Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım inşallah Allah söyletmiştir, ne güzel olur, ne mutlu olurum. Bugün ilk kez babası da görecek kısmetse, ona da sürpriz olur.ekonomistgonul canım belki kalp atışını bile duyabilirsiniz =)
Canım benim 2-3 gündür normal akıntım açık kahverengi geliyor ara ara. Ve bu akıntı olduğundan beri sol kasık ağrım nerdeyse yok gibi. Tecrübeli bebişi olmuş arkadaşlarımdan duyduğum, açık kahverengi bu akıntı, bebeğin kendine yer açmasından kaynaklanıyormuş, kırmızı ya dönmedikten sonra tehlikesi yokmuş. O nedenle yüreğini ferah tut.gunaydin kizlar bugun tuvaletten sonra peçetede kahverengi akinti gordum her sildigimde azcik geldi toplamda cok cok az ama cok kotktum varmi boyle bisey yasayan
Bende oluşmadı canım. Kızım var benim.Hayirlisi olsun canim. Rabbim hepimize saglikla kucaga almayi nasip etsin . Benim ilk bebis. Cok heycanli. :) birde bise sormak istiyorum nettede okumustum bu gobek deliginden asagi dogru inen gobek cizgisi olusanlar varmi acaba neydi cinsiyetleri bebislerinin
Bursa!!!!! Çok iyi ya :)Merhaba kizlar bende ikinci tüp bebek denememde hamile kaldim. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Herkes hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsın inşallah Rabbim nasip etsin. benimde 13 mart son adet tarihim. daha dr. a gitmedim. dün hcg 1550 çıktı. ctesi gideyim diyorum .
buarada bursadayim yas 28 benide eklermisinuz listeye
Evet canım, hele sonraları hiç iş yapmam ben, hehe!Bugun biz de oyle yaptik ama hep boyle mi olacak
Herkeste farkli demekki :) bende anlamadimki . Ben bu cinsiyey gununu nasi beklicem bilmiyorum yani catlicam :)Bende oluşmadı canım. Kızım var benim.
Kızlar neredeyse sabah olacak ama ben uyuyamıyorum. İçimde hep bir sıkıntı ve vesvese var. Sanki bebeğim düşecek, hamileliğim gerçek değilmiş gibi vs. bol bol dua okuyorum ama bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir ben miyim böyle olan
Hayır canım ya maalesef gece bi uyandım yatakta ya kalp atışı duyulmazsa ne yaparım ben diyorum Allahım göstermesin sürekli dua okuyorum gerçekten çok zor aklıma getirmeyip oyalanıyorum yinede korkuyorum annem çok kızıyor ebe doğurttu beni kontrol hastane görmedim şanslısın böyle şeyler aklına getirme diyor
Canım hayırlısıyla gitsin gelsin eşin inşallah. Allah yardımcısı olsun hepsinin.Herkese gunaydiiin gün biraz erken başladı eşim bugün şırnak yolcusu yaklaşık bir ay kalacak bende bu sürede ailemin yanındayım sizden istediğim eşime ve tüm güvenlik güçlerine dua etmeniz hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş
Ben de kendime kızıyorum Allah beklemediğim anda mucizesini gönderdi niye vesvese yapıyorum diye ama elimde değil. Rabbim kalbimize ferahlık versinHayır canım ya maalesef gece bi uyandım yatakta ya kalp atışı duyulmazsa ne yaparım ben diyorum Allahım göstermesin sürekli dua okuyorum gerçekten çok zor aklıma getirmeyip oyalanıyorum yinede korkuyorum annem çok kızıyor ebe doğurttu beni kontrol hastane görmedim şanslısın böyle şeyler aklına getirme diyor
hiç düşük yapmadım canım, hatta ilk gebeliğim. Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Arkadaşlar günaydın. Bebeğinin kalp atışını duymaktan korkan, düşük yapacağını düşünen arkadaşlar düşük yaptı mı daha önce ? Ben iki kez düşük yapmış biri olarak ( düşüklerimin arası 3-4 aydı) yine de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bu sebeple olumlu düşünün olumlu olsun
Allah yardımcıları olsun inşaallah....Herkese gunaydiiin gün biraz erken başladı eşim bugün şırnak yolcusu yaklaşık bir ay kalacak bende bu sürede ailemin yanındayım sizden istediğim eşime ve tüm güvenlik güçlerine dua etmeniz hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş
Günaydın kızlar, muuusmutlu bir hafta olsun. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah!
İçinde vesvese olan arkadaşlarım bunlar hep şeytanın işi dinlemeyin onu, duanızı edin ve Rabbinize emanet edin bebişinizi. Peygamber Efendimiz (sav) gece yatarken Nas, Felak ve İhlas'ı avuç içlerine okuyup üfler ve ellerini vücuduna sürermiş. Ben de Ayetel Kürsi yi de okuyup aklıma geldikçe pirincime sürüyorum avuçlarımı.
Biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor. Gönlünüzü ferah tutun..
Eşi Şırnak'a gidecek olan arkadaşım, Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Allah'a emanet olsun her kim vatanı için canını ortaya koyuyorsa..
Bana gelince, bu hafta inanılmaz yoğun bir hafta olacak benim için. İşler çoooook.. Ramazana kadar bir tek 21 Mayıs Haftası dinlenebilicem Allah nasip ederse.. ve perşembe günü kontrol günümüz, Rabbim inşallah bebeğimizin kalp sesini de duymayı nasip eder
Günaydın kızlar gebelik testimde silik 2. çizgi çıktı:) Tahmini doğum tarihi 27 aralık
Bende varım Can'ım sağ dön sola dön hormonlarda. N sanırım
gunaydin kizlar bugun tuvaletten sonra peçetede kahverengi akinti gordum her sildigimde azcik geldi toplamda cok cok az ama cok kotktum varmi boyle bisey yasayan
Ben de aralık annesi olacağım inşallah. KK kilo verirken benim en büyük destekçimdi. @cerulean can kus hersey icin tesekkurler. Şimdi bebeğimi beklerken de buradayım. Herkese hayirlı hamilelik diliyorum. Sevgilerrr:)
Arkadaslar merhaba uzun bekleyisten sonra buraya yazmak oyle guzelki Umarim hersey yolunda gider saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Liste icin adim Harika yas 31 sat 2mart tahmini dogum 7 aralik ingiltere
Günaydın kızlar gebelik testimde silik 2. çizgi çıktı:) Tahmini doğum tarihi 27 aralık
Evet canım, hele sonraları hiç iş yapmam ben, hehe!
Kizlar günaydin, bugün biraz daha gec uyandim. Bazi günler daha yorgun kalkiyorum. Sabahlari ilk kalktigimda gögüslerim baya agriyor, sizde de öyle mi?
Duygularim da sacmasapan bi agliyoum bi gülüyorum bu ne ya
günaydın canım
benim hep ağlayasım geliyor
Günaydın kızlar
Acayip halsizim ve midem bulanıyor, bazen de aniden tansiyonum düşüyor
Siz de öyle misiniz? Bir de baya iştahsızım
hoşgeldiniz diğer bilgilerinizi de yazarsınız ekleyim listeye siziGünaydın kızlar gebelik testimde silik 2. çizgi çıktı:) Tahmini doğum tarihi 27 aralık