2016 Aralık Anneleri

Canım selam kul kedileri temizlik topiğinden hatırladım seni tez yazıyorDun sanırım

Çok sevindim senin adına

Darısı başıma inşallah :)

Ben de seni hatırlıyorum Yesacım, tez işleri yoğunlaşınca kül kedilerini bırakmak zorunda kaldım. Tez hala bitmedi ama Bebek gelmeye karar vermiş, aklımızda vardı ama böyle çabuk olacağını tahmin etmemiştik :) hatta hala şaşkınım, çok aceleci biri olmama rağmen daha doktora bile gitmedim. Allah sana da en güzel en hayırlı Zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin inşallah :)

Maşallah canım benim yaaaa çok sevindim senin adına bizim de ikinci deneme ayımız bakalım ben de bekliyorum hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Allah kucağına almayı nasip etsin :)

Maşallah canım benim yaaaa çok sevindim senin adına bizim de ikinci deneme ayımız bakalım ben de bekliyorum hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Allah kucağına almayı nasip etsin :)

Âmin Canım Alllah sana da nasip etsin inşallah ama bence aklını buna yormamaya çalış, düşünmeyince daha kolay oluyor sanki, ya da Allah nasip edince vakti gelince hemen oluyor :) ben bu kadar çok sevineceğimi hiç ummuyordum hatta testi bile eşimin zoruyla yaptım 6 gün gecikince, test yaptıktan sonra acaba sağlıklı mı kesesi var mı diye kaygı duymaya başladım, belki sürekli düşünsem kaygım hormon seviyelerimi düşürecekti vardır bunda Bi hayır diyorum :) Allah sana da nasip etsin en güzel Zamanda inşallah

Listeye uyarsan sağlıklı bi şekilde devam edersin hamileligine. ..
Biraz zor olur belki ama sonucunu bebeğini düşününce zorluklar kolaylaşır. ..
ben de kilo kontrolümu sağlayarak hamile kaldım. .

Şimdi de daha çok erken belki ama kilo almıyorum. .

Niyetim 12 haftalik olana kadar korumak

Şu an hastanedeyim sıra bekliyorum cçok heyecanlıyım birşey görüp duyabilecegimi sanmıyorum ama yine de çok heyecanlıyım annem rüyasında düşük yaptığımı görmüş Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah

Sağol canım 8 marttı ama 22 ve 24 ü ilişki olmuştu ondan sonra döllenme olmuş belli Rabbim e çok şükür
benım ki kac haftalık olabılir dıye tahmin etmek için sordum cnm.henüz doktora gitmedim.6-7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.gittiğimde kalp atışlarınıda duymak istiyorum çünkü.beklemek biraz zor olacak ama Rabbim verir sbrını inşallah.

Çok şükür gördük kesemizi 5+0dayım 8.4 mm kesem sizce normal mi? Kahverengi akıntı için tahliller istedi.kan verdim bekliyorum. Daha önce boş gebelik yasayinca yine aynısı olursa diye korkuyorum. Insallah Rabbim hayirlisini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…