2016 Aralık Anneleri

evet bende de oluyo. bende not alıyorum. mesela memelekete gidcem 13 mayısta uçak yasak mı bilmiyorum onu sormam lazım.

evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye
evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.

Ben de idrara sıkışık gittim hatta Ultrason la doktor bakarken bastırdı canım yandı dedim ama göremedi neyse bekliyorum artık haftaya gideceğim tekrardan. ...

Çok şükür kanamam yok olsaydı endiselenirdim

Ben kızıma 82 kilo ile hamile kaldım, 116 ile doğuma girdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu sefer de 102 kilo ile başladım. Hayırlısıile rahat birer hamilelik geçiririz inşallah canım.

evet bende de oluyo. bende not alıyorum. mesela memelekete gidcem 13 mayısta uçak yasak mı bilmiyorum onu sormam lazım.
Gebelik sorunlu değilse uçak ile seyahat 28.haftaya kadar serbest canım. Ben mesela temmuz ayında İtalya'da bir kongreye gitmeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.

kızlar bana korku saldı ya 112 açlık şekerim çıktı sizlerde nasıl çıkmıştı ne tedavisi verir acaba insilün falan m vercek yoksa Allah korsun ya
Arkadaşlar doktor 1 e kadar çalışıyormuş pazartesiye kaldı sonucu gösterme işi
Aranızda açlık kan şekeri benim gibi biraz yüksek olan var mı yada bilgisi? Ne gibi tedavi vercek merak ediyorum

Canım hayırlı olsun doktora gittiniz mi? Aynı haftadayız doktorum beni ayın 27sinde çağırdı ama çok sabırsızım
Evet gittim ben ilk muayeneme kalp atisi icinde 10 gun sonra gelirsin demisti tahlillerim cok iyi cikti :) hayirli olsun seninde takip edelim bakalim ayni gun mu cikacak pitirciklar

Aynı gündeyiz bende Çarş gidecegim ınsl