2016 Aralık Anneleri

listeyi kim hazırlıyor ki :) ben de Afyon dan @seynap . yaş 28 . ilk bebiş inşallah. korunmayı bırakınca 3. ayda oldu elhamdülillah. 25 Şubat son adetti, doğum 1 aralık görünüyor. ucu ucuna yakalar mıyım aralığı :) :) :)

o dediğin testi bana doktorum da önerdi. Yurtdışında bakılıyor biraz ücreti yüksek ama kesine yakın sonuç veriyormu. açıkçası henüz o haftada olmadığımdan yaptırmadım ve yaptırmakta da kararsızım.
Arkadaşlar bu kan testi amniyosenteze alternatif olarak son yıllarda çıktı. Bebekte kromozomal bir anomali olup olmadığını anlamak için yapılıyor. Amniyosentezde az da olsa düşük riski olduğu için tercih ediliyor. İlk hamileliğimde ikili test riskli çıkarsa yaparız demişti doktorum, Allaha şükürgerek kalmadı. O zaman fiyatı hemen hemen amniyosentezin iki katıydı.

B
Kizlar benin aralik 2015 de hamilelik gecirdim 6 ay once falan ve ilk gujden beri goguslerim dolmustu agri vardi damarlarim cikmisti ama simdi kinde hic bisey yok agri fln arada uclari kasiniyor arada doktora persembe gidicem daha hic kese kalp falab görmedim sadece kan da degerlerim normal artti bu durum normal mi
Bence normal görünüyor. İlk başlarda en önemlisi hcg nin düzgün artması zaten.

Cok tesekkur ederim, bu konuda deneyimli kisilerle konusmaya o kadar ihtiyacim varki. 7 hafta 2 gunluktu kendim dusurdum kesesiyle. Asiri kanamadan dolayi hemen hastaneye gittim bir gece hastanede kaldim doktor tam dusuk yaptigimi icerde parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soyledi ama korkuyorum bi daha olmayacak diye. Bunun icinde 2 sene bekledim :KK43:
hiçç dert etme canım.her zaman önce dua et.veren de Allah alan da Allah..bu sana dert olsun diye değil imtihan olarak verildi diye düşün.ben hep öyle düşündüm.benim kendiliğinden düşük olmadı kalp atımını duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım :( ama 3 haziranda kürtaj olmuştum, eylülde hamile kaldım cnm.inşallah seninde kalbine göre olur.aminn
Kizlar merhaba ben de 8.haftanin icindeyim. 5haftalikken falan bulantilar basladi. Ama 2 gundur yok gibi neredeyse.. Sizce bu bi terslik belirtisi midir? Sizin bulantilariniz ne alemde?

Benimde öyle canım karar veremedim o yüzden ne yapsam gitsem mi diye
ben de kızıma hamileyken aynı siz gibiydim :) sizin ilk bebek galiba:) bulantılarım geçti diye korkup doktora koşmuştum :) çok şükür 23 aylık şimdi kızım..

listeyi kim hazırlıyor ki :) ben de Afyon dan @seynap . yaş 28 . ilk bebiş inşallah. korunmayı bırakınca 3. ayda oldu elhamdülillah. 25 Şubat son adetti, doğum 1 aralık görünüyor. ucu ucuna yakalar mıyım aralığı :) :) :)
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

hiçç dert etme canım.her zaman önce dua et.veren de Allah alan da Allah..bu sana dert olsun diye değil imtihan olarak verildi diye düşün.ben hep öyle düşündüm.benim kendiliğinden düşük olmadı kalp atımını duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: ama 3 haziranda kürtaj olmuştum, eylülde hamile kaldım cnm.inşallah seninde kalbine göre olur.aminn

ben de kızıma hamileyken aynı siz gibiydim :) sizin ilk bebek galiba:) bulantılarım geçti diye korkup doktora koşmuştum :) çok şükür 23 aylık şimdi kızım..

Evet ilk bebek,napicagimi bilemiyorum. Cok evhamliyim,karmasik duygular icindeyim.. gercekten nasil hissetcegimi ne hissetcegimi bilemiyorum oof of.. esimle de kavga ediyorum hep hassasim da.. insallah kolay olur hersey,insallah bebegim yasiyodur.. :(
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.. bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah...

Merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim yas da olmus 35 :KK70:
Arada bir kasik agrisindan baska sikayetim yok cok sukur ama baska derdim var, o da sigara. Cok uzuluyorum, nerdeyse hergun birakiyorum, dua edip yatiyorum ertesi gun tekrar deniyorum. Gecen hafta sadece keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem. Sanirim henuz anneligim tam farkinda olamadigim icin sigarayi birakmakta cok zorlaniyorum, karnimda bebek olduğuna inanamiyorum.
Lutfen bana destek olun, yarin sigarasiz ilk gunum olur insallah. Buraya hergun rapor veririm:KK66:

