- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Doktorunun ismi ne? Zaten devlette istemiyoruz özelde de bir iki doktor var ama hem iyi hem kötü yorumlar alıyorum güvenemedim Adana'yı düşünüyorum şu anAdana Da En İyisi Acıbadem Ve Medline Bunlar dan Şaşma derim marsa devlet gitme metro güney falanda gitme ortadoğu idare eder ama. Benim doktor çok iyi tavsiye ederim
Teşekkür ederimNezihi Bey
Annisler nasıl gidiyor çatlaklar için birşey yapıyor musunuz
Ben çok hissedemiyorum ama kasiklarim da sanırım
Benim bebeğim 19 haftalık olacak yarın göbek deliğime çok yakın bir yerde şu an aynada baktığımda yeri fark ediliyor hemen sizin de bir kaç haftaya belli olur anneler
Amin canım inşallah :) benim bayağıdır belli oluyor bu şekilde bazen sağda duruyor çok sevimliiiInsallah canim. Bizede o gunleri gormek nasip olsun insallah :)
TEBRİK EDİYORUM CANIM GÜZEL KIZINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİNGuzel anneler biz bugun kendi doktorumuza gittik, tam 127 gr olmus benim prensesim :) karnimda kocaman olmus buyumustu :) doktor hersey cok iyi cinsiyetde kiz dedi kesin olarak. 1 aya kadar hareketlerini hissedersin dedi :)
TEBRİK EDİYORUM CANIM GÜZEL KIZINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınGuzel anneler biz bugun kendi doktorumuza gittik, tam 127 gr olmus benim prensesim :) karnimda kocaman olmus buyumustu :) doktor hersey cok iyi cinsiyetde kiz dedi kesin olarak. 1 aya kadar hareketlerini hissedersin dedi :)
Ben son aya kadar bişi almıcam :) ay ama bugün bir ayakkabı gördüm içim gittiiiiHazirliklara basladinizmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?