2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Kızlar Hamilelik kıyafeti giyiyor musunuz :) ?

Ben hamile pantolonu aldm ama sicaktan pantolon giyemiyorum. 1 hamile elbisem var onunla geziyorum tiril tiril, birde normal elbise aldim dun gogusten asagisi bollasiyor onunla geziyorum. Normalde karnim yok cok fazla ama hamile kiyafetiyle daha belli oluyo sanki karnim :) ya benim sabah kahvaltidan beri deli midem yandi, artik uykuya vurdum kendimi yeni uyandim

Guzel anneler hepimize hayirli ve mutlu bayramlar olsun insallah. Seneye ramazan bayramina bebislerimiz kucagimizda olacak Allahin izniyle :)

İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı hiç gebelikte
Bol bol su iç bide limon lu su iç canım iyi geliyo en 3 litre su içmek lazım. 1 adet limonu da 1 litre suyun içine sık gün içinde iç yavaş yavaş tansiyon düşmesin diye ben öyle yaptım. Senin çok mu enfeksiyonun benim çok azdı geçti ŞÜKÜR

Kızlar karnı gerilen sertleşen var mı benim arada oluyor Bebek büyüyor heralde karın da büyüyor yavaş yavaş diyorum 20 haftalık olduk biz

Git canim ya bence, hem bebiside gorursun:) ne kadara buldun sen?
20+5 haftalığız canım biz :) benim bir ay öncesine kadar düşük tehlikem vardı canım çok kanamalı geçti. O yüzden haftada bir mutlaka doktora gidiyordum kontrole çağırıyordu sürekli doktor. O zaman o kadar çok yorulmuşum ki gidip gelmekten şimdi hiç gidesim gelmiyor canım. Doktor da ayrıntılı ultrason için gel demişti ona gideceğiz artık ben gitmem desem eşim durdurmaz

Anliyorum canim insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. O doktordan bikma durumunu ilk hamileligimdeki dusukten iyi bilirim. Ben de bu hamileligimin basinda hic gitmek istemedim doktora. Allah bugunlerimizi aratmasin insallah. Ayrintiliya gidince deneyimlerini yazarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…