- 20 Temmuz 2015
- 173
- 179
- 34
benimde karnım o kadar siski sanki 4 aylık hamsi gibiyim bende başka böyle karnı şişen var mi diye sorcaktmbenimde acayip gazım var resmen bombayım pırt pırt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde karnım o kadar siski sanki 4 aylık hamsi gibiyim bende başka böyle karnı şişen var mi diye sorcaktmbenimde acayip gazım var resmen bombayım pırt pırt
Benim canım benim çok şiş ama gazdanbenimde karnım o kadar siski sanki 4 aylık hamsi gibiyim bende başka böyle karnı şişen var mi diye sorcaktm
Kızlar bende de müthiş gaz var. Dün hiç belirti yok diyordum. Bugün adet olacakmış gibi kasik ağrısı ve cok fazla gaz. Bugün bir kaç defa adet oldum galiba diye lavaboya kontrole gittim. Ama birsey yok .Benim canım benim çok şiş ama gazdan
Benya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
Bu da bnbenimde karnım o kadar siski sanki 4 aylık hamsi gibiyim bende başka böyle karnı şişen var mi diye sorcaktm
Benide listeye eklermisiniz..yas 32 eskisehir 6 yasinda oglum var. Muhtemel dogum 25 aralik.
En kısa zamanda eklerim inşallah hoşgeldinizSat 20 mart
Hoşgeldiniz hangi şehir listeye ekleyim sizideBen de hiç ummadığım bir anda Aralık annesi olacağımı öğrendim. Yaşım 29, ilk gebeliğim nasipse, sat 9 mart, beklenen doğum tarihi 14 Aralık olarak görünüyor, Allah izin verirse, hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara da Allah en güzel dönemde nasip etsin. Sat ı bana yakın olup kalp atışını duyan var mı acaba aranızda
Ben varım tatlım 170 boy 83 kiloyum kızıma bu kilomda doğuma girmiştim bende tırsıyorum gebelik diyabeti falan çıkmaz inşallah diye
MaaşaşşahSelammm güzel anneler cokkk mutluyum bugün bebisin kalp atışlarını duydukkk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Vee Dr diyetisyen e yolladı kilon fazla dedi kistinde var fazla kilo almaman gerekiyor dedi pekala dedim nasil tutcaz boğazı bilmem
çok şükür bir sağlık problemim yok ama işim nedeniyle hayatım epey düzensiz.. bütün gün yemek yiyemeyip akşam çılgınca yemek yiyordum o yüzden maalesef çok kilo aldım. diyet listem 3 ana 3 ara öğün, hamilelikten 3 ay önceki kan tahlilimde insülin direncim yüksek çıkmıştı o yüzden ona göre bir liste hazırladıDiyet listen nasıl neler var Yemen gereken?
Sağlık problemin mi vardı acaba o yüzden mi kilo aldın?
Hoşgeldiniz hangi şehir listeye ekleyim sizide
Bende oğluma 69 la kaldım ama buna 79 la kaldım on kg fark var de uyardı kg istemiyorum diyeya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
Ben de hiç ummadığım bir anda Aralık annesi olacağımı öğrendim. Yaşım 29, ilk gebeliğim nasipse, sat 9 mart, beklenen doğum tarihi 14 Aralık olarak görünüyor, Allah izin verirse, hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara da Allah en güzel dönemde nasip etsin. Sat ı bana yakın olup kalp atışını duyan var mı acaba aranızda
Günaydın, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Günaydın arkadaşlar
9 da 2.randevum var bakalım yine heyecan yaptım , sıkışık gel dedi birde kan vercem Rabbim sen emanetini koru..