Nerde ya iyo
Sagolasin canim benim.. Nasip insallah...Cok ama cok gecmis olsun. Rabbim insallah tez zamanda sana da bir evlat versin bu mubarek cuma gunu duamiz kabul olsun insallah
Bu kenarındaNerde ya iyo
Kenarda olan yazilarda mesela 7w 2d yazar. W haftasi d ise gununu soler. Bi bak bakalim :)
Yazmuyoo yaa benimkinde bide ozele gittimBu kenarında
CRL 0.56 cm 6w2d yazıyor mesela 6 hafta 2 günlük böyle bisey
Yazmuyoo yaa benimkinde bide ozele gittim
Kesimi gördüm bebeğimi gördüm :) çok şükür Rabbim olmayanlarada versin..
Gecmis olsun canim Allah yakin zamanda tekrar hayirli saglikli bir evlat lutfetsin insallahMalesef degerlerim olmasi gerekenden az cikti. Düşük baslamis.... Bu bebege cok ithiyacim vardi uzak bir sehirde arkadasim olacakti yalnizligimi paylastigim... Rabbim nasip etmedi.... Yine de güzel bir duyguydu nir haftadir yasadigim.. Rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin insallah...
Amin Allah razi olsun insallah... Artık minik bebegimin kendiliginden düşmesini bekleyeceğim..Gecmis olsun canim Allah yakin zamanda tekrar hayirli saglikli bir evlat lutfetsin insallah
TAMAM CANIM SORACAĞIM HAFTAYA CUMA İNŞAALLAHO zaman bidahaki gidisine doktoruna sor canim. Normalde ultrason kagidinda yazar genelde
TAMAM CANIM SORACAĞIM HAFTAYA CUMA İNŞAALLAH
Bana daha nasip olmadi kalp atışını duymak İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI BEBİSLER VERSİN HEPİMİZEInsallah canim. Benimkide 17 mayista. Bakalim iple cekiyorum o zamani. Boyle sanki hepp ultrasonda gorsem kalp atisini duysam diyorum :)
Bana daha nasip olmadi kalp atışını duymak İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI BEBİSLER VERSİN HEPİMİZE
AMİN AMİN AMİN CANIM İNŞAALLAHAmin canim insalllah. Zaten rahat rahat duyarsin Allahin izniyle, insallah saglikla gecirelim bu donemi
GÜZEL ANNE ADAYLARI NASILSINIZ BUGÜN
BENDE DE AYNI DURUM VAR CANIM AĞZIM IN İÇİ ZEHİR GİBİKahvalti ettim biraz ama midem rahatsiz ve agzimin icinde o acı his , rabbim bugunleri aratmasin insallah
CANIM SENDE AYAKLARININ ALTINA YASTIK KOY YAT STRES YAPMA OKU AYETEL KURSIYI BOL BOLGunaydın kızlar!
Dün gece ilişki sonrası bir miktar kanamam oldu. Ağrı yada acı yoktu. Progestan alıp yattım gece tuvalete kalktığımda az miktarda devam ettiğini gördüm.. Doktorumla iletişime geçtim.
Bugun istirahat etmemi, ağrı yoksa bunun iyi bir şey olduğunu, ilişki esnasında baZen böyle beklenmeyen kanamalar olabildiğini o yuzden bi süre ara vermemiz gerektiğini pazartesi de kontrole gelmemi söyledi.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum.. Endişe içinde yatıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?