2016 Aralık Anneleri

teşekkür ederim alışmaya çalışıyorum bu sabah mide bulantilarim başladı. Ve uykulu temelin.
Gerçi normalde de tembellik var ama

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mi varsa doktorları ne dedi
Gunaydin canim. Benim de iki gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyo.normal akintim wc sonrasi kahverengi gibi geliyor yogunlugu normal akinti ile ayni. Dun biraz yormustum kendimi, sabah acik pembe kahverengi karisimi geldi. Cok uzuldum, yatiyorum simdi. Yarin dr randevum var. kahverengi akinti yasayan cok varmis, illa kotu olacak diye birsey yok ama yinede yarin dr a soyleyecegim. Allah korusun bebislerimizi de bizide

Sabahları saat 7-8 gibi deli gibi acikarak uyanıyorum bir iki lokma birşey veya küçük salatalık yiyorum tekrar yatıyorum
Ve suratımda birkactane küçük benler çıktı
İnşallah cogalmazlar ya

Sabahları saat 7-8 gibi deli gibi acikarak uyanıyorum bir iki lokma birşey veya küçük salatalık yiyorum tekrar yatıyorum
İnşallah cogalmazlar ya
Aynı ben sabah gözümü açıyorum deli gibi acıkmışım. Gün içinde de sürekli bir şeyler yiyorum ama doymuyorum

Tünaydınlar hamımlar akşama gün üm var hazırlıklarım tamam işleri hızlı tapınca yürüyünce cok basım dönüyor midem bulanıyor sizdede varmı bugun beş hafta bitiyor elhamdulillah Çarş günü kese mizi görmeye gidecegiz inşallah

İnşallah cogalmazlar ya
İştahsuzlık var ama bir an da açılmada var ramazan orucumuz zor geçecek gibi

Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu

Iyi pazarlar.benim 2. Hamileligim.oglumun hamileliginde cok sikinti cektim ikili tarama da ense kalinligi 3 cikmisti ve down sendromlu olma olasiligi vardi. aminiyosentez yaptirdim cok sukur temiz cikti.7.ayda erken dogum riskinden hasteneye yattim orda da domuz gribi kaptim..şükürler olsun ki saglikla aldim oglumu kucagima..simdi cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…