2016 Aralık Anneleri

evet cuma cnm, hayırlı haberleri yazacağım inşallah az kaldı. :)

Almanyada da sigorta hamilelik boyunca 3 ultrasonu ödüyormus. Benim doktorum daha fazla bakip ücretini bizden aliyor. Sizde öyle bir alternatif yok mu?

canım benim şimdi burda çok ayrıntı yazıp korkutmıyım ama o sıkıntılar bitmedi hatta artarak devam etti bende.
iki ay kaldı doğuma ben hala kusuyorum. 2 kilo almıştım onu da geri verdim. perişan haldeyim.
tabi bu nadir bir olay. inşallah kimse benim gibi olmaz. havalar da ısındıkça allahın gücüne gitmesin gerçekten zorlanıyorum. şunu da söyliyim gerçekten herşeye değer. beni o kadar perişan ediyo sonra bi tekme atıyo unutup gidiyorum :) şükürler olsun.
Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. bizim topiğe de dualarınızı bekliyoruz :)
liste için kısaca şöyle söyliyim çok seviliyorum şekerim ondan öyle çıkıyo.
"user=sayı" yazan yer ve nick yazan yer var ya orayı komple silip ismi yazarsan düzelir. user= deki numara benim numaram olduğu için öyle olmuştur. yapamazsan özelden yaz bana.

amin inşallah cnm evet senn durum farklı olmuş ama bir yandan güzelliğide var ne güzel kilo almamışsın :)
tamam cnm bnm bi bakayım yapamazsam özelde yazarım
seni çook sevdiğimden heryerede adın çıkıyor

Almanyada da sigorta hamilelik boyunca 3 ultrasonu ödüyormus. Benim doktorum daha fazla bakip ücretini bizden aliyor. Sizde öyle bir alternatif yok mu?
Bizde de ozel ultrason klinikleri var istediginde oraya gidip baktirabiliyosun ama ucretler biraz yuksek mecbur olmadikca
aslinda bizde de ozel iltrason klinikleri var gidip istedigin zaman baktirabiliyorsun ama ucretler biraz yuksek yani mecbur kalmadikca bakilacak gibi degil. Ben bi seferlik dayanamadim gittim ilk bebek heyecani

Vallahi iyi mi yapiyolar kotu mu anlamadim, gebelik olayini tamamen dogal yollarla halletmeye calisiyolar sanirim surekli ultrasona girip kuruntu yapmayalim diye belkide ama cok sinir bi durum

Evet bakis acilari farkli. Dogal bir olay bu kadar abartmaya gerek yok diye bakiyorlar olaya. Ama insan merak ediyor tabi. Burada hatta hastanede sadece ebelerle dogum alternatifi bile var. Eskiden evlerde oldugu gibi, odada doguruyorsun, ebeler dogurtuyor :) Orada da vardir belki

Aynen burda da oyle gercekten mecbur kalmadikca sezeryan yok zaten o son care. Bakalim nasil olacak

QueenSweethart harikalardiyarinda neden yurtdışındasını
eşinizin İşi yada kendi işiniz için mi
çok merak ediyorum orda zor oluyormu özlem var mı buralara

Ben 4 sene öncesine kadar Istanbul`da yasiyordum, orada calisiyordum. Esimle o zaman evli degildik. Tam evlenecegimiz zaman esim "Almanya`ya basvurayim mi orada yasamak ister misin" dedi. Ben de gideliiiiimmm! dedim Sonra buraya basvurdu kabul aldi geldi. O arada evlendik ben de geldim 3 ay sonra. Burada da calistim. Buralari cok seviyorum ben. Türkiye`yi de özlemiyorum acikcasi. Ailemi özlüyorum biraz ama zaten üniversiteden beri onlardan ayri oldugum icin alisigim, cok zorlanmiyorum.

QueenSweethart harikalardiyarinda neden yurtdışındasını
eşinizin İşi yada kendi işiniz için mi
çok merak ediyorum orda zor oluyormu özlem var mı buralara
Benim bes yil oldu ingiltereye geleli esimle istanbulda yasiyorduk turkiyedeki sartlardan mutlu degildik ogretmen olarak basvurdum geldik. Burda kimsemiz yok zor tabi ozlem ama daha huzurlu

İnşallahh canım beni m çok teşekkür ederim bende dahiliyeye gittim işte şeker yüklemesi falan dedi tansiyonum düştü o an doktorlara kalırsa yandı k yani tokluk için sonucum da çıktı 70_200 arası olması gereken 140 çıkmış bende bişey yok özellerin para tuzağı sadece canım
Diyetisyen e girdim uzun zaman diyetle uğraşan biri olarak ne anlattıysa hepsini biliyorum zaten hastaneye para kazandırdım üstüne stres yaptım geldim

Bu arada endokrin de ne yapıldı sana canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…