2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

çatlayan folikül canım yani senin o 3 yumurtanın etrafını çevreleyen içi sıvı dolu zar. o yumurtalar tek tek çatlamıyor, zar çatlıyor. bu yumurtaların 3 ü döllenmeye hazır ama tabi döllenme olur mu bilemeyiz hepsindde. genelde en baskınında oluyor.
inşallah hayırlısıyla hamiş kalırız hepimiz de canım

S.A.. hanımlar.. Ben gelmiş bulunmaktayım.. Sessizliğe bir ses olurum..

canımm oncelıkle merhaaaa hadııı ınsallhh topıgınn ugurr getırsınns ınn sana bana bızee hepımızee evlat ısteyenlereee 9 aylıkk evlıyımm 6 aydırdaa denemelerdeyızz ve suan bat gunum ama gelen gıdenn yokkk beklemedeyımm RABBIMM HERKESINN GONLUNE GOREE VERSINN DUALARIMM SIZINLE

üzülme canım ben de yaklaşık 2 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı sorun da yok ama hamile kalamadım bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım 3 yumurtam oluştu şans biraz yükseliyor ama ALLAH VERECEK Kİ OLACAK hayırlısıyla

üzülme canım ben de yaklaşık 2 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı sorun da yok ama hamile kalamadım bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım 3 yumurtam oluştu şans biraz yükseliyor ama ALLAH VERECEK Kİ OLACAK hayırlısıyla
AHH CANIMM YA UZULMUYORUMM DR GITTIIM IKI DEFA BUTUN HERSEY YOLUNDAA ACELE ETME DEDII BU AYDA HAYIRLSI OLHHATNN BEKLIYOZZ BAKAKLIM NAZLI YAVRUMU

AHH CANIMM YA UZULMUYORUMM DR GITTIIM IKI DEFA BUTUN HERSEY YOLUNDAA ACELE ETME DEDII BU AYDA HAYIRLSI OLHHATNN BEKLIYOZZ BAKAKLIM NAZLI YAVRUMU
kafaya taktıkça olmuyor canım bende de problem yok ama çok istedikçe olmuyor bir sene de dolunca en azından klomene başlayalım dedi doktor 6 ay olmuş ya kuzum sıkma canını olur kafanı rahat tut

kafaya taktıkça olmuyor canım bende de problem yok ama çok istedikçe olmuyor bir sene de dolunca en azından klomene başlayalım dedi doktor 6 ay olmuş ya kuzum sıkma canını olur kafanı rahat tut
İnsallh canımm ınsallh rabbımm gonlumuze gore versınn bn pazar gunu kantestı yaptırdımm antıbıyotıg basalamadan olurya dedımm ama sonucc husrandıı bugunde bat gunumm gelnen gıden yokk ole allhhımm ınsallhh emeklerımızı bosa cıkarmazz bn klomenın ne oldugunu tam bılmıyorumm acıkcasıı

İnsallh canımm ınsallh rabbımm gonlumuze gore versınn bn pazar gunu kantestı yaptırdımm antıbıyotıg basalamadan olurya dedımm ama sonucc husrandıı bugunde bat gunumm gelnen gıden yokk ole allhhımm ınsallhh emeklerımızı bosa cıkarmazz bn klomenın ne oldugunu tam bılmıyorumm acıkcasıı
klomen yumurtaları çoğaltmak ve büyütmek için veriyorlar canım özellikle de bir sene falan geçince veriyorlar doktorlar canım

İnşaallah hamileyiz diye buraya yazarız canım o milletin çenesi adamı sinir eder zaten konuşuyorlar da konuşuyorlar ben de yaklaşık 1 yıldır istiyorum bu ay ilk defa klomen kullanacağım benim de komşum bana ben bebek için üzülürken senin neden olmuyor bilmiyorum ama ben istesem bu gece eşimle beraber olsam bu ay hamileyim dedi ya sonra evime geldim akşama kadar ağladım insanlar çok düşüncesiz hele de cahille hiç dertleşmeyeceksin bunu anladım
Evet yaaaaaaaaaa

seninde canını sıkanlar mı oldu canım
Rabbim hepimize versin bir tane de deyil gönlümüzce hayırlı sağlıklı 15 yıl oldu artık onlar sustular şimdi benim içimde fırtınalar kopur oysaki senin hiç derdin tasan olmaz diyenler sonra ayıpladılar sonra acıladılar şimdi sustular

:KK61::KK61::KK55::emir_bebek:çok güzel dua aslında bahar bebekleri düşünsenize yıl 2016 bahar bizim bebişler olmuşş Allahim düşünmek bile güzel artık Ya Rebbim olsun hayırlısıyla Olsun Allahım Amin Ecmain

:KK61::KK61::KK55::emir_bebek:çok güzel dua aslında bahar bebekleri düşünsenize yıl 2016 bahar bizim bebişler olmuşş Allahim düşünmek bile güzel artık Ya Rebbim olsun hayırlısıyla Olsun Allahım Amin Ecmain
canım üzülme bak ben bir dua topiği açtım yeni iki tane dua topiğim var oraya atılsana arkadaşlar sana da dua eder bir de süt buğusu falan yaptın mı öyle hamile kalan da çok

X