2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Bende zorlanıyorum yerken ve doktor dün Protestandan verdi içtimde baş dönmesi yaptı. Yatıyorum hâlâ sabır kuvvet versin Rabbim hepimize
Ben prigestani vajinadan kullaniyorum doktorum yan etkisi daha az dedi 3 haftadır kullanuyorum

Ben anneme geldim canim. Artik evde yalniz duramadim haftasonuna kadar burdayim. Cok sukur acildim biraz daha ama mide yanmalarim hafif bulantilarim var. Telefon konusunda kullaniyoruz valla ama karnima falan koymamaya dikkat ediyorum .
Benim annem 20 gündür bana geliyo canim ya ALLAH'IM RAZI OLSUN HEPSİNDEN ANNE GİBİSİ YOK

doktorum ile görüştüm, kanamanın durduğunun belirtesidir dedi. Protestandan baş dönmesi yapıyor ise vajinal kullan dedi p.tesinden sonra randevu al bakcam dedi. çok rahatladım çok şükür rabbim'e bebeğimi bana bağışlar inşallah ...

Gozun aydin canim insallah pazarteside guzel haberler alirsin. Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin

Kızlar gece hastaneye gittik kese var bebeği tam göremedi sonra böyle düşük tehlikesinde bebek kendini saklaya biliyor muş. o yüzden çataldan baktı. Bebeğim iyiymiş, kalp atışları da başlamış çok şükür :) ama dinlenmen lazım dedi. Tehlikeli bir durumdasın dedi,

Canim su mubarek cuma vakti insallah rabbim tum hamilelerin evlatlarini saglikla bagislasin. Seninkinede bizimkilerede saglik versin insallah. Yat dinlen bolca, stres yapmamaya calis bebis etkilenmesin. Benimde 6 haftalikken karindan sadece kese gormustu, vajinal ultrasonla bebegimi ve kalp atisini duyduk. Moral bozmamaya calis.rabbim evlatlarimizla uzmesin insallah bizi

KIZLAR BUGÜN DOKTORUMUZA GİTTİK 9 HAFTA 1 GÜNLÜK 2.5 CM OLMUŞUZ KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ama duyulmaz dedi iyi dedi MAAŞALLAH idrar yollarim da yanma vardı ilaç verdi siz de böyle bi durumu olan varmi ilacın adi zinnat 500 mg

Masallah canim cokkk sevindimm. Allahimiza bin sukur, benim ilk gittigimden beri hep kalp atisi dinletiyor ama ultrason makinasi farkidir belki. Aman saglikli olsunlarda bikac hafta gec duyalim :) minnak buyumeyede baslamis annesi masallah :) bu arada sen tum kan testlerini ve idrar testini yaptirdinmi? Bende idrar temiz ciktigi icin bisey vermedi.

YOK CANIM DAHA HİÇ TEST YAPMADI İDRAR YOLLARINDA YANMA VAR DEDİM ÖYLE VERDİ İLACI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…