Ben 4 sene öncesine kadar Istanbul`da yasiyordum, orada calisiyordum. Esimle o zaman evli degildik. Tam evlenecegimiz zaman esim "Almanya`ya basvurayim mi orada yasamak ister misin" dedi. Ben de gideliiiiimmm!dedim Sonra buraya basvurdu kabul aldi geldi. O arada evlendik ben de geldim 3 ay sonra. Burada da calistim. Buralari cok seviyorum ben. Türkiye`yi de özlemiyorum acikcasi. Ailemi özlüyorum biraz ama zaten üniversiteden beri onlardan ayri oldugum icin alisigim, cok zorlanmiyorum.
Benim bes yil oldu ingiltereye geleli esimle istanbulda yasiyorduk turkiyedeki sartlardan mutlu degildik ogretmen olarak basvurdum geldik. Burda kimsemiz yok zor tabi ozlem ama daha huzurlu
Dr basladin mi Canım kime gideceksinHosbuldum topraamm
Oglum 13 aylik canimOğlun kaç yasında Can'ım benım
Evet canim cok sukurcanım hamiş misin çok sevindim bize de dua et
CNim bnde fransadayim burdada 3 defa giriyosun ulturasona 11 12 haftalikwn 24 25 haftalliken bide 7 aylikken detayli ulturason. Yani turkiyedekiler cok şansli gidiyorlar keseyi goruyorlar sonra kalp atisini dinliyolar.Turkiye'de yasayanlar olarak cok sanslisiniz, istediginiz zaman doktorunuza gorunup bebeginizi ultrasonda gorebiliyorsunuz. Biz hamilelik boyunca sadece iki defa 12 ve 20. Haftada ultrasona girebiliyoruz Yani bebisimin kalbinin attigini en az bes hafta sonra ogrenebilecegim
Memnun olmanıza çok sevindim kızlar işin açıkcası
özlemin daha çokca aile üzerine olması
benim de hayalimdir yurt dışında yaşamak İnsana saygı oralarda çok çok daha fazla
Aynen bende duzeni ve kurallari cok seviyorum. Burda yasayipta sikayet eden cok insanda var tabiEvet bir de düzenli hayati seviyorum ben. Aslinda türkiyeden gelen ve memnun olmayan cok kisi de gördüm. Kisiden kisiye degisiyor.
Orda var mi peki ozel ultrason klinikleri?CNim bnde fransadayim burdada 3 defa giriyosun ulturasona 11 12 haftalikwn 24 25 haftalliken bide 7 aylikken detayli ulturason. Yani turkiyedekiler cok şansli gidiyorlar keseyi goruyorlar sonra kalp atisini dinliyolar.
oglumhn dogum günü senın Doğu m tarih in oda 08.07.2013canım benim şimdi burda çok ayrıntı yazıp korkutmıyım ama o sıkıntılar bitmedi hatta artarak devam etti bende.
iki ay kaldı doğuma ben hala kusuyorum. 2 kilo almıştım onu da geri verdim. perişan haldeyim.
tabi bu nadir bir olay. inşallah kimse benim gibi olmaz. havalar da ısındıkça allahın gücüne gitmesin gerçekten zorlanıyorum. şunu da söyliyim gerçekten herşeye değer. beni o kadar perişan ediyo sonra bi tekme atıyo unutup gidiyorum :) şükürler olsun.
Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. bizim topiğe de dualarınızı bekliyoruz :)
liste için kısaca şöyle söyliyim çok seviliyorum şekerimondan öyle çıkıyo.
"user=sayı" yazan yer ve nick yazan yer var ya orayı komple silip ismi yazarsan düzelir. user= deki numara benim numaram olduğu için öyle olmuştur. yapamazsan özelden yaz bana.
Henüz bebek yediklerinden etkilenecek kadar büyük değil canım, merak etme. Ama şimdiden bu kadar üzerinde durmaları ilginç.Kızlar sormayın ya sabah sağlık ocağına gittim. 7 haftadan sonra kan alalım dedi ok çıktık şekerim 112 çıkmıştı ya sonucu göstermek için kendi doktorum a gittim dahiliyeye git dedi oraya gittik şeker yükleme testi yapcaz yada sürekli takip etcez bence yüklemeyi yaptım varsa ona göre tedavi yaparız ama şimdi tokluk için kan ver dedi 2 tüp verdim sonucun çıkmasını bekliyorum Rabbim beterinden korusun bilmiyorum yükleme zarar vermezmi dedim Hayır dedi çok yeni olduğu için korktuğumu söyledim öyle yani bakalım sonucu bekliyoruz
Valla
bende olustu :) gobek deliginden malum yere dgru :) esime sordm yoktu daha once dio. Nete baktim kiz bebekte oluomus . :) ay insallah
Günaydın arkadaşlar, yeni hamişler hayırlı olsun, hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip, bebişleri kucağımıza alırız inşallah.
Eşi Şırnak'a gidecek olan arkadaşım, Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Bugün 4 te randevum var benim de. Bakalım 6+1 de nazlı bebişim kesesini gösterecek mi?
günaydın canım
benim hep ağlayasım geliyor
Canım nasıl oldun? İlaç kullanıyor musun? Ultrasona girdin mi?Kızlar merhaba. Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Uzun zamandır foruma giremedim. 2 gündür ateşim var çıkıp iniyor. Doktoru aradım bugun minoset al dedi 6 saatte 1. Hiç geçtiği yok( korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Daha kalp atışlarını da duymadım. Acile gitsem ultrasondan bakarlarmıki acabaa
aa ne kadar güzel. kocaman olmuş oğluşun :) inşallah oğlun gibi sağlıkla büyür benim kızım daOğlumu
oglumhn dogum günü senın Doğu m tarih in oda 08.07.2013
Hemde daha sadece açlık şekerime bakıp 3 tık üstünde diye şeker yükleme testi teklif etmesi çok saçma , tokluk için verdim 70_200arası isteniyor 140 çıkmış bende şeker yokki olsa tokluğum da yüksek olurduHenüz bebek yediklerinden etkilenecek kadar büyük değil canım, merak etme. Ama şimdiden bu kadar üzerinde durmaları ilginç.
Hemde daha sadece açlık şekerime bakıp 3 tık üstünde diye şeker yükleme testi teklif etmesi çok saçma , tokluk için verdim 70_200arası isteniyor 140 çıkmış bende şeker yokki olsa tokluğum da yüksek olurdu
İlkAyy bende düşünüyorum ki allahtan hamileliğin başına denk geliyor hiç borçsuz tutarız rahatlıkla diye ama bilmiyorum ya inşallah zorlanmayiz rabbim kolaylığıni verir
Hayır canım 5 yaşında bi kızım var çok şükür hamilelik döneminde hep kaygılar oluyor ama tabi olumlu düşünmekte fayda var.Arkadaşlar günaydın. Bebeğinin kalp atışını duymaktan korkan, düşük yapacağını düşünen arkadaşlar düşük yaptı mı daha önce ? Ben iki kez düşük yapmış biri olarak ( düşüklerimin arası 3-4 aydı) yine de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bu sebeple olumlu düşünün olumlu olsun
Hem aç hem tok yapıldıŞeker tahlilini aç karnına yaptırdın değil mi.