2016 Aralık Anneleri

Canım benim ilk hamilelikte gebelik şekerim çıkmıştı insülin kullanmadım endokrin uzmanı ve diyetisyenle sorunsuz atlattım. Merak etme dikkat edince insülin kullanmana gerek kalmaz umarım. Tabi ki zor oluyor hamilesin yemek istiyorsun yemiyorsun ama geçiyor. Dikkat edince haliyle fazla da kilo almıyorsun ben 15 kilo almıştım bebekte çok 3.5 kilo olmuştu. İnş sorunsuz atlatırsun

aynen ya saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Allah'a şükür kanamam yok vs ama kendi kendime diyorum ki düşük yaparsam anneme nasıl söylerim çok üzülür. Bir daha hamile kalır mıyım vs böyle şeyler gitmiyor beynimden

Geçmiş olsun canım. İnşallah insülinsiz atlatırsın hastalığını.

Doktorun öyle önerdiyse öyle yap canim. Bence icini ferah tut.

Normal, ama bosuna yipratmamaya calis kendini. Hala kendinden önce anneni düsünüyorsun

Canım kalp atışı için doktora ne zaman gideceksin. Bizim seninle aynı gidiyor ya :)

Evet ayniyiz :) Bana aslinda doktorum bu haftanin ortasini söylemisti ama bos randevu yokmus 25 ine haftaya pazartesi gününe verdiler randevuyu. Yani daha bir hafta var Ama olsun biraz daha büyümüs olur diye kendimi avutuyorum.
Sen cuma gideceksin dimi :) Insallah güzel haberlerle döneceksin

AzRASILAM nasılsın canım nasılgidiyo hamilelik? online görünce yazayım dedim
Canım benim hoşgeldin
sıkıntılar başladı
halsizlik başdönmesi tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kokuya hassasiyet
buna şükür diyorum :) Başka birşey olmasında sen nasılsın iyimisin
atlatmışsındır bu dediklerimi
bu arada seni görmüşken listeyi senden aldım ya
arkadaşları etiketliyorum ama üstüne tıklayınca senin profil çıkıyor nedendir anlamadım

Turkiye'de yasayanlar olarak cok sanslisiniz, istediginiz zaman doktorunuza gorunup bebeginizi ultrasonda gorebiliyorsunuz. Biz hamilelik boyunca sadece iki defa 12 ve 20. Haftada ultrasona girebiliyoruz Yani bebisimin kalbinin attigini en az bes hafta sonra ogrenebilecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…