- 4 Ağustos 2015
- 91
- 106
- 40
Canım benim ilk hamilelikte gebelik şekerim çıkmıştı insülin kullanmadım endokrin uzmanı ve diyetisyenle sorunsuz atlattım. Merak etme dikkat edince insülin kullanmana gerek kalmaz umarım. Tabi ki zor oluyor hamilesin yemek istiyorsun yemiyorsun ama geçiyor. Dikkat edince haliyle fazla da kilo almıyorsun ben 15 kilo almıştım bebekte çok 3.5 kilo olmuştu. İnş sorunsuz atlatırsunKızlar sormayın ya sabah sağlık ocağına gittim. 7 haftadan sonra kan alalım dedi ok çıktık şekerim 112 çıkmıştı ya sonucu göstermek için kendi doktorum a gittim dahiliyeye git dedi oraya gittik şeker yükleme testi yapcaz yada sürekli takip etcez bence yüklemeyi yaptım varsa ona göre tedavi yaparız ama şimdi tokluk için kan ver dedi 2 tüp verdim sonucun çıkmasını bekliyorum Rabbim beterinden korusun bilmiyorum yükleme zarar vermezmi dedim Hayır dedi çok yeni olduğu için korktuğumu söyledim öyle yani bakalım sonucu bekliyoruz
aynen ya saçma sapan şeyler geliyor aklıma.Valla ben gecen yemek yaparken kafamin icinde herkesle kavga ettimSonra agladim falan esim sakinlestirdi sagolsun. Ondan sonra da cenem durmadi.
Ama sen neden bu kadar kötü düsünüyorsun, kötü düsünecegin bir sey yok bak herkese oluyormus, hepsinin cocugu simdi kocaman olmus, deneyimli arkadaslar yazdilar hep. Üzme kendini. Benim de arada kafama geliyor öyle düsünceler ama fazla üzerinde durmamaya calisiyorum.
Geçmiş olsun canım. İnşallah insülinsiz atlatırsın hastalığını.Kızlar sormayın ya sabah sağlık ocağına gittim. 7 haftadan sonra kan alalım dedi ok çıktık şekerim 112 çıkmıştı ya sonucu göstermek için kendi doktorum a gittim dahiliyeye git dedi oraya gittik şeker yükleme testi yapcaz yada sürekli takip etcez bence yüklemeyi yaptım varsa ona göre tedavi yaparız ama şimdi tokluk için kan ver dedi 2 tüp verdim sonucun çıkmasını bekliyorum Rabbim beterinden korusun bilmiyorum yükleme zarar vermezmi dedim Hayır dedi çok yeni olduğu için korktuğumu söyledim öyle yani bakalım sonucu bekliyoruz
aynen maalesef
hoşgeldiniz diğer bilgilerinizi de yazarsınız ekleyim listeye sizi
Hoşbuldum :)
İstanbul , Yaş 28 , SAT. 21/03/2016 , TD. 27/12/2016 Teşekkürler.
canım hamiş misin çok sevindim bize de dua etMerhaba canim. Bende bugun uykumu hic alamadim benim oglan erkenden kalkti. Bi pazar gunu var eşimle yatiyoruz ne guzel oglum sagolsun hic rahat birakmiyor
Kızlar sormayın ya sabah sağlık ocağına gittim. 7 haftadan sonra kan alalım dedi ok çıktık şekerim 112 çıkmıştı ya sonucu göstermek için kendi doktorum a gittim dahiliyeye git dedi oraya gittik şeker yükleme testi yapcaz yada sürekli takip etcez bence yüklemeyi yaptım varsa ona göre tedavi yaparız ama şimdi tokluk için kan ver dedi 2 tüp verdim sonucun çıkmasını bekliyorum Rabbim beterinden korusun bilmiyorum yükleme zarar vermezmi dedim Hayır dedi çok yeni olduğu için korktuğumu söyledim öyle yani bakalım sonucu bekliyoruz
Canım kalp atışı için doktora ne zaman gideceksin. Bizim seninle aynı gidiyor ya :)Doktorun öyle önerdiyse öyle yap canim. Bence icini ferah tut.
aynen ya saçma sapan şeyler geliyor aklıma.Allah'a şükür kanamam yok vs ama kendi kendime diyorum ki düşük yaparsam anneme nasıl söylerim çok üzülür. Bir daha hamile kalır mıyım vs böyle şeyler gitmiyor beynimden
Canım kalp atışı için doktora ne zaman gideceksin. Bizim seninle aynı gidiyor ya :)
Canım benim hoşgeldinAzRASILAM nasılsın canım nasılgidiyo hamilelik? online görünce yazayım dedim
AzRASILAM canim benide ekle listene lutfen Harika yas 31
Ilk gebelik
Sat 2mart
Tahmini dogum 7 aralik
Londrada yasiyorum
Ellerine sağlıkcatuke Hanzade loliss meryem1988 harikalardiyarinda
ekledim kızlar sizi bi kontrol ediverin ilk sayfayı eksik felan varmı
Ayy ne guzel, ilk bebis mi? Aslinda devlet hastanesine basvurdugunda 12. Haftadan onceye randevu vermiyor malesef ama ben dayanamadim ozel bir turk doktorumuz var ona gittim, sen nerde yasiyorsunSenle ayniyiz benim de 2 mart :) Ben de 31 yasindayim, yurtdisindayim.Hic kontrole gittin mi?
catuke Hanzade loliss meryem1988 harikalardiyarinda
ekledim kızlar sizi bi kontrol ediverin ilk sayfayı eksik felan varmı