2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Öncelikle hayırlı olsun.. İçinde bahar geçen her şeyi severim bu topiğin adını da sevdim.. ;-) 3 senedir ben de bekliyorum ama gelmiyo çok inatçı bizimki... Bebek bekleyen, isteyen tüm anne adaylarına selam olsun..[/ selamlar kızlar hepimize hayırlı olsun bende senin gibi 3 senedir bebek istiyorum ama yok inşallah 2016 da bebeklerimize sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kavuşuruz

ALLAH HAYIRLISIYLA HAYIRLI SAĞLIKLI İMNLI KURSAKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN TAM EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE

L lalezar2012

Ay inşallah ya 2016 bizim senemiz olur.. Hele gelsin bir bebişler..:emir_bebek::KK200::nazar:

inşallah canım bakalım sıra sıra hamile kalırız inşallah hamişleri de listeleriz şimdi hamile kalsak zaten 2016 da doğacaklar ALLAH'IN İZNİYLE...

İnşallah canım listeye girebilirim, zaten ahdım var hamile kalayım..
Konu açıcam
sonunda kavuştum bebeğim'e diye...

İnşallah canım listeye girebilirim, zaten ahdım var hamile kalayım..
Konu açıcam
sonunda kavuştum bebeğim'e diye...
AY HAYIRLISIYLA İNŞAALLAH BAKALIM BURADAKİ ARKADAŞLARDAN İLK KİM HAMİŞ OLACAK SONRADA GERİSİ DAHA DA BEREKETLİ OLUR İNŞAALLAH KUZUM İNŞAALLAH SİZİN DE İSİMLERİNİZİ KENDİ İSMİMİ DE YAZARIM SONRA BAKARIZ KAÇ KİŞİ HAMİŞ OLDU

AY HAYIRLISIYLA İNŞAALLAH BAKALIM BURADAKİ ARKADAŞLARDAN İLK KİM HAMİŞ OLACAK SONRADA GERİSİ DAHA DA BEREKETLİ OLUR İNŞAALLAH KUZUM İNŞAALLAH SİZİN DE İSİMLERİNİZİ KENDİ İSMİMİ DE YAZARIM SONRA BAKARIZ KAÇ KİŞİ HAMİŞ OLDU

İnşallah canım Rabbim nasip etsin o güzel günleri..
Ben zaten hayatta hiçbirşeye kolay kavuşamadım,
bunun da bir zamanı var diye düşünüyorum..
Nasip bakalım. .

İnşallah canım Rabbim nasip etsin o güzel günleri..
Ben zaten hayatta hiçbirşeye kolay kavuşamadım,
bunun da bir zamanı var diye düşünüyorum..
Nasip bakalım. .
Biraz geç olsun da güç olmasın canım hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı uslu evlatlar beni tutabilene de aşk olsun :KK70:

Biraz geç olsun da güç olmasın canım hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı uslu evlatlar beni tutabilene de aşk olsun :KK70:
Amin inşallah şekerim, ikiz olur inşallah diyenler var çevremde kuzenim de ikiz doğurdu.
İkiz isterim senelerin acısını çıkartmak için..

Amin inşallah şekerim, ikiz olur inşallah diyenler var çevremde kuzenim de ikiz doğurdu.
İkiz isterim senelerin acısını çıkartmak için..
ay kuzucuğum Rabbim sana ikiz nasip etsin ben bir tane olsun istiyorum ilk etapta hayırlısı olsun gerçi de ALLAH BİLİR ALLAH YAZAR ALLAH NASİP EDER biz yine de hayırlısını nasip edelim canım ama seninkiler ikiz olsunlar :KK66: bakalım hamişleri listeleyelim

ay kuzucuğum Rabbim sana ikiz nasip etsin ben bir tane olsun istiyorum ilk etapta hayırlısı olsun gerçi de ALLAH BİLİR ALLAH YAZAR ALLAH NASİP EDER biz yine de hayırlısını nasip edelim canım ama seninkiler ikiz olsunlar :KK66: bakalım hamişleri listeleyelim

İnşallah, Mevlam neylerse güzel eyler.. İnancım sonsuz.. Bir gün nasip edicek, yalnızca imtihan ediyor..

Mrb arkadaslar topiginizi cok begendim benimde haziranin 20 lerinde transferim olacak insallah tutarda bende kavusurum

X