Oğlun kaç yasında Can'ım benımMerhaba canim. Bende bugun uykumu hic alamadim benim oglan erkenden kalkti. Bi pazar gunu var eşimle yatiyoruz ne guzel oglum sagolsun hic rahat birakmiyor
Can'ım bende ilk oğlumu 4,5 senden sonda tüp bebek parası biriktirilen hamile kaldığımı ögrendim bu ikinci bebeğine de bir sene sonra kavuştum cok sukur annelik hisleri ben bile ikinci Bebek kese görmedim henüz aklıma bin türlü şey geliyor ama Rabbim E emanetizHerkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Gün içinde çok istahsizim midem falan bulanmiyor ama hiç birşey yiyesim gelmiyor sadece o saatte acayip acıkmış oluyorum hatta aciktigimdn dolayı uyanıyorum yemeden uyuyamiyorumİştahsuzlık var ama bir an da açılmada var ramazan orucumuz zor geçecek gibi
Benim dediğim gibi sadece o saatlerde sonrasında hiç yiyesim olmuyor allahtan yoksa şimdiden kilo alırım diye çok korkuyorum önümüzdeki iki ayı kilo almadan atlatiriz inşallahAynı ben sabah gözümü açıyorum deli gibi acıkmışım. Gün içinde de sürekli bir şeyler yiyorum ama doymuyorum
Ayy bende düşünüyorum ki allahtan hamileliğin başına denk geliyor hiç borçsuz tutarız rahatlıkla diye ama bilmiyorum ya inşallah zorlanmayiz rabbim kolaylığıni verirİştahsuzlık var ama bir an da açılmada var ramazan orucumuz zor geçecek gibi
Canım çok normal böyle düşünmen ama takma fazla kafana sakinan göze çöp batar akışına bırak herşeyi rahatlaki bebisinde rahat olsun :)Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Geçmiş olsun öncelikle canım bayağı zorlu bir hamilelik dönemi gecirmissin ama korkma bence şimdi daha tecrubelisin bi aksilik yaşamadan kucağına alırsın inşallahIyi pazarlar.benim 2. Hamileligim.oglumun hamileliginde cok sikinti cektim ikili tarama da ense kalinligi 3 cikmisti ve down sendromlu olma olasiligi vardi. aminiyosentez yaptirdim cok sukur temiz cikti.7.ayda erken dogum riskinden hasteneye yattim orda da domuz gribi kaptim..şükürler olsun ki saglikla aldim oglumu kucagima..simdi cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.
Herkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
Bir yanlışlık var sanırım. Benim sat 4 mart şu an 6+2 deyim. Sizin 5+2 olması gerekmiyor muKizlar meraba . Suan 6+2 yarin 6+3 olcam kontrolum var. Bebegi gormek mumkun mu ?
bugün tekrar kan testi yaptırdım geçen hafta 119 olan değerim bu hafta 1302 olmuş...
keseyi göremedik daha ama rabbime şükürler olsun gidişatımız iyi yönde...
aynısı bende de var canım ya hatta kaç gündür içimde top gibi sıkıntı oturmuştu bağrımda kötü düşünmekten Allah razı olsun eşim çok destek sürekli morel veriyor gezdiriyor bugün iidim kötü hiçbişeyi aklıma getirmedim internette kötü yorumlar da insanı çok etkiliyor hiç okuma ,Rabbim emanetlerini bize verdi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahhHerkese merhaba arkadaslar.biz 7+1 olduk ama ben cok asiri evhamliyim sizde de varmi...tup bebege gidecekken hamile kaldim RABBIMe cok sukur.soylemistim daha once.ama surekli saglikli olacakmi kucagima alabilecekmiom felan diye dusunuyorum ikinci ucuncu cocugunu kucahina alan tecrubeli anneler var ben ilk bebegimi bekliyorum sizlerde boyle birsey oldumu
canım yürüyüşe falan çıkıyorum hergün ama ev işleri vs eşim yapıyor sağ olsun çok yorma kendini.Kizlar nasil gidiyor? Bir sey sorcam temizlik falan yapiyor musunuz? Yoksa kendinizi yormamaya mi calisiyorsunuz?
Hayir benim en son adet 11 martti doktorumda ayni seyi soledi. 6+2 deyim suandaBir yanlışlık var sanırım. Benim sat 4 mart şu an 6+2 deyim. Sizin 5+2 olması gerekmiyor mu
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. doktor beni 15 gün sonrasına çağırdı 1 hafta geçti daha diğer haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum. bat günü değerim 151 çıkmıştı. acaba değer kaç olunca kese görünür oluyor? seninle tahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Pardon pardon karistirmisim :) 6.haffa icindeyim de 5+2 evet. Bebek ne zaman gorunuyo diye sormustum ben 4+6 da keseyi gordumHayir benim en son adet 11 martti doktorumda ayni seyi soledi. 6+2 deyim suanda