- 22 Temmuz 2014
- 30.057
- 26.853
Rabbim müjdeli haberlerini duymamızı nasip etsin kuzumMrb arkadaslar topiginizi cok begendim benimde haziranin 20 lerinde transferim olacak insallah tutarda bende kavusurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim müjdeli haberlerini duymamızı nasip etsin kuzumMrb arkadaslar topiginizi cok begendim benimde haziranin 20 lerinde transferim olacak insallah tutarda bende kavusurum
ooooo maşallah ne kadar bereketlenmiş topiğimiz canım. günlerdir biz ikimiz dost olmuştukRabbim müjdeli haberlerini duymamızı nasip etsin kuzum
Mrb arkadaslar topiginizi cok begendim benimde haziranin 20 lerinde transferim olacak insallah tutarda bende kavusurum
oy biz dostuz canım kpss de de sorularımı çözeceksin sen kuzum hem de hocam dye hitap ederim sana bereketlensin ya Rabbim kimseyi evlatsız etmesin evin neşeleri olacak ay hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı evlatlar inşooooo maşallah ne kadar bereketlenmiş topiğimiz canım. günlerdir biz ikimiz dost olmuştuk
iyi iyi bereket olsun bebiş dolsun inşallah. Allahın gücüne gitmesin ama daha BAT gelmeden bidahaki aya nasıl gebe kalsam diye düşünüyorum. bu ümitsizlik yanlış biliyorum ama elde değil.
bu klomen falan kullandıracak dr. bulmam lazım benim. taktım kafaya. dr. değiştrimekten bıktım. inşallah iyi bir dr. bulurum.
Ins.canm allah hepimizin yuzunu guldurur insallah hepimiz kavusuruz bebislerimizeRabbim müjdeli haberlerini duymamızı nasip etsin kuzum
amin canım inşallah canım bekliyoruz hepimizIns.canm allah hepimizin yuzunu guldurur insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize
Umitsizde olmuyor ama ins.bulursun zor bulmustum benoy biz dostuz canım kpss de de sorularımı çözeceksin sen kuzum hem de hocam dye hitap ederim sana bereketlensin ya Rabbim kimseyi evlatsız etmesin evin neşeleri olacak ay hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı evlatlar inş
umutlu olacağız canım yoksa ALLAH umutsuzlara neden nasip etsin sabredeceğiz sonra çok güzel mutluluklarımız olacakUmitsizde olmuyor ama ins.bulursun zor bulmustum ben
Aynen oyle canm cok dua ediyorum cok istiyorum bazen diyorum kendi kendime bu kadar cok istedigim icin mi olmuyor die dusunmekten alamiyorum kendimiumutlu olacağız canım yoksa ALLAH umutsuzlara neden nasip etsin sabredeceğiz sonra çok güzel mutluluklarımız olacak
biraz beynini rahatlat canım düşünmemeye çalış o çok önemli çok düşündükçe psikolojik olarak olmuyor kuzum ben de aynı durumdaydım biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o çok önemliAynen oyle canm cok dua ediyorum cok istiyorum bazen diyorum kendi kendime bu kadar cok istedigim icin mi olmuyor die dusunmekten alamiyorum kendimi
Evet beyin cok etkileniyo doga olarakta vucudu engelliyo is yerinde de her gelen aaa sen hamilemisin aaa kac aylik die sormuyo mu deli oluyorum (biraz gobegim var kilolu degilim ama)biraz beynini rahatlat canım düşünmemeye çalış o çok önemli çok düşündükçe psikolojik olarak olmuyor kuzum ben de aynı durumdaydım biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o çok önemli
Cok gecmis olsun umarim iyi bir dr.bulursun ve nedenini arastirirlar benimde dusugum oldu ve tekrar transfer icin beklemedeyim nasip olursaMerhaba kizlar bende 2 senedir uğraşıyorum 2 kimyasalim var bir kac aydir umursamadim oluruna biraktim ama ramazandan once tekrar haftaya birbaska doktora gitcem zaten zor oluyor oluncada hemen düşüyor insallah bu sefer iyi bir doktora denk gelirimde sağlıkla hamile kalabilirim bende Anne olmak istiyorum artik:-(
Yumurta gelistirmek buyutmek icin kullaniliyo 3 kutu kullanmistim zor bulunan bi ilacbugun dra gittim kan testi yapıldı ve serophene diye bi ilaç baslayalım dedi dr . cumartesi baslıcam bi sonraki cuma günü kontrole cağırdı tekrar
bu ilacı kullanan varmı
Yumurta gelistirmek buyutmek icin kullaniliyo 3 kutu kullanmistim zor bulunan bi ilac
Amin ins.cok heyecanli bir surec dua edelimanladım canm umarım hemen gelişir yumurtacıklarım