Bizde iyiyiz ÇOK ŞÜKÜR aynen sıcaklar çok fena yapiyo Allahtan 3.5 aylığız 8 aylık hamile olsak zor olur nefes almak güçleşiyor. Şükür mide yanmam iyi benim geçti gibi SÜT TAVSİYE EDİYORUM yudum yudum bi günde yarım kilo içtimIyiyiz cok sukur :) kontrole 1 haftamiz kaldi. Mide yanmamiz suruyor ama onada sade sodanin iyi geldigini farkettim. Sizler nasilsiniz? Buarada sicaklar zorlamaya basladi
Bizde iyiyiz ÇOK ŞÜKÜR aynen sıcaklar çok fena yapiyo Allahtan 3.5 aylığız 8 aylık hamile olsak zor olur nefes almak güçleşiyor. Şükür mide yanmam iyi benim geçti gibi SÜT TAVSİYE EDİYORUM yudum yudum bi günde yarım kilo içtim
Benim bebeğim 18 haftalık yavaş yavaş kıpırtılarını hissediyorum :)) ama daha tekme atmadı miniğim :)Evet bende son aylardakilere dua ediyorum Allah kolaylik versin diye. Inan mutfakta makinayi bosaltiyim, bulasiklari akitip yerlestireyim dedim kan ter icinde kaldim. Benim de agziminn aciligina sade soda cok iyi geldi. Gunde 1 kez iciyorum, hamilelere oneriliyor zatenn kalsiyum icin. Ya acaba hareketleri ne zamann hissedicez :)
Benim bebeğim 18 haftalık yavaş yavaş kıpırtılarını hissediyorum :)) ama daha tekme atmadı miniğim :)
İnşallah :)) en yakın Zaman'da hissedersin :)Ay ne guzel masallah. Insallah bikac haftaya bende hissederim :)
13+5 olduk.Normalde 2 haftada bir.kontrole gidiyordum ama memlekete yolculuk bayram tatili derken ancak 3 hafta sonra gidebilecegim.İnşallah cinsiyetini ogrenebilirim o zaman.Bebişlerimiz kaç haftalık oldu kızlar
:)
Hangi hastane hangi doktor Can'ım ben de doğumu Adana'da düşünüyorumBenim doktor da hastanede adana daki en iyi 2. Hastane inşallah belli olur heycanlandım :)
Bu kadar erken erkekler belli oluyormuş erkek mi sizinki :)Biz 18 haftalık olduk cinsiyetini 12 haftalıkken tahmin etmişti doktor :) 13 haftalıkken bir da baktı yine aynı yorumu yaptı 16 haftalıkken kesin dedi doktorum Darısı sizlere kızlar :)
Evet :) oğluşumu bekliyorum benBu kadar erken erkekler belli oluyormuş erkek mi sizinki :)
Allah hayırlısıyla sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah.Evet :) oğluşumu bekliyorum ben
Doğuma memlekete geleceğim memlekette güvenilir bir doktor bulamadım Adana'yı araştırıyorum :) Adana'da doğum yapan tanıdıklarım da var ama henüz sormadım hastane doktor bilgisiniÖzel Medline Hastanesi, neden Adana?
Amin cümlemizin bebeğini inşallahAllah hayırlısıyla sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?