• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Kizlar 20-24 haftalar arasinda detayli ultrason cektirmek gerekiyor biliyorsunuz? Ist.dakiler nerede cektirmeyi dusunuyorsunuz? Fiyatlar ucmus durumda

Başarı hastanesine gidiyorum yine orada çektirecem ben 200 civarı sanırım. Çektirmesek ne olacak onu merak ediyorum :)))

Ya bu ultrason cektirmezsen zarari yok sadece Allah korusun cocugun kalbinde cigerlerinde bobreklerinde bir sorun varsa o gorulup dogdugu gibi ameliyat vs ona hazirlik yapiliyor Allah korusun tabiki. Benim gittigim hastanede fiyat 300 tl ama radyoloji uzmani bakiyor. Bu detayli ultrasonu en iyi yapan perinatolog profosorlermis onlsrinda fiyatlari en az emsey hastanesinde 500 tl , florance nightangle 730 tl acibademde 1512 tl. Fiyatlar ucuk baya

Ya bu ultrason cektirmezsen zarari yok sadece Allah korusun cocugun kalbinde cigerlerinde bobreklerinde bir sorun varsa o gorulup dogdugu gibi ameliyat vs ona hazirlik yapiliyor Allah korusun tabiki. Benim gittigim hastanede fiyat 300 tl ama radyoloji uzmani bakiyor. Bu detayli ultrasonu en iyi yapan perinatolog profosorlermis onlsrinda fiyatlari en az emsey hastanesinde 500 tl , florance nightangle 730 tl acibademde 1512 tl. Fiyatlar ucuk baya
Yok artıkk şok oldum o kadarına gerek yok bence ya ben hastanemde yaptıracam kim yapıyor o konuda bilgim yok ama doktorum ve hastane çok iyi o yüzden başka hastaneye gitme gibi bir düşüncem olmadı. Acıbadem zaten hep uçuk fiyat söylüyor hayır sanki bana mucizevi bişi yapıyor. Abartı bence o kadar. Ben bir kere kist tedavisi için fiyat alayım dedim acıbademi aradım 15 milyar dediler daha adım atmam dedim Allah düşürmesin de bence abartı bu fiyatlar

Yok artıkk şok oldum o kadarına gerek yok bence ya ben hastanemde yaptıracam kim yapıyor o konuda bilgim yok ama doktorum ve hastane çok iyi o yüzden başka hastaneye gitme gibi bir düşüncem olmadı. Acıbadem zaten hep uçuk fiyat söylüyor hayır sanki bana mucizevi bişi yapıyor. Abartı bence o kadar. Ben bir kere kist tedavisi için fiyat alayım dedim acıbademi aradım 15 milyar dediler daha adım atmam dedim Allah düşürmesin de bence abartı bu fiyatlar

Amin canim haklisin cok abarti. Benim gittigim doktor radyoloji uzmani yerine perinatolog yani profosor tavsiye etti ama fiyatlar ortada

teşekkür ederim moonliqht :) bizede doktorumuz bayramdan sonra dedi cinsiyet için şuan 13 haflığız :)

ay bilmiyorum ki sanki bana iyi gelmedi gibi gittiğimde söylicem biraz kullanıp kendime bi bakim ondan sonra söylerim zaten iyi gelmiyorsa.

Bende yavaş yavaş olmaya başladı geçen gittimde sordu doktorum yok dedim yoktu ama şimdi yavaş yav
aş var tatlı tatlı :KK12:

Bende yavaş yavaş olmaya başladı geçen gittimde sordu doktorum yok dedim yoktu ama şimdi yavaş yav
aş var tatlı tatlı :KK12:

Insallah cok zorlamaz canim. Belki catlak olcak onun oncesi kasinma da olabilir. Bendede sicaktan bole hararetleniyorum zaman zaman

Back
X