar 3 gün gecikme sonrası bugün umutlar suya düştü maalesef Eşimle çok umutlanmıştık ilk kez bu kadar gecikme oldu çünkü ama bu ayda olmadı..
evet canım sonucunu yaz emi ben de yarın kan testi yaptırayım
S..A.. Hanımlar.. Nasılsınız bakalım??
yarın yaptıracağım canım bir gün daha dişimi sıktım tam sonuç belli olsun diye cumartesi adet olmam lazım ya perşembeye de sonucunu öğrenirim bakalımcanımm test yaptırdın mı?
hayırlısıyla RABBİM bize de nasip eder canım inşallah stres yapmamak lazım canım içini ferah tut4 senelik evliyim. Eğer nasip kısmet olursa 2016 yaza bebişimiz olsun istiyoruz, temmuz sonunda kontrolüm ve testlerim yapılacak bakalım sonuç ne olacak. kistim var inş. bir aksaklık falan olmaz...
benim doktorum yumurtalarıma falan üstten baktı canım ama burada alttan bakan da var diyorlar bence alttan bakmaz adetliyken sanmıyorumkızlar hani adetin 3. günü hormonlara bakılıyor ya o zaman alttan muyane edemez dimi doktor adetli olunca?
ALEYKÜM SELAM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİMS..A.. Hanımlar.. Nasılsınız bakalım??
İyi bakalım canımALEYKÜM SELAM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM
Ben de böyle dedim bu ay için iki kere adet oldum resmen canım. Ara kanama yaşadım.. :)adet oldum,bolca karın ağrılıyım şuan umarım bir daha ki adetim 9 ay sonra olur...
HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH CANIMkızlar bende varım.1.5 yıldır olmuyor.en başından beri istiyoruz.sorun eşimde..şimdi ilaç tedavisine başlayacagız inş değerleri yukselir. dna hasarından dolayı sayı hız ve morfolojik bozukluk var.kaan hoca ilaç yazdı.bir ay sonra sadece kan testi istedi
Ben de böyle dedim bu ay için iki kere adet oldum resmen canım. Ara kanama yaşadım.. :)