• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Kızlar 3 gün gecikme sonrası bugün umutlar suya düştü maalesef:KK43: Eşimle çok umutlanmıştık ilk kez bu kadar gecikme oldu çünkü ama bu ayda olmadı.. :KK42:
ümidini kaybetme ben de geçen ay 9 günlük bi gecikme yaşadım ama sonu hüsran oldu ama biliyorum rabbim elbette o güzel nimeti bizede nasip edecek

4 senelik evliyim. Eğer nasip kısmet olursa 2016 yaza bebişimiz olsun istiyoruz, temmuz sonunda kontrolüm ve testlerim yapılacak bakalım sonuç ne olacak. kistim var inş. bir aksaklık falan olmaz... :KK17:

S..A.. Hanımlar.. Nasılsınız bakalım??

kızlar hani adetin 3. günü hormonlara bakılıyor ya o zaman alttan muyane edemez dimi doktor adetli olunca?

4 senelik evliyim. Eğer nasip kısmet olursa 2016 yaza bebişimiz olsun istiyoruz, temmuz sonunda kontrolüm ve testlerim yapılacak bakalım sonuç ne olacak. kistim var inş. bir aksaklık falan olmaz... :KK17:
hayırlısıyla RABBİM bize de nasip eder canım inşallah stres yapmamak lazım canım içini ferah tut

kızlar hani adetin 3. günü hormonlara bakılıyor ya o zaman alttan muyane edemez dimi doktor adetli olunca?
benim doktorum yumurtalarıma falan üstten baktı canım ama burada alttan bakan da var diyorlar bence alttan bakmaz adetliyken sanmıyorum

kızlar bende varım.1.5 yıldır olmuyor.en başından beri istiyoruz.sorun eşimde..şimdi ilaç tedavisine başlayacagız inş değerleri yukselir. dna hasarından dolayı sayı hız ve morfolojik bozukluk var.kaan hoca ilaç yazdı.bir ay sonra sadece kan testi istedi

adet oldum,bolca karın ağrılıyım şuan:KK12: umarım bir daha ki adetim 9 ay sonra olur...:anneadayı:
Ben de böyle dedim bu ay için iki kere adet oldum resmen canım. Ara kanama yaşadım.. :)

kızlar bende varım.1.5 yıldır olmuyor.en başından beri istiyoruz.sorun eşimde..şimdi ilaç tedavisine başlayacagız inş değerleri yukselir. dna hasarından dolayı sayı hız ve morfolojik bozukluk var.kaan hoca ilaç yazdı.bir ay sonra sadece kan testi istedi
HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH CANIM

Back