- 22 Temmuz 2014
- 30.057
- 26.851
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda kendimi zor buluyorum başka yerde dualara katılıyorum hatda yetişemiyorum süt buğusu yapmadım nasılolur denerimde ben 3 yıldı erken menopoza girdimcanım üzülme bak ben bir dua topiği açtım yeni iki tane dua topiğim var oraya atılsana arkadaşlar sana da dua eder bir de süt buğusu falan yaptın mı öyle hamile kalan da çok
tüp bebek olmayanın öyle olmuş canım burada konu da açmıştı bir arkadaş benim annem de bana demişti eğer klomen işe yaramazsa onu da deneyeceğim sana link yollayayım bak canım incele konuyu kesinlikle yapburda kendimi zor buluyorum başka yerde dualara katılıyorum hatda yetişemiyorum süt buğusu yapmadım nasılolur denerimde ben 3 yıldı erken menopoza girdim
aynen canımhe vallaha canım herkes hamile kaldı ya da biri kız doğurdu heralde o zaman sessiz derler ya
bizde hamile kalınca bol bol konuşalım hazırlıklarımızı emiaynen canım
CANIM BENİM ANNEM 1 KİLO SÜT KAYNAT İÇİNE MAYDANOZ KOY SONRA ÜZERİNE BATTANİYE ALIP OTURUR VAZİYETTE YARIM SAAT BUHARINA OTURACAKSIN SONRA İLİŞKİ BUNU 3 GÜN YAPMAK LAZIM DİYOR ANNEM ÖYLE HAMİLE KALMIŞ BEN BU AY KLOMEN KULLANIYORUM OLMAZSA DENEYECEĞİMArkadaşlar yardim lütfen aranızda yeniyim busüt buğusunu yyapıp hamile kalanlar varmı aranızda bana tarif eden 4 kilo sut 1 kilo arpa 2demet maydanoz dedi boyle bisi duyan yapan varmi
anım üzme kendisi. inş bir dahaki aya hamile kalırsın sende. mevlam isterse olur. istemesse bundada vardır bir hayır. bak burada 7-8 senede hamile kalanlar var.İYİ DEGILIMM BEN HICC TEST YAPTIMM NEGATIFF BIRDE BES GUNLUK ANTIBIYOTIKK KULLANDIMM UMUDUMM HIC YOKKc
benim 11 günBAT a 6 gün var ama hiç gebelik belirtsi yok kızlar. var mı yakın olan BAT ?
offff çok sabırsızım canım ya nasıl önlemeliyim şu sabırsızlığı ? galiba ben buraları terk etmek istiyorum. kpss de il dışı düşünmüyordum ama gitmek isstiyorum. kafamı dinlemek istiyorumbenim 11 gün
hiç sorun olmasa bile gebelik hemen olmuyor malesef.Bende iki ay kullandimklomen birde çatlama iğnesi ama olmadi bu ay süt buğusu deniyorum inşallah olur çok üzülüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
DÜŞÜN CANIM ATANMAYA BAKoffff çok sabırsızım canım ya nasıl önlemeliyim şu sabırsızlığı ? galiba ben buraları terk etmek istiyorum. kpss de il dışı düşünmüyordum ama gitmek isstiyorum. kafamı dinlemek istiyorum
Sağol canım hastalığı 3.gunundeyim bende allahım hayırlısı ni versin sende haklısın Rabbim herkesi bu güzel surecte sabır diliyorum tez zamanda bebişlerimiz olur insallhanım üzme kendisi. inş bir dahaki aya hamile kalırsın sende. mevlam isterse olur. istemesse bundada vardır bir hayır. bak burada 7-8 senede hamile kalanlar var.
Benimde bir sene oldu her ay adet oldugumuhiç sorun olmasa bile gebelik hemen olmuyor malesef.
bende bi dahaki aya ya aşılama yada bu klomen gibi ilaç düşünüyorum. annem çok acele ettiğimi söylüyor. bu 3. denemeydi aslında. daha olur diyor annem. ama ben beklemekte zorlanıyorum. 1 buçuk yıl oldu artık çok yıprandım. 1 yılda 2 kayıp yaşadım.