Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar gebelik testimde silik 2. çizgi çıktı:) Tahmini doğum tarihi 27 aralık
Hayırlı olsun canım
Tam yıl sonu bebişi olacak seninki :)Teşekkür ederim ama daha tam sevinemiyorum. Kan sonucunu yaptırınca yazarım buraya :)
Tam yıl sonu bebişi olacak seninki :)
Rabbim sağlıklı mutlu kucağına almayı da nasip etsin canim.. hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar dün eşimle doktora gittik ilk randevumuzaminicik kesemizi gördük çok duygusal bir andı allah kalp atışlarını da duymamizi nasip eder inşallah herkese
VallaBnm cizgi göbek deliğinden aşağı ve yukarı doğru oluştu kızım oldu o çizgi hemen olusmuyor ki o olusana kadar cinsiyeti çoktan öğrenir iz
Geçmiş olsun.. bugün ınş gitmeyi dusunuyorsundur muayeneye tedbiri elden bırakma .. ayrıca stres yapma sen anne aday isin güçlü ol yavrun dA gücünü senden alsın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canim..Kızlar merhaba. Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Uzun zamandır foruma giremedim. 2 gündür ateşim var çıkıp iniyor. Doktoru aradım bugun minoset al dedi 6 saatte 1. Hiç geçtiği yok( korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Daha kalp atışlarını da duymadım. Acile gitsem ultrasondan bakarlarmıki acabaa
Hayırlı olsun canim.. MasallahMerhaba kizlar bende ikinci tüp bebek denememde hamile kaldim. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Herkes hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsın inşallah Rabbim nasip etsin. benimde 13 mart son adet tarihim. daha dr. a gitmedim. dün hcg 1550 çıktı. ctesi gideyim diyorum .
buarada bursadayim yas 28 benide eklermisinuz listeye
41 kere maşallah.Hoşgeldin canim hayırlı olsunnnñBuarada ilk bebisim
Bende varım Can'ım sağ dön sola dön hormonlarda. N sanırımKızlar neredeyse sabah olacak ama ben uyuyamıyorum. İçimde hep bir sıkıntı ve vesvese var. Sanki bebeğim düşecek, hamileliğim gerçek değilmiş gibi vs. bol bol dua okuyorum ama bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir ben miyim böyle olan
Gecen ayda kaynım gitti Silopi ye Allah a emanetler canımHerkese gunaydiiin gün biraz erken başladı eşim bugün şırnak yolcusu yaklaşık bir ay kalacak bende bu sürede ailemin yanındayım sizden istediğim eşime ve tüm güvenlik güçlerine dua etmeniz hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş