- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar yok mu şu doktora giden izmirde (LATİFE BUKET SACKİRAN) bi yardimci olun lutfen
TeşekkürlerBu grupta İzmir den katılan arkadaş sayısı maksimum 20 dir, onların da hepsi foruma aktif olarak takılmıyor olabilir. Giden olsa mutlaka cevap verirlerdi. hamilelik diye Bi alt başlıkta doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir konu vardı oradan sorgulatın bir kez de eğer sizin için bu çok elzemse
Canım dert etme lütfen kilo alınır verilir.bebek doğunca emzirme uykusuzluk derken kendinden gider aldıkların üzülmekızlar şuanda çok moralim bozuk ve sinirliyim. tartıya çıktım 2 haftada 3 kilo almışım. eşim sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyor anlatamıyorum ona bu kadar yememe gerek yok diye akşam mesela 4-5 porsiyon meyve yemeden yatırmıyor üstüne yağlı süt de içiyorum. napıcam böyle ya 9 ayda 30 kilo almak istemiyorum!! şimdi rejim de yapamam ama çok kilo aldım ve almaya devam ediyorum nasıl beslenmeliyim sizce hem sağlıklı hem kilo almadan yarın hiçbişey yemesem mi off. o kdr uykum vardı ki uykum kaçtı
Hayırlı haberler inşallah cnmYarın kontrolüm var arkadaşlar minişin kalp atışlarını duymaya gideceğiz hem çok heyecanlıyım hemde endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır sizde dua edin bizim için herkese hayırlı geceler![]()
Bunların %70 ini aile hekimliğinde yapıyolar sadece rubella ve 2-3 test bağışıklıkla alakalı bunları yapmıyorlar ben sağlık ocağının yapmadığı testleri doktorumda yaptırdım özel muayenehane olduğu halde 120 lira verdim ve devlet hastanesinde de yaptırabilirsin diye seçenek sundu bana 1500 çok demişler canım ne oöyle doğum parası gibibu testleri
30 mart son a.t beklenen doğum 04. 01.2017S Senbirsen ekledim cnm
angel-devil cnm listeye ekledim seni ama sat ve beklenen doğum tarihini yazmamışsn
ayy o titreme nie oluyo ki acaba bu gece bana da oldu nie oluo ki titremeyle uyandım rüyamda doktordaydım... sağlıklı olsunlarda diordum ama ne konuştuğumu hatırlamıom... titremeyle uyanınca korktumKesinlikle anne olunca anlarsın diyorlar doğru. Ben de hep hasta gibiyim bir üşüme titreme geliyo geceleri terliyorum sürekli yorgunum ama o bebis heyecanı her şeye değer o iyi olsun da daha zoruna razıyım yeter ki gelişimi düzgün ve sorunsuz olsun
Bunların %70 ini aile hekimliğinde yapıyolar sadece rubella ve 2-3 test bağışıklıkla alakalı bunları yapmıyorlar ben sağlık ocağının yapmadığı testleri doktorumda yaptırdım özel muayenehane olduğu halde 120 lira verdim ve devlet hastanesinde de yaptırabilirsin diye seçenek sundu bana 1500 çok demişler canım ne oöyle doğum parası gibi
kızlar şuanda çok moralim bozuk ve sinirliyim. tartıya çıktım 2 haftada 3 kilo almışım. eşim sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyor anlatamıyorum ona bu kadar yememe gerek yok diye akşam mesela 4-5 porsiyon meyve yemeden yatırmıyor üstüne yağlı süt de içiyorum. napıcam böyle ya 9 ayda 30 kilo almak istemiyorum!! şimdi rejim de yapamam ama çok kilo aldım ve almaya devam ediyorum nasıl beslenmeliyim sizce hem sağlıklı hem kilo almadan yarın hiçbişey yemesem mi off. o kdr uykum vardı ki uykum kaçtı
