2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Ben vajinadan kullaniyorum canim doktorum öyle yan etkisi daha az olur dedi
BANADA DENE HANGİSİ DAHA İYİ OLURSA DEDİ AMA DAHA ÖNCE HİÇ FİTİL BİLE KULLANMADIM TUHAF GELDİ NASIL OLUR DİYE BGUN DE BASLAYAMADIM AKŞAM Kİ DOZU ALAYIM DİYORUM İLK DURUMA GÖRE YARIN NASIL OLCAGIMA BAKAYIM :/

Rabbim evlatlarimizi bagislasin kizlar insallah. Ben gecen haftaya gore daha fenayim bulantilarim cogaldi. Istifra etmekten cok korkuyorum ama bu sabah cok fena oldum yatakta soguk soguk terledim bulantim istifra edecek gibi oldu sonra agzima naneli sakiz aldim biraz bastirdi. Sonra gecti cikarma durumu ama o kadar yorulmusumki o 5 dakikada direk uyuyakalmisim. Rabbim evlatlarimiz icin yasadiklarimiza yardimcimiz olsub evlatlarimiza saglik versin insallah

Benimde som adet tarihim 10 mart :)
Kızlar benimde son adet tarihim 10 mart ama ultrasonda 2 gün önce gidiyor bu aralar pek giremedim nete baktimki farklı grup acmışsınız herkezin bebisleri hayırlı sağlıkla kucagğımıza almayi nasio etsin aminn

O normalmis arkadasim. Benimkide 4 gun geriden geliyor ama doktor bir sikinti olmaz o sonra kendini normale getircek, kafaya takilcak bir durum degil dedi

O normalmis arkadasim. Benimkide 4 gun geriden geliyor ama doktor bir sikinti olmaz o sonra kendini normale getircek, kafaya takilcak bir durum degil dedi
Sorunlarımız aynı gibi sabah kahvalti edene kdr bulantı çok oluyor sukurki sonrasında pek olmuyor :)

Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
Çok geçmiş olsun canım allahın takdiri vardır bu bildiği belki hayırlısı buymuş ama inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip eder dualrim seninle

KIZLAR BENIM DE 10 MART AMA NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLAYAMADİM BEN

Yemek yemeye çalış canım.Allah yardimcin olsun bide bu yorumların altında bebeğin gunu falan yaziyor nerden yapiliyor o ?
CANIM bizim kilerin altinda hamilelik günlüğünü imzalamak icin tikla var ona gir oradaki seyleri yap sirayla

Simdi canim ultrasonda bebeginin buyuklugu ile son adet tarihindeki hesap ile hamilelik hafta ve gununde biraz fark olabiliyor. Seninki nasil mesela?
CANIM ben bilmiyorum onu haftaya cuma ogrenicem ben doktora gittim 15 gün önce ama doktorum bana demedi öyle birsey

Malesef degerlerim olmasi gerekenden az cikti. Düşük baslamis.... Bu bebege cok ithiyacim vardi uzak bir sehirde arkadasim olacakti yalnizligimi paylastigim... Rabbim nasip etmedi.... Yine de güzel bir duyguydu nir haftadir yasadigim.. Rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin insallah...

Cok ama cok gecmis olsun. Rabbim insallah tez zamanda sana da bir evlat versin bu mubarek cuma gunu duamiz kabul olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…