2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Benimde içten içe bulantılarım başladı ama istifra etmiyorum sadece bulantı hissi var çok berbat bişey yataktan kalkıp mutfağa bile gidemiyorum ne yapmalıyım sizce

Benimde içten içe bulantılarım başladı ama istifra etmiyorum sadece bulantı hissi var çok berbat bişey yataktan kalkıp mutfağa bile gidemiyorum ne yapmalıyım sizce

Canim Allah yardimcin olsunn, ben naneli sakizla midemi yatistiriyorum. Ama tam cozum degil tabikide, bu sureci kolayca atlatalim insallah

Kizlar benim dunden beri basagrim vardi, gecede gecmedi. Bu sabah kafama buz falan koydum belki gecer diye ama bana misin demedi. Sabah da doktorumla konustum 1 tane parol ic, tansiyonunu olctur 14/9 dan yuksekse gel dedi. Benim icim rahat etmedi tansiyonu olcturmeden direk doktora gittim. Tansiyonuma bakti 10/7 cikti, guzel dedi. Hamilelikte yuksek tansiyona dikkat etmek gerekliymis . Sizede solemek istedim 14/9u gecerse ihmal etmeyin. Hazir gitmisken bebegimede baktim 18mm olmus :) her gecen gun buyuyor cok sukur. Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM TANSİYON ÖNEMLİ BENİM DE DÜŞÜK SÜREKLİ

17 mayısta gitcekmisin tekrardan

Zaten kontrol surecinde oluyorum, doktor gel istersen ikili ultrason icinde konusuruz dedi.ekstra bi ucret odemicem cunku, ama onu gormek varya herseyi unutturuyor. Cenin sekline donmus bu sefer, nokta olmaktan cikmis. 1 haftada 7mm buyumus cok sukur Allahima, yavrularimizin canina can gelsin insallah

AMİN AMİN AMİN CANIM İNŞAALLAH BİZE DE GÖRMEK NASİP OLSUN CUMA YA İNS SAĞLIKLA

Günaydınnn kızlar dün gece 3.5 pepemsi kanamam oldu çok korktum doktorumu aradım iğne aldırdı yaptırdık geldim eve ayaklarımı yükseğe koydum uyumuşum. Yeni uyandım birde bi ilaç verdi p ile başlıyor. Onu iç dedi tok karnına. Lavaboya gittim pepemsi kesilmişti açık kahve renk geldi. Midem de bulanıyor sizce bebeğim iyi mi doktorum korkma dedi. Haftaya görcem dedi? Midemin bulunması iyi mi

Canim cok gecmis olsun, progestan verdi sanirim sana. Bolca yat dinlen, bulantin olmasinda bir sorun yok. Hepimizde oluyor, kacinci haftana girdin?

5.hafta canım Aynen o ilaç bebeğim iyi midir sizce

Allahim insallah sana bagislasin yavrunu, ama bulantilarin olmasi iyi bisey. Varligini hissettiriyor, sen kafana takma ilacini aldin, igneni oldun, yat dinlen ve bolca dua et. Gerisi rabbime kalmis, stres yapmaki bebisinde etkilenmesin. Kanama da kahverengiye donmus bu da iyi bisey azalma var sanirim

Benim bulantilar artiyo git gide yaa sabah zorla birşeyler yiyorum sizin durum nasıl kızlar M moonliqht bide bu telefonlardan uzak durun diyolar radyasyon bebek etkileniyormus

Benim bulantilar artiyo git gide yaa sabah zorla birşeyler yiyorum sizin durum nasıl kızlar M moonliqht bide bu telefonlardan uzak durun diyolar radyasyon bebek etkileniyormus

Ben anneme geldim canim. Artik evde yalniz duramadim haftasonuna kadar burdayim. Cok sukur acildim biraz daha ama mide yanmalarim hafif bulantilarim var. Telefon konusunda kullaniyoruz valla ama karnima falan koymamaya dikkat ediyorum .

Bende zorlanıyorum yerken ve doktor dün Protestandan verdi içtimde baş dönmesi yaptı. Yatıyorum hâlâ sabır kuvvet versin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…