Gunaydın kızlar!
Dün gece ilişki sonrası bir miktar kanamam oldu. Ağrı yada acı yoktu. Progestan alıp yattım gece tuvalete kalktığımda az miktarda devam ettiğini gördüm.. Doktorumla iletişime geçtim.
Bugun istirahat etmemi, ağrı yoksa bunun iyi bir şey olduğunu, ilişki esnasında baZen böyle beklenmeyen kanamalar olabildiğini o yuzden bi süre ara vermemiz gerektiğini pazartesi de kontrole gelmemi söyledi.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum.. Endişe içinde yatıyorum...
BENDE DE AYNI DURUM VAR CANIM AĞZIM IN İÇİ ZEHİR GİBİ
CANIM SENDE AYAKLARININ ALTINA YASTIK KOY YAT STRES YAPMA OKU AYETEL KURSIYI BOL BOL
2 AYLIK olduk belki 1 ay daha sürer CANIMBakalim ne zaman gececek bu durumumuz canim.
Bana elma iyi geliyor CANIMKizlar benim 5+4 gunluk bugun bebisim ama mide bulantisi var uc dort gundur sabah ogle aksam surekli var
Asiri istahsizlik var hicbir sey yiyip icmek istemiyorum
Ne yapabilirim sizce?
Deneyeyim canim cok sag olBana elma iyi geliyor CANIM
Sifa olsun CANIM İNŞAALLAH iyi gelir canının istediği meyvelerden yeDeneyeyim canim cok sag ol
Kizlar benim 5+4 gunluk bugun bebisim ama mide bulantisi var uc dort gundur sabah ogle aksam surekli var
Asiri istahsizlik var hicbir sey yiyip icmek istemiyorum
Ne yapabilirim sizce?
2 AYLIK olduk belki 1 ay daha sürer CANIM
Doktor bana ilişkiyi yasakladı.
AMİN CANIM İNŞAALLAH 13 MAYISTA BENIM DEInsallah ustesinden geliriz bu sureninde. Rabbim bugunlerimizi aratmasin insallah, yavrularimizada saglik versin insallah. Bizde iliski yasagi yok ama genede bisey yapmamayi tercih ediyoruz ne olur ne olmaz. Senin kontrol ne zaman canim benim 17 mayista
AMİN CANIM İNŞAALLAH 13 MAYISTA BENIM DE
İNŞAALLAH CANIM RABBIM HAYR'LI ETSİN HABERLESELİMAy hadi bakalim aramizda cok fark yok. Sen cuma gidicen ben de sali. Insallah rabbim guzel haberler almamizi saglar.
İNŞAALLAH CANIM RABBIM HAYR'LI ETSİN HABERLESELİM
BİZ ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM BEN YATTIM BUGÜN O MİDEM DEKI KAZINTI BULANTI BI TUHAF DUYGU YAA GECMIYO MADEN SUYU İÇTİM BİRAZ IYI GELDİ SÜREKLİ YEMEM LAZIM MEYVE YİYORUM SONRA ACIKIYORUMGuzel anneler nasilsiniz? Haftasonunuz nasil geciyor? Biz bugun esimle evi silip supurduk, biraz hareket etmek istedim. Cunku yata yata artik hamlasmaktan korkuyorum. Hareket etmek iyi geldi sanirim, pek bulantim olmadi bugun ama az ve sık yemem gerekli sanirim. Cunku midem ac kaldigim an tepki veriyor ve agzimdaki acı tat her zaman ki gibi devam ediyor. Bugunumuze cok sukur, hepinize iyi haftasonlari insallah
BİZ ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM BEN YATTIM BUGÜN O MİDEM DEKI KAZINTI BULANTI BI TUHAF DUYGU YAA GECMIYO MADEN SUYU İÇTİM BİRAZ IYI GELDİ SÜREKLİ YEMEM LAZIM MEYVE YİYORUM SONRA ACIKIYORUM
Bende de arada oluyor. Çok şiddetli değil ama sanki az sonra adet olacakmışım gibi oluyor. Rahim büyümesi falanmış okuduğum kadarıyla. Ama uykundan uyandıracak kadar şiddetliyse doktoruna haber vermeni tavsiye ederimKizlar bir sey daha soracagim benim bazen uykudan uyandiracak kadar cok adet sancisi gibi sancim oluyor 1-2 dk surup geciyor sizde de oldu mu normal mi
Kizlar bir sey daha soracagim benim bazen uykudan uyandiracak kadar cok adet sancisi gibi sancim oluyor 1-2 dk surup geciyor sizde de oldu mu normal mi
Bende de arada oluyor. Çok şiddetli değil ama sanki az sonra adet olacakmışım gibi oluyor. Rahim büyümesi falanmış okuduğum kadarıyla. Ama uykundan uyandıracak kadar şiddetliyse doktoruna haber vermeni tavsiye ederim
Sag olun kizlar cevaplariniz icin ben doktora gidince sorayim bakalim tekrarBenimde ara ara oluyor ama uykudan uyandiracak gibi degil. Normal hayatimi etkilemiyor yani sadece kendini hissettiriyor sonra geciyor. Rahim buyumesi olabilir sanirim, tum guzel anne adayi arkadaslarim anneler gunumuz kutlu olsun. Rabbim evlanlarimiza nefes versin, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?