- 22 Temmuz 2014
- 30.053
- 26.850
uyuyamıyorum canım bitki çayları zararlı mı canımbitki çaylarını yumurtan çatlayınca bırak canım. başka şekilde rahatlamaya çalış. inşallah atanırız bir mucize olsada haziranda atansak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuyamıyorum canım bitki çayları zararlı mı canımbitki çaylarını yumurtan çatlayınca bırak canım. başka şekilde rahatlamaya çalış. inşallah atanırız bir mucize olsada haziranda atansak :)
hepsi değildir tabi ama bi çoğu düşüğe sebep oluyor. ada çayı falan zararlı, içmeyin diyorlar bitki çayını dikkat et canım. zaten bi çoğu adet söktürücü olarak kullnılıyor ya. yani baya etkili bitki deyip geçme sakınuyuyamıyorum canım bitki çayları zararlı mı canım
TAMAM CANIM DİKKAT EDERİMhepsi değildir tabi ama bi çoğu düşüğe sebep oluyor. ada çayı falan zararlı, içmeyin diyorlar bitki çayını dikkat et canım. zaten bi çoğu adet söktürücü olarak kullnılıyor ya. yani baya etkili bitki deyip geçme sakın
20 mm 16 mm 15 mm yumurtam oluşmuş çok sevindirik oldum
imkanı olanlar kesinlikle özele gidince içi daha rahat olur ve daha ilgili oluyor orada doktorlar ben ankarada devlet hastanesine gidiyorum erkek benim doktorum göbekten baktı memnunum bir kadına gittim resmen it azarlar gibiydi hamile kalırsam da eğer bu erkek doktoruma devam ederim insan iyi bir doktor olsun diye gözlüyor kalabalık da bir erkek doktor daha var ona da çok iyi diyorlar o aşırı kalabalık oluyor o kadar kalavalığa da gelemem ben gerçekten de ALLAH yardımcısı olsun herkesin hastane işi zor Rabbim hayırlısıyla hepimize de hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin AMİNyaa çok sevindim canım, bende gittim bugün doktora sonuç hüsran :) yani ben hep özele giderdim ilk defa devlet hastanesine gittim kadın doğum için çok kalabalıktı doktor aynı anda 5 kişiyi aldı içeriye ben ve 4 hamile :) biz beklerken başka bir hastayı da alttan muayene etti kadının çığlık sesleri geldi ben çok kötü oldum kalbim küt küt atmaya başladı sonra yanımıza geldi senin neyin var dedi bende daha önce pco olmuştu birde prolaktinimi öğrenmek istiyorum dedim çıkart latını geç içeri dedi bende korktum alttan bakmasanız olur mu dedim o da o zaman kan tahlili istemem sen bilirsin dedi bende peki dedim ve çıktım...yani Rabbim yardım etsin devlette muayene olmak çok zormuş özel bir durumun olsa yanında 5 kişiyle söyleyemezsin.sonuç olarak bende birşey öğrenemedim kendimle ilgili.benim adetlerim düzenli merak ettiim için içim rahat olsun diye gitmiştim Allah tan acil bir şey değildi.
imkanı olanlar kesinlikle özele gidince içi daha rahat olur ve daha ilgili oluyor orada doktorlar ben ankarada devlet hastanesine gidiyorum erkek benim doktorum göbekten baktı memnunum bir kadına gittim resmen it azarlar gibiydi hamile kalırsam da eğer bu erkek doktoruma devam ederim insan iyi bir doktor olsun diye gözlüyor kalabalık da bir erkek doktor daha var ona da çok iyi diyorlar o aşırı kalabalık oluyor o kadar kalavalığa da gelemem ben gerçekten de ALLAH yardımcısı olsun herkesin hastane işi zor Rabbim hayırlısıyla hepimize de hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin AMİN
gün aşırı ilişkiye girin dedi bana işte çatlar sıkıntı yok dedi hamile kalsan da adet olsan da gel bekliyorum dediaminn canımm senin yumurtaların çatlamışmı peki bir şey dedi mi doktor ?yumurtalara bakınca çatlama durumuna göre bazen ilişki saati veriyormuş arkadaşım öyle demişti bana.