günaydın annişler
Hayırlı Cumalar
Ben gündüzleri yaşayıp geceleri ölüyorum
ne yersem yiyim yada ne yemessem yemeyim
akşamları dehşet bir mide yanması kasılması sanki bebek büyür sertleşir karnımda benim de midemde birşey sertleşiyor
Maalesef Aşırı derecede Kabızlık Yaşıyorum Hiç Hiç İyi değilim ben velhasıl sürekli ağrı ve acı içinde uyuyup uyanıyorum
Sabahları öğürmelerim yoktu o da başladı. Dün ilkkez Gaviscon içitm banamısın demedi Dr a sorsam normal diyecek ama akşamları yaşam ve uyku kalitem sıfır
Çok yaramaz bir zeytin bu :)
Merhaba güzel hanımlar,
Kızlar 2 gün önce kontrolum vardı benim. Hersey yolundaydı, bebiş büyümüş, yapılan ilk sonuçlarım, kan değerlerim gayet iyiydi. Ama bu gece Zor bir gece geçirdim. Gece 4 gibi wc ye kalktığımda bir baktım ki, ilk adet günümmüş gibi kanamam olmuş. iç çamaşırım kan içınde. Wc ye girdim, aynı adet dönemi gibi bir tane pıhtı düştü klozete. Aklım çıktı. Hemen hastaneye geldik. Aman Allahım nasıl zor birşeymiş. Bana sordular ne kadar kanaman oldu, 1 su bardağı yarım su bardağı ne kadar? Dedim o kadar değil çay bardağının yarısı kadardır. AMa pıhtılı. Doktorumu aradılar. Doktor yatırın, serum verin, bir de kalcadan vurulan kanamayı durdurucu, düşük önleyici bir iğne varmış. Onu vurun demiş. Gece serum bağlandı. İğne vuruldu. 2-2,5 saate doktorum geldi, muayeneye ultrasona aldı. Ama o 2 saat nasıl geçti,nasıl uzundu anlatamam. Baktık, çok şükür bebişim iyi, kalp atışı normal. Kanama kese ve çevresinde değilmiş. Doktorumun açıklaması şöyle oldu. Bu tip kanamalar 5 hamileden 1 inde olabilir. Pıhtı gelmiş olması sevindirici, üzülme dedi. Kan durmuş ki pıhtı gelmiş. Sadece ben daha erken dönemde olmasını beklerdim sende, 9+3 biraz gecikmeli oldu dedi. Ama 3 aydan sonra olmasından iyidir dedi. Şimdi bir miktar daha gelmeye devam edebilirmiş ki orası temızlensın. Hafif kahverengi, çamurumsu kırmızıya döndü rengi kanamanın ve damlaya dönüştü. 2 gün rapor yazdı, işe gitmeyeceğim pztesiye kadar. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım, korkusunu bile yaşamak ne zormuş. Allah hepimiz için sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Canim alinan kilolar elbet verilir dert etme ama meyveninde seker orani yuksek gunde 2 porsiyonu gecmesen iyi olur.sekerli gidalar tuketme kilo elbet verilir.benim ilk hamileligimde gebelik sekerim cikti malesef bu sefer daha dikkatli yemeye calisiyorum.
Gunaydin hayirli cumalar canim.
Aksamki sertlesmeler gazdan olabilirmi acaba kabizimda demissin.gaz sancisi cok fena oluyo.sabahlari ac karnina kayisi yesen taze yada kurusunu ustunede su icsen miden bulanmazsa tabi.kabizliga iyi gelebilir.
günaydın annişler
Hayırlı Cumalar
Ben gündüzleri yaşayıp geceleri ölüyorum
ne yersem yiyim yada ne yemessem yemeyim
akşamları dehşet bir mide yanması kasılması sanki bebek büyür sertleşir karnımda benim de midemde birşey sertleşiyor
Maalesef Aşırı derecede Kabızlık Yaşıyorum Hiç Hiç İyi değilim ben velhasıl sürekli ağrı ve acı içinde uyuyup uyanıyorum
Sabahları öğürmelerim yoktu o da başladı. Dün ilkkez Gaviscon içitm banamısın demedi Dr a sorsam normal diyecek ama akşamları yaşam ve uyku kalitem sıfır
Çok yaramaz bir zeytin bu :)