2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

kızlar merhabaa bnim yine yardımınıza ihtiyacım var bende mide şişklinliği oluyor cok acayip bir şekilde gaz mı yapıyor anlamıyor yemek yiyemiyorum midem almıyor hep peynir ekmek ,kepekli simit peynir bu şekilde geciştiriyorum öğünleri kücük kücük porsiyonlar halinde ona rağmen suan iş yernde cok kötüyüm sürekli soda da içmek istmiyorum sakız çiğniyorum oda kar etmiyor napıcam ben böyle bi sorunu olan var mı ?

OLUR CANIM BU ZAMANLAR BENDE ELMAYLA MİDEMİ AYARLIYORUM TUZLU KRAKER YE BOL BOL MEYVE

Tuzlu krakerden sıkılanlar, çizi de ayni gorevi goruyor. Ben 2 gundur onu yiyorum. Nedense bu donemde ayni seyleri yedigimde midem almiyor. Farkli arayislar icindeyim

Benim midem cok acayiplesti. Ayni seyi 2.gun yesem asla midem kabul etmiyor. Hep farkli atistirmaliklar ariyorum. Rabbin yardimcimiz olsun
Kizlar ben de bugun acildeydim iki defa cikarinca gitmek zorunda kaldim doktorum rapor verdi cok kotuyum ..
Siz ilac kullaniuor musunuz bana verdi de bugun

Gunaydin kizlar, biz bugun vukuatli uyandik. Sabah kalktim bulanti hapimi icmek icin 1 kase corba isittim, iceyim dedim. Onu icince bulantim basladi, bulanti hapimi icip yataga uzandim. Ve nihayi son kosarak klozetle bulustum ve istifra maalesef dun halbuki daha iyiydim, hatta sevindim bulantim azaliyormu acaba diye ama napalim buna da cok sukur.

Canım bulantı ilacını aç içmen gerekiyor. Ondan bi süre sonra bişeyler yiyeceksin. Çorba zaten bulantıyı azdırır. Sıcak ve sıvı şeyler kusturuyor. Benim de öyle doktorun dediği de buydu bana.

Canım bulantı ilacını aç içmen gerekiyor. Ondan bi süre sonra bişeyler yiyeceksin. Çorba zaten bulantıyı azdırır. Sıcak ve sıvı şeyler kusturuyor. Benim de öyle doktorun dediği de buydu bana.

Ilk kez corba iceyim dedim. Normalde cizi falan yerdim sabahlari bu sabah canim cekti. Ama ondada durum bu. Ben bulanti hapini az bisey yiyip iciyorum sanki acken icince daha bi midemi bulandiriyor gibime geldi. Sabahlari birdaha corba icmicem zaten, acemilik maalesef :)

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER BENDE BU SABAH HERYERİM AĞRIR VAZİYETTE UYANDIM... MIDE BULANTISI DA VAR KALKMİYORUM YATAKTAN KALKARSAM BİRŞEYLER OLACAK GIBI M moonliqht geçmiş olsun CANIM

Canim bulantı hapı aç içilir diye biliyorum ben aç içiyorum

Dogru biliyorsun canim, ac icilmeli ama ac icince bana daha beter dokunuyor sanki. Sen bulanti hapini icip ne kadar sure sonra kahvalti ediyorsun?
Canim ben sabah 5 gibi alip yatiyorum uyanincada kahvalti ediyorum tabi kahvalti denirse domates ekmek falan yiyorum o kadar

Canim ben sabah 5 gibi alip yatiyorum uyanincada kahvalti ediyorum tabi kahvalti denirse domates ekmek falan yiyorum o kadar

Anladim canim yarin bende oyle deneyeyim. Bugun cikardigimdanmidir nedir sabahtan beri basim agriyor pek iyi degilim. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…