2016 Aralık Anneleri

Benim bes yil oldu ingiltereye geleli esimle istanbulda yasiyorduk turkiyedeki sartlardan mutlu degildik ogretmen olarak basvurdum geldik. Burda kimsemiz yok zor tabi ozlem ama daha huzurlu

Memnun olmanıza çok sevindim kızlar işin açıkcası

özlemin daha çokca aile üzerine olması

benim de hayalimdir yurt dışında yaşamak İnsana saygı oralarda çok çok daha fazla

Hanımlar bende hiç bir belirti yok herşey yolunda mı acaba iki hafta sonraya çağırdı doktor sabirsizlaniyorum

Kızlar çok çok bulantım var bulantı ile kalkıp bulantı ile yatiyorum siz nasılsınız bunu hafifletecek birşey varmı acaba

CNim bnde fransadayim burdada 3 defa giriyosun ulturasona 11 12 haftalikwn 24 25 haftalliken bide 7 aylikken detayli ulturason. Yani turkiyedekiler cok şansli gidiyorlar keseyi goruyorlar sonra kalp atisini dinliyolar.

Memnun olmanıza çok sevindim kızlar işin açıkcası

özlemin daha çokca aile üzerine olması

benim de hayalimdir yurt dışında yaşamak İnsana saygı oralarda çok çok daha fazla

Evet bir de düzenli hayati seviyorum ben. Aslinda türkiyeden gelen ve memnun olmayan cok kisi de gördüm. Kisiden kisiye degisiyor.

Oğlumu
oglumhn dogum günü senın Doğu m tarih in oda 08.07.2013

Henüz bebek yediklerinden etkilenecek kadar büyük değil canım, merak etme. Ama şimdiden bu kadar üzerinde durmaları ilginç.

Valla
bende olustu :) gobek deliginden malum yere dgru :) esime sordm yoktu daha once dio. Nete baktim kiz bebekte oluomus . :) ay insallah

Inşallah cnm allah gönlüne göre versin..
Sağlıklı olsun da senin cizgin erken oluşmuş hakkında hayirlisi

Ay hadi inşallah keseyi görürsün
ben de doktor kontrolüne gideceğim zaman 6+1 olacağım. .
Inşallah ben de görürüm artık. .
tezcanli= ben.. :)
günaydın canım
benim hep ağlayasım geliyor

Ben de aynı durumdayım biseylerden bahsederken gözüm sürekli nemli sonra bi bakıyorum Ağlıyorum. .
Kızımın kardeşine karşı hassaslığı da beni aglatiyor. .

Canım nasıl oldun? İlaç kullanıyor musun? Ultrasona girdin mi?

Henüz bebek yediklerinden etkilenecek kadar büyük değil canım, merak etme. Ama şimdiden bu kadar üzerinde durmaları ilginç.
Hemde daha sadece açlık şekerime bakıp 3 tık üstünde diye şeker yükleme testi teklif etmesi çok saçma , tokluk için verdim 70_200arası isteniyor 140 çıkmış bende şeker yokki olsa tokluğum da yüksek olurdu

Şeker tahlilini aç karnına yaptırdın değil mi.

Ayy bende düşünüyorum ki allahtan hamileliğin başına denk geliyor hiç borçsuz tutarız rahatlıkla diye ama bilmiyorum ya inşallah zorlanmayiz rabbim kolaylığıni verir
İlk
Hayır canım 5 yaşında bi kızım var çok şükür hamilelik döneminde hep kaygılar oluyor ama tabi olumlu düşünmekte fayda var.

Meraba kizlar drdan geldim. Sonuclarim iyi ama tiroid %80 calisiomus takviye ilac verdi. Dogumdan sonra ultrasona cagirdi tiroid icin 10 mayisada randevu verdi ac karna kan vercem uc tne test var onlari yaptircam. gebelige bagli degil oncesinde olusan bse dedi. Bu kotu olandi.

Iyi olansa bebegimi gordum ilk.kez :) 5+3 deyiz bebis olusmus artik kesede gorduk allaha sukur. Oda 2 hafta sonraya verdi kalp atisi duycaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…