Hayirli olsun :)Merhaba.
Yaklaşık 7 senelik bi özlemini añne olmak.. çok şükür Rabbi bana da nasip etti .Tüm isteyenlere de etsin Insallâh ..
Uzun süredir forumdayim ama aranızda y eniyim. Evlatlarina hamile olan annelerin sağlıkla mutlulukla kucaklamalarini dilerim Allah ^dan.
Canım benim bir bilgim yok ama sen tatlı yeme bana doktorum meyvenin bile fazlası zarar sen yarım elmadan alacağını zaten alırsın diye söyledi.. İki arkadaşımın yüksekti insülin vermedi ama dr perhiz yaptılarArkadaşlar doktor 1 e kadar çalışıyormuş pazartesiye kaldı sonucu gösterme işi
Aranızda açlık kan şekeri benim gibi biraz yüksek olan var mı yada bilgisi? Ne gibi tedavi vercek merak ediyorum
Kağıdın üstünde yazar cnmEvet daha 4+6 daydim gittigimde vajinal oldu bayada buyuktu nokta falan degildi. Mm blmiorumki solemedi resminde yazarmi acaba
Inşallah görürsün canım ultrason aletlerindenn de fark ediyor biraz daha sabret :)Aynı gündeyiz bende Çarş gidecegim ınsl görünür perşembe gittiğimde alttan da baktı göremedi
Yok crl die bise yazmio baktimKağıdın üstünde yazar cnm
Yok crl die bise yazmio baktim
öylemi canım halbuki tatlı hiçç yemiyorum ,yesem ne olur acaba sınırın biraz üstü ama yinede insilün verirmi diye merak ettim inşallah banada perhiz verirCanım benim bir bilgim yok ama sen tatlı yeme bana doktorum meyvenin bile fazlası zarar sen yarım elmadan alacağını zaten alırsın diye söyledi.. İki arkadaşımın yüksekti insülin vermedi ama dr perhiz yaptılar
Hayırlı olsun inşallah cnm. Kese boyu kaç mmArkadaşlar dün eşimle doktora gittik ilk randevumuzaminicik kesemizi gördük çok duygusal bir andı allah kalp atışlarını da duymamizi nasip eder inşallah herkese
Ben haftaya olcturmeyi dusunuyorum sekerimi. Doktoruna sor bakalim ne diyecek. Ama hamilelik boyunca sekerli ve tatli seylerden uzak durmaliyiz bebegin sagligini cok etkiliyor.kızlar bana korku saldı ya 112 açlık şekerim çıktı sizlerde nasıl çıkmıştı ne tedavisi verir acaba insilün falan m vercek yoksa Allah korsun ya
Bana doktorum 12. Haftaya kadar yasak dedi. Bizim de planimiz vardi mayis sonunda. Tam 12. Hafta oluyor bakalim napcaz.Gebelik sorunlu değilse uçak ile seyahat 28.haftaya kadar serbest canım. Ben mesela temmuz ayında İtalya'da bir kongreye gitmeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.
zaten tatlıya karşı tiskinti var artık hiç yemem galiba bebeğimin sağlığı herşeyden kıymetli,112 çıkmasına şaşırdım bende polikistik over var acaba o mu etkiliyor bilmiyorum pazartesi olsun sorcam bakalım inşallah insilün e gerek kalmaz ya bilmiyorum zaten çok didikler oldum herşeyi hamile kaldığımdan beri Allahım emanetini koruBen haftaya olcturmeyi dusunuyorum sekerimi. Doktoruna sor bakalim ne diyecek. Ama hamilelik boyunca sekerli ve tatli seylerden uzak durmaliyiz bebegin sagligini cok etkiliyor.
Insallah gorurssuzan6638, post: 46089737, member: 363455"]Aynı gündeyiz bende Çarş gidecegim ınsl görünür perşembe gittiğimde alttan da baktı göremedi
Canım heyecandan sormayı unuttum dr da birşey demedi sadece herşey normal rahime oturmuş dedi zaten onu duyduğumda bir rahatlık geldi başka birşey sormakda aklıma gelmediHayırlı olsun inşallah cnm. Kese boyu kaç mm
Hayırlı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsinMerhaba.
Yaklaşık 7 senelik bi özlemini añne olmak.. çok şükür Rabbi bana da nasip etti .Tüm isteyenlere de etsin Insallâh ..
Uzun süredir forumdayim ama aranızda y eniyim. Evlatlarina hamile olan annelerin sağlıkla mutlulukla kucaklamalarini dilerim Allah ^dan.