gün aşırı ilişkiye girin dedi bana işte çatlar sıkıntı yok dedi hamile kalsan da adet olsan da gel bekliyorum dedi
hehehhehmm anladım canım :) o zaman size kolay gelsin
aaa hadi gözün aydın canım. kaç mm de çatlıyormuş peki ? üçüz olmasın20 mm 16 mm 15 mm yumurtam oluşmuş çok sevindirik oldum
canım bende özele gidiyorum ama özelde olsa sana vajinal usg yapacak. yumurta durumun başka türlü öğrenilmiyor çünkü. bende nefret ediyorum, ilk 2 gebeliğim problemli olduğu için çok girdim vajinal usg ye. şimdi yumurta kontrolü için falan hiç gitmiyorum Allaha bıraktım inşallah sorun yoktur. vaktinde çatlıyor ama ne kalitede bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. ama devlet hastanelirinin durumu içler acısı, her açıdan berbat.yaa çok sevindim canım, bende gittim bugün doktora sonuç hüsran :) yani ben hep özele giderdim ilk defa devlet hastanesine gittim kadın doğum için çok kalabalıktı doktor aynı anda 5 kişiyi aldı içeriye ben ve 4 hamile :) biz beklerken başka bir hastayı da alttan muayene etti kadının çığlık sesleri geldi ben çok kötü oldum kalbim küt küt atmaya başladı sonra yanımıza geldi senin neyin var dedi bende daha önce pco olmuştu birde prolaktinimi öğrenmek istiyorum dedim çıkart latını geç içeri dedi bende korktum alttan bakmasanız olur mu dedim o da o zaman kan tahlili istemem sen bilirsin dedi bende peki dedim ve çıktım...yani Rabbim yardım etsin devlette muayene olmak çok zormuş özel bir durumun olsa yanında 5 kişiyle söyleyemezsin.sonuç olarak bende birşey öğrenemedim kendimle ilgili.benim adetlerim düzenli merak ettiim için içim rahat olsun diye gitmiştim Allah tan acil bir şey değildi.
nasıl yani üstten mi baktı yumurtana bu gün canım ? bana hep vajinal yapıldı özelde. nasıl gördülerki yumurtanı ?imkanı olanlar kesinlikle özele gidince içi daha rahat olur ve daha ilgili oluyor orada doktorlar ben ankarada devlet hastanesine gidiyorum erkek benim doktorum göbekten baktı memnunum bir kadına gittim resmen it azarlar gibiydi hamile kalırsam da eğer bu erkek doktoruma devam ederim insan iyi bir doktor olsun diye gözlüyor kalabalık da bir erkek doktor daha var ona da çok iyi diyorlar o aşırı kalabalık oluyor o kadar kalavalığa da gelemem ben gerçekten de ALLAH yardımcısı olsun herkesin hastane işi zor Rabbim hayırlısıyla hepimize de hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin AMİN
canım bende özele gidiyorum ama özelde olsa sana vajinal usg yapacak. yumurta durumun başka türlü öğrenilmiyor çünkü. bende nefret ediyorum, ilk 2 gebeliğim problemli olduğu için çok girdim vajinal usg ye. şimdi yumurta kontrolü için falan hiç gitmiyorum Allaha bıraktım inşallah sorun yoktur. vaktinde çatlıyor ama ne kalitede bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. ama devlet hastanelirinin durumu içler acısı, her açıdan berbat.
nasıl yani üstten mi baktı yumurtana bu gün canım ? bana hep vajinal yapıldı özelde. nasıl gördülerki yumurtanı ?[/QUO
gittiğim doktor pco için kendi odasındaki ultrasondan bakmıştı ben yumurtalarımı sorunca yandaki profesörün odasına gittik orda başka bir ultrasondan bakarak boyutunu söyledi.
canım bende özele gidiyorum ama özelde olsa sana vajinal usg yapacak. yumurta durumun başka türlü öğrenilmiyor çünkü. bende nefret ediyorum, ilk 2 gebeliğim problemli olduğu için çok girdim vajinal usg ye. şimdi yumurta kontrolü için falan hiç gitmiyorum Allaha bıraktım inşallah sorun yoktur. vaktinde çatlıyor ama ne kalitede bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. ama devlet hastanelirinin durumu içler acısı, her açıdan berbat.
göbekten baktı canım doktorum 3 yumurtam var alttan bakmadınasıl yani üstten mi baktı yumurtana bu gün canım ? bana hep vajinal yapıldı özelde. nasıl gördülerki yumurtanı ?
bilmiyorum bakalım hangisi çatlayacakaaa hadi gözün aydın canım. kaç mm de çatlıyormuş peki ? üçüz olmasın
süper olur ya inşallah olur canım.
yok ya hiç bişi olmuyor canım. belki benim şundan sürekli vajinal oldu. ben hiç yumurta için özel olarak gitmedim. 2 kürtaj olduğu için bunun kontrolünü vajinal yapıyorlar. özele gittim hep. rahim duvarı falan ölçülüyor. bu arada yumurta hakkındada bilgi veriyorlar. büyük ihtimal özellikle yumurta için gitsem banada üstten bakacak. ben kürtajlar yüzünden çok girdim vajinal usg ye. gebeliklerim kanamalıyıdı, kanama alanına bakmak için hep vajinal bakılıyor. çok iğrenç aama Allah bununla bıraksın.peki vajinal usg nasıl can acıtan birşeymi içerdeki kadın bağırınca ben çok korktum
çatlayan folikül canım yani senin o 3 yumurtanın etrafını çevreleyen içi sıvı dolu zar. o yumurtalar tek tek çatlamıyor, zar çatlıyor. bu yumurtaların 3 ü döllenmeye hazır ama tabi döllenme olur mu bilemeyiz hepsindde. genelde en baskınında oluyor.bilmiyorum bakalım hangisi çatlayacak