VALLA BİLMİYORUM Bİ SORCAM Bİ BAKİMDE ÇATLAK İÇİN NE KULLANMAK İYİ GELİR
AYNEN CANIM SEN HANGİ ŞEHİR DESİN KİMLER HANGİ ŞEHİRDE
Kızlar Hamilelik kıyafeti giyiyor musunuz :) ?
Bol bol su iç bide limon lu su iç canım iyi geliyo en 3 litre su içmek lazım. 1 adet limonu da 1 litre suyun içine sık gün içinde iç yavaş yavaş tansiyon düşmesin diye ben öyle yaptım. Senin çok mu enfeksiyonun benim çok azdı geçti ŞÜKÜRİdrar yolu enfeksiyonu olan var mı hiç gebelikte
Can'ım gittin mi detaylı ultrason için?Amin canim haklisin cok abarti. Benim gittigim doktor radyoloji uzmani yerine perinatolog yani profosor tavsiye etti ama fiyatlar ortada
Can'ım gittin mi detaylı ultrason için?
Evet canım daha vakti varmış senin :)) biz 20. Haftayı bitiriyoruz bu hafta ya da haftaya gideriz inşallah :) ben çok mu rahatım gitmesem nolacak diye de düşünüyorumCanim henuz gitmedim 20-24 haftalar arasi gtmek gerekiyormus
Evet canım daha vakti varmış senin :)) biz 20. Haftayı bitiriyoruz bu hafta ya da haftaya gideriz inşallah :) ben çok mu rahatım gitmesem nolacak diye de düşünüyorum
20+5 haftalığız canım biz :) benim bir ay öncesine kadar düşük tehlikem vardı canım çok kanamalı geçti. O yüzden haftada bir mutlaka doktora gidiyordum kontrole çağırıyordu sürekli doktor. O zaman o kadar çok yorulmuşum ki gidip gelmekten şimdi hiç gidesim gelmiyor canım. Doktor da ayrıntılı ultrason için gel demişti ona gideceğiz artık ben gitmem desem eşim durdurmazGit canim ya bence, hem bebiside gorursun:) ne kadara buldun sen?
20+5 haftalığız canım biz :) benim bir ay öncesine kadar düşük tehlikem vardı canım çok kanamalı geçti. O yüzden haftada bir mutlaka doktora gidiyordum kontrole çağırıyordu sürekli doktor. O zaman o kadar çok yorulmuşum ki gidip gelmekten şimdi hiç gidesim gelmiyor canım. Doktor da ayrıntılı ultrason için gel demişti ona gideceğiz artık ben gitmem desem eşim durdurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?