- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
BeNim temmuzda belli olacak belki ikiz oluray inşallah hamişlerimiz ortaya çıkar müjdeler bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BeNim temmuzda belli olacak belki ikiz oluray inşallah hamişlerimiz ortaya çıkar müjdeler bekliyorum
hayırlısı inşallah canım benim de 10 gün kaldı adetimeBeNim temmuzda belli olacak belki ikiz olur
Hadi hayirlisi hayirli haberler gelir ins.hayırlısı inşallah canım benim de 10 gün kaldı adetime
cümlemizden inşallah canımHadi hayirlisi hayirli haberler gelir ins.
ben bunu çok duyudum acaba denemek için adetin kaçıncı günü gerekliCANIM BENİM ANNEM 1 KİLO SÜT KAYNAT İÇİNE MAYDANOZ KOY SONRA ÜZERİNE BATTANİYE ALIP OTURUR VAZİYETTE YARIM SAAT BUHARINA OTURACAKSIN SONRA İLİŞKİ BUNU 3 GÜN YAPMAK LAZIM DİYOR ANNEM ÖYLE HAMİLE KALMIŞ BEN BU AY KLOMEN KULLANIYORUM OLMAZSA DENEYECEĞİM
sitede bir arkadaşım şuan hamile canım kahverengi kanaması olmuş şimdi azalmış hamileHayırlı akşamlar hanımlar, çevrenizde adetten sonra ara kanama yaşayıp hamile kalan var mı??
adet bitiminde temizlenince sıcağı sıcağına üst üste 3 gün yapmak lazımmış canım klomen işe yaramazsa bende birkaç ay düşünüyorum yapmayıben bunu çok duyudum acaba denemek için adetin kaçıncı günü gerekli
sitede bir arkadaşım şuan hamile canım kahverengi kanaması olmuş şimdi azalmış hamile
moral önemli canım moralimizi bozmayacağızAyy inşallah canım ya ama kan veremem, psikolojim yerle bir oluyor negatifi görünce.
evet canım öyle söylemiştin yumurtalama günü söylediler kafam karıştı bu mantıklı benceadet bitiminde temizlenince sıcağı sıcağına üst üste 3 gün yapmak lazımmış canım klomen işe yaramazsa bende birkaç ay düşünüyorum yapmayı
Evet şekerim, umudumuz hep olmalı.moral önemli canım moralimizi bozmayacağız
inşallah olur canım dene tüp bebek tutmayanın bebeği olmuş böyle tpleri açılmışevet canım öyle söylemiştin yumurtalama günü söylediler kafam karıştı bu mantıklı bence
tşk çok öpdüm Canım
öyle gülmeliyiz umutlu olup bol dua edeceğizEvet şekerim, umudumuz hep olmalı.
inşallah olur canım dene tüp bebek tutmayanın bebeği olmuş böyle tpleri açılmış
süt buğusu canımO ne ki canım??
Bu ay yaptım canım ben maydanoz süt buharı dimi,süt buğusu canım
evetBu ay yaptım canım ben maydanoz süt buharı dimi,
Nasıl uyguladın canımBu ay yaptım canım ben maydanoz süt buharı dimi,
Adetten sonra yaptım canım ben, bir kilo süte bir demet maydanozu doğradım.Nasıl uyguladın canım