OLUR CANIM BU ZAMANLAR BENDE ELMAYLA MİDEMİ AYARLIYORUM TUZLU KRAKER YE BOL BOL MEYVEkızlar merhabaa bnim yine yardımınıza ihtiyacım var bende mide şişklinliği oluyor cok acayip bir şekilde gaz mı yapıyor anlamıyor yemek yiyemiyorum midem almıyor hep peynir ekmek ,kepekli simit peynir bu şekilde geciştiriyorum öğünleri kücük kücük porsiyonlar halinde ona rağmen suan iş yernde cok kötüyüm sürekli soda da içmek istmiyorum sakız çiğniyorum oda kar etmiyor napıcam benböyle bi sorunu olan var mı ?
Hakikaten yaa yesem bi türlü yemesem başka türlüTuzlu krakerden sıkılanlar, çizi de ayni gorevi goruyor. Ben 2 gundur onu yiyorum. Nedense bu donemde ayni seyleri yedigimde midem almiyor. Farkli arayislar icindeyim
Hakikaten yaa yesem bi türlü yemesem başka türlü
Kizlar ben de bugun acildeydim iki defa cikarinca gitmek zorunda kaldim doktorum rapor verdi cok kotuyum ..Benim midem cok acayiplesti. Ayni seyi 2.gun yesem asla midem kabul etmiyor. Hep farkli atistirmaliklar ariyorum. Rabbin yardimcimiz olsun
Kizlar ben de bugun acildeydim iki defa cikarinca gitmek zorunda kaldim doktorum rapor verdi cok kotuyum ..
Siz ilac kullaniuor musunuz bana verdi de bugun
Canım bulantı ilacını aç içmen gerekiyor. Ondan bi süre sonra bişeyler yiyeceksin. Çorba zaten bulantıyı azdırır. Sıcak ve sıvı şeyler kusturuyor. Benim de öyle doktorun dediği de buydu bana.Gunaydin kizlar, biz bugun vukuatli uyandik. Sabah kalktim bulanti hapimi icmek icin 1 kase corba isittim, iceyim dedim. Onu icince bulantim basladi, bulanti hapimi icip yataga uzandim. Ve nihayi son kosarak klozetle bulustum ve istifra maalesefdun halbuki daha iyiydim, hatta sevindim bulantim azaliyormu acaba diye ama napalim buna da cok sukur.
Canım bulantı ilacını aç içmen gerekiyor. Ondan bi süre sonra bişeyler yiyeceksin. Çorba zaten bulantıyı azdırır. Sıcak ve sıvı şeyler kusturuyor. Benim de öyle doktorun dediği de buydu bana.
Aynısını verdi canimBen kullaniyorum drammine benzeri bi ismi var. (Harf hatasi olabilir) sana ne verdi doktorun?
Canim bulantı hapı aç içilir diye biliyorum ben aç içiyorumGunaydin kizlar, biz bugun vukuatli uyandik. Sabah kalktim bulanti hapimi icmek icin 1 kase corba isittim, iceyim dedim. Onu icince bulantim basladi, bulanti hapimi icip yataga uzandim. Ve nihayi son kosarak klozetle bulustum ve istifra maalesefdun halbuki daha iyiydim, hatta sevindim bulantim azaliyormu acaba diye ama napalim buna da cok sukur.
Canim bulantı hapı aç içilir diye biliyorum ben aç içiyorum
Canim ben sabah 5 gibi alip yatiyorum uyanincada kahvalti ediyorum tabi kahvalti denirse domates ekmek falan yiyorum o kadarDogru biliyorsun canim, ac icilmeli ama ac icince bana daha beter dokunuyor sanki. Sen bulanti hapini icip ne kadar sure sonra kahvalti ediyorsun?
Canim ben sabah 5 gibi alip yatiyorum uyanincada kahvalti ediyorum tabi kahvalti denirse domates ekmek falan yiyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?