2016 Aralık Anneleri

günaydın kızlar sabah kan verdim Beta- HCG 3068 mlU/mL cıktı öğleden sonra doktora gideceğiz inşallah keseciğimizi görürüz

Suzan canim benim 4+4 biraz önce geldim doktordan keseyi göremedik bizde ama rahim kalinlasmis dedi hafta gel kesen içi dedi.. ınş hayırlı mujdelerle dolu bi hafta olur hepimiz için.. protestan fobik asit verdi.. sabah hafif kahve rengi akıntı vardı . Olabilir dedi.. ışte böyle iyi olalım iyi olsunlar.. hepinizi öpüyorum.

Arkadaşlar dün eşimle doktora gittik ilk randevumuza minicik kesemizi gördük çok duygusal bir andı allah kalp atışlarını da duymamizi nasip eder inşallah herkese
Rabbim sağlıklı mutlu kucağına almayı da nasip etsin canim.. hayırlı uğurlu olsun

Bnm cizgi göbek deliğinden aşağı ve yukarı doğru oluştu kızım oldu o çizgi hemen olusmuyor ki o olusana kadar cinsiyeti çoktan öğrenir iz
Valla
bende olustu :) gobek deliginden malum yere dgru :) esime sordm yoktu daha once dio. Nete baktim kiz bebekte oluomus . :) ay insallah

Günaydın arkadaşlar, yeni hamişler hayırlı olsun, hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip, bebişleri kucağımıza alırız inşallah.
Eşi Şırnak'a gidecek olan arkadaşım, Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Bugün 4 te randevum var benim de. Bakalım 6+1 de nazlı bebişim kesesini gösterecek mi?

Geçmiş olsun.. bugün ınş gitmeyi dusunuyorsundur muayeneye tedbiri elden bırakma .. ayrıca stres yapma sen anne aday isin güçlü ol yavrun dA gücünü senden alsın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canim..

Hayırlı olsun canim.. MasallahRabbim sağlıcakla kucaklastirsin evlatlarimizla inşallah.

Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canim insallah .selam şöyle yigenime .

Bende varım Can'ım sağ dön sola dön hormonlarda. N sanırım

Gecen ayda kaynım gitti Silopi ye Allah a emanetler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…