Günaydın arkadaşlar ben empatik.
20111 nisan ve 2015 ocak annesiyim. gecen hafta tekrar hamile oldugumu öğrendim. Muhtemel doğum tarihin 10aralik sanırım mümkün olduğunca yazi cam. Baska turlu motive olmam çünkü benim için zor bir süreç olacak[/QUOTEhoşgeldin
Merhaba canim. Bende bugun uykumu hic alamadim benim oglan erkenden kalkti. Bi pazar gunu var eşimle yatiyoruz ne guzel oglum sagolsun hic rahat birakmiyorGünaydın arkadaşlar bugün çok kötü uyandım baş dönmesi ve halsizlik
teşekkür ederim alışmaya çalışıyorum bu sabah mide bulantilarim başladı. Ve uykulu temelin.Masallah cnm uzulme hic hepsi bir buyuyecek sonra onlarin karsisina gecip ben bunlarin annrsiyim diye guturlanacaksin...
İyi ki dogurmusum diyeceksin...
Biliyorum simdiki donemler zor ama ilerisini dusun allah saglik versin...
Bnm bi arksdasimin 4 yasinda 2.5 yasinda iki cocugu var ucuncuye de 4 aylik hamile bilerek ve isteyerek..
Günaydın cnm, ben de aynı şekilde uyandım biraz uzandım şimdi daha iyiyimGünaydın arkadaşlar bugün çok kötü uyandım baş dönmesi ve halsizlik
Yok canım karindan gorduBnm gittigim doktor mu beceriksiz acaba?
Ben 5+1 im görmedi bnm kesemi. .
Seninkini vajinal mi gördü?
Canım benim 4+6 da kese gözüktü oda 7 mm di kese yani bebek degilKızlar kese boyutuyla bebeğin boyunu karıştırmayalım.. Bazı arkadaşlar 4+5 te 7mm bebek yazmış bi anormallik var kese boyudur o diye düşünüyorum..
Gunaydin canim. Benim de iki gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyo.normal akintim wc sonrasi kahverengi gibi geliyor yogunlugu normal akinti ile ayni. Dun biraz yormustum kendimi, sabah acik pembe kahverengi karisimi geldi. Cok uzuldum, yatiyorum simdi. Yarin dr randevum var. kahverengi akinti yasayan cok varmis, illa kotu olacak diye birsey yok ama yinede yarin dr a soyleyecegim. Allah korusun bebislerimizi de bizideKızlar kahverengi lekelenmesi olan var mi varsa doktorları ne dedi
Aynı ben sabah gözümü açıyorum deli gibi acıkmışım. Gün içinde de sürekli bir şeyler yiyorum ama doymuyorumSabahları saat 7-8 gibi deli gibi acikarak uyanıyorum bir iki lokma birşey veya küçük salatalık yiyorum tekrar yatıyorum
Ve suratımda birkactane küçük benler çıktı
İnşallah cogalmazlar ya
İştahsuzlık var ama bir an da açılmada var ramazan orucumuz zor geçecek gibiSabahları saat 7-8 gibi deli gibi acikarak uyanıyorum bir iki lokma birşey veya küçük salatalık yiyorum tekrar yatıyorum
Ve suratımda birkactane küçük benler çıktı
İnşallah cogalmazlar ya