Arada bir kasik agrisindan baska sikayetim yok cok sukur ama baska derdim var, o da sigara. Cok uzuluyorum, nerdeyse hergun birakiyorum, dua edip yatiyorum ertesi gun tekrar deniyorum. Gecen hafta sadece keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem. Sanirim henuz anneligim tam farkinda olamadigim icin sigarayi birakmakta cok zorlaniyorum, karnimda bebek olduğuna inanamiyorum.
Lutfen bana destek olun, yarin sigarasiz ilk gunum olur insallah. Buraya hergun rapor veririm:KK66:
icindeki durumu anlayabiliyorum ben bikac gun gelgitler yasadim ama cok sukur biraktim darisi sana olsun insallah.zaten simdide mide bulantilarindan ve koku hassasiyetinden icen birine bile tahammul edemiyorum.ictiginde hissettigin pismanlik ve stres bebegini daha cok etkiler boyle duymustum birak gitsin minigin icin

Merhaba,8 yıldır sigara kullanıyordum fakat öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı emin ol yapabilirsin sonuçta içinde büyüyen çaresiz minik bir can var ve sana bağımlı Ben de 5 yıl bekleyişten sonra bu mutluluğa kavuştum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada sigara illa içeceksen 0,1 lik olanlardan al sonra bırakırsın zaten.

Günaydın arkadaşlar
Dün 10 da yattım ama gece hep içim uyanıktı nasıl bişey bilmiyorum ama ruhum uyanıktı:) ve sabaha karşı aşırı bel ağrısı ile kalktım bugün dinlenmeyi düşünüyorum
1 kilo taşıdım hemen belime vurdu aman ağır kaldırmayın kızlar

Günaydın herkese. Dün doktora gittim kızlar. 8+0 olması gereken bebekimiz 7+2 çıktı. Sonra kendi doktoruma geçtim. Bak ben hiç bakmadım. Takılma bunları net ileri veya geri ifadesini biz 11. haftadan sonra kullanıyoruz. Sen içini ferah tut. Normaldeki yaşantın nasıl ise devam et. Ne daha önem verip dinlen derim ne de yorul fazlaca. Yasak yiyecekleri sordum. Balık tavsiye ediyoruz ama büyük balık yeme dedi. Derinde olan balıklarda civa varmış. Tercihin küçük balıkdan olsun dedi. Temiz olduğuna inanmadığın yeşilliği yeme dedi. Bu arada dahiliye uzmanına gittim dün. Ultrason için pazartesiye randevu verdiler. Ama kendi doktorum cuma günü yeniden çağırdı. Kulak Burun Boğaz birde Göğüs Cerrahisinin de bi görmesini istiyorum seni dedi. Bu öksürük ve ağrıların sebebini bi anlamaya çalışalım diyor. Cuma yeniden doktora gidiyorum. Bu arada pıt pıları duymadık ama gördük demiştim ya. Duymak için cihazın sesini açınca ufaklığın olduğu alan çok ısınıyormuş. Duymana gerek yok bak burada kalbi dedi. Görünce değişik oldu. Rabbim tüm istiyenlere bunu yaşatsın. Güzel bir gün geçirmek dileğiyle....

canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.. sesini çok fazla dinletmiyorlar zaten cihazı koyup 3-4 saniye sonra hemen çekiyorlar görüntüsünü gördüysen sıkıntı yok.

Gunaydin herkeslerree :KK53:

Bence de elma_sekerim01 elma_sekerim01 yat dinlen mumkunse benim yerime de uyu kahvaltimi yapiktan sonra muthis bi uyku bastiricak :uykucu: ama calistigim icin uyuyamiyorumm.
Dikkat et ilk aylarda agir kaldirma hos bana kalsa benim aklima bile gelmez de ailem surekli uyariyor kaldirma diye
Allah çalışanlara güç kuvvet versin hergün dua ediyorum hamile olup çalışan arkadaşlarım da var Rabbim hepinizin yardımcısı olsun , büyük iş gerçekten.
Öyle yapcam bir daha yarım kg bile taşımam neyseki belim geçti Sağol canım

hiçç dert etme canım.her zaman önce dua et.veren de Allah alan da Allah..bu sana dert olsun diye değil imtihan olarak verildi diye düşün.ben hep öyle düşündüm.benim kendiliğinden düşük olmadı kalp atımını duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: ama 3 haziranda kürtaj olmuştum, eylülde hamile kaldım cnm.inşallah seninde kalbine göre olur.aminn

Ayy maşallah evet ilk bebek. Tecrübesizlik işte, insan korkuyor her şeyden :)

Rapaorunu bekliyoruz o zaman :)

Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız da listeye ekleyim sizi

günaydın güzel anneler:KK200::anneadayı::anne:

Her organımı? Ayy heyecan yaptım. Şimdi o karartı içinde kımıldayan kalbi bile çok duygulandırmıştı beni. Bu arada her organı derken cinsiyette belli olur mu ki diye heyecanlanmadım değil :) İnşallah sağlıklı haberlerini de vereriz. Amin
Öyle söyledi canım. Bilmiyorum bende nasıl göreceğiz açıkçası. Ama çok büyümüş gelecek sana dedi. Cİnsiyeti için bana doktorum ümit vermedi. 12. haftada nadir de olsa görenleri duydum ama bizim doktor en doğru sonuç için 16. haftayı beklememi istedi. Belki de çok belirgin bir pozisyonda olur da belli eder erkenden ne hoş olur. Ama kesesini ve kendisini başka bebişlere göre daha geç gösterdi benim pambık :) O yüzden ben, benimkinden pek ümitli değilim :halay:

Back
X