BANADA DENE HANGİSİ DAHA İYİ OLURSA DEDİ AMA DAHA ÖNCE HİÇ FİTİL BİLE KULLANMADIM TUHAF GELDİ NASIL OLUR DİYE BGUN DE BASLAYAMADIM AKŞAM Kİ DOZU ALAYIM DİYORUM İLK DURUMA GÖRE YARIN NASIL OLCAGIMA BAKAYIM :/Ben vajinadan kullaniyorum canim doktorum öyle yan etkisi daha az olur dedi
Kızlar benimde son adet tarihim 10 mart ama ultrasonda 2 gün önce gidiyor bu aralar pek giremedim nete baktimki farklı grup acmışsınız herkezin bebisleri hayırlı sağlıkla kucagğımıza almayi nasio etsin aminnBenimde som adet tarihim 10 mart :)
Kızlar benimde son adet tarihim 10 mart ama ultrasonda 2 gün önce gidiyor bu aralar pek giremedim nete baktimki farklı grup acmışsınız herkezin bebisleri hayırlı sağlıkla kucagğımıza almayi nasio etsin aminn
Sorunlarımız aynı gibi sabah kahvalti edene kdr bulantı çok oluyor sukurki sonrasında pek olmuyor :)O normalmis arkadasim. Benimkide 4 gun geriden geliyor ama doktor bir sikinti olmaz o sonra kendini normale getircek, kafaya takilcak bir durum degil dedi
Çok geçmiş olsun canım allahın takdiri vardır bu bildiği belki hayırlısı buymuş ama inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip eder dualrim seninleNe yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
Sorunlarımız aynı gibi sabah kahvalti edene kdr bulantı çok oluyor sukurki sonrasında pek olmuyor :)
Yemek yemeye çalış canım.Allah yardimcin olsun bide bu yorumların altında bebeğin gunu falan yaziyor nerden yapiliyor o ?Benim gun icindede oluyor aciktigim zaman ve agzimda hep aci bir tat var. Bulanti hapi kullaniyorum 10 gundur falan
KIZLAR BENIM DE 10 MART AMA NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLAYAMADİM BENKızlar benimde son adet tarihim 10 mart ama ultrasonda 2 gün önce gidiyor bu aralar pek giremedim nete baktimki farklı grup acmışsınız herkezin bebisleri hayırlı sağlıkla kucagğımıza almayi nasio etsin aminn
O normalmis arkadasim. Benimkide 4 gun geriden geliyor ama doktor bir sikinti olmaz o sonra kendini normale getircek, kafaya takilcak bir durum degil dedi
CANIM bizim kilerin altinda hamilelik günlüğünü imzalamak icin tikla var ona gir oradaki seyleri yap siraylaYemek yemeye çalış canım.Allah yardimcin olsun bide bu yorumların altında bebeğin gunu falan yaziyor nerden yapiliyor o ?
KIZLAR BENIM DE 10 MART AMA NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLAYAMADİM BEN
CANIM ben bilmiyorum onu haftaya cuma ogrenicem ben doktora gittim 15 gün önce ama doktorum bana demedi öyle birseySimdi canim ultrasonda bebeginin buyuklugu ile son adet tarihindeki hesap ile hamilelik hafta ve gununde biraz fark olabiliyor. Seninki nasil mesela?
Saçma reklamlar çıkıyor anlamadım bişey ben yapamadimCANIM bizim kilerin altinda hamilelik günlüğünü imzalamak icin tikla var ona gir oradaki seyleri yap sirayla
CANIM ben bilmiyorum onu haftaya cuma ogrenicem ben doktora gittim 15 gün önce ama doktorum bana demedi öyle birsey
Ultrason kağıdında yazmiyormu canım dikkat etmemissindir belkideCANIM ben bilmiyorum onu haftaya cuma ogrenicem ben doktora gittim 15 gün önce ama doktorum bana demedi öyle birsey
Saçma reklamlar çıkıyor anlamadım bişey ben yapamadim
Malesef degerlerim olmasi gerekenden az cikti. Düşük baslamis.... Bu bebege cok ithiyacim vardi uzak bir sehirde arkadasim olacakti yalnizligimi paylastigim... Rabbim nasip etmedi.... Yine de güzel bir duyguydu nir haftadir yasadigim.. Rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin insallah...
Nerde ya iyoUltrason kağıdında yazmiyormu canım dikkat etmemissindir belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?