• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Iyiyiz cok sukur :) kontrole 1 haftamiz kaldi. Mide yanmamiz suruyor ama onada sade sodanin iyi geldigini farkettim. Sizler nasilsiniz? Buarada sicaklar zorlamaya basladi :KK43:
Bizde iyiyiz ÇOK ŞÜKÜR aynen sıcaklar çok fena yapiyo Allahtan 3.5 aylığız 8 aylık hamile olsak zor olur nefes almak güçleşiyor. Şükür mide yanmam iyi benim geçti gibi SÜT TAVSİYE EDİYORUM yudum yudum bi günde yarım kilo içtim

Bizde iyiyiz ÇOK ŞÜKÜR aynen sıcaklar çok fena yapiyo Allahtan 3.5 aylığız 8 aylık hamile olsak zor olur nefes almak güçleşiyor. Şükür mide yanmam iyi benim geçti gibi SÜT TAVSİYE EDİYORUM yudum yudum bi günde yarım kilo içtim

Evet bende son aylardakilere dua ediyorum Allah kolaylik versin diye. Inan mutfakta makinayi bosaltiyim, bulasiklari akitip yerlestireyim dedim kan ter icinde kaldim. Benim de agziminn aciligina sade soda cok iyi geldi. Gunde 1 kez iciyorum, hamilelere oneriliyor zatenn kalsiyum icin. Ya acaba hareketleri ne zamann hissedicez :)

Evet bende son aylardakilere dua ediyorum Allah kolaylik versin diye. Inan mutfakta makinayi bosaltiyim, bulasiklari akitip yerlestireyim dedim kan ter icinde kaldim. Benim de agziminn aciligina sade soda cok iyi geldi. Gunde 1 kez iciyorum, hamilelere oneriliyor zatenn kalsiyum icin. Ya acaba hareketleri ne zamann hissedicez :)
Benim bebeğim 18 haftalık yavaş yavaş kıpırtılarını hissediyorum :)) ama daha tekme atmadı miniğim :)

Bebişlerimiz kaç haftalık oldu kızlar
:)
13+5 olduk.Normalde 2 haftada bir.kontrole gidiyordum ama memlekete yolculuk bayram tatili derken ancak 3 hafta sonra gidebilecegim.İnşallah cinsiyetini ogrenebilirim o zaman.

Doktor tecrubeliyse ultrason makinesi de iyiyse belli olur bence.Benim doktorum çok iyi ama devlete geçmişti. Devlet hastanesine gittim ultrason resimleri bile net değil belli olamadı.

Biz 18 haftalık olduk cinsiyetini 12 haftalıkken tahmin etmişti doktor :) 13 haftalıkken bir da baktı yine aynı yorumu yaptı 16 haftalıkken kesin dedi doktorum Darısı sizlere kızlar :)

Ben de çok meraklıyım ama öğrenemedim hala nub da belli olmuyo ki yorum yapalım

Biz 18 haftalık olduk cinsiyetini 12 haftalıkken tahmin etmişti doktor :) 13 haftalıkken bir da baktı yine aynı yorumu yaptı 16 haftalıkken kesin dedi doktorum Darısı sizlere kızlar :)
Bu kadar erken erkekler belli oluyormuş erkek mi sizinki :)

Adana Da En İyisi Acıbadem Ve Medline Bunlar dan Şaşma derim marsa devlet gitme metro güney falanda gitme ortadoğu idare eder ama. Benim doktor çok iyi tavsiye ederim

Back
X