2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Gecmis olsun canim Allah yakin zamanda tekrar hayirli saglikli bir evlat lutfetsin insallah

Insallah canim. Benimkide 17 mayista. Bakalim iple cekiyorum o zamani. Boyle sanki hepp ultrasonda gorsem kalp atisini duysam diyorum :)
Bana daha nasip olmadi kalp atışını duymak İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI BEBİSLER VERSİN HEPİMİZE

Gunaydın kızlar!
Dün gece ilişki sonrası bir miktar kanamam oldu. Ağrı yada acı yoktu. Progestan alıp yattım gece tuvalete kalktığımda az miktarda devam ettiğini gördüm.. Doktorumla iletişime geçtim.
Bugun istirahat etmemi, ağrı yoksa bunun iyi bir şey olduğunu, ilişki esnasında baZen böyle beklenmeyen kanamalar olabildiğini o yuzden bi süre ara vermemiz gerektiğini pazartesi de kontrole gelmemi söyledi.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum.. Endişe içinde yatıyorum...

Kahvalti ettim biraz ama midem rahatsiz ve agzimin icinde o acı his , rabbim bugunleri aratmasin insallah
BENDE DE AYNI DURUM VAR CANIM AĞZIM IN İÇİ ZEHİR GİBİ
CANIM SENDE AYAKLARININ ALTINA YASTIK KOY YAT STRES YAPMA OKU AYETEL KURSIYI BOL BOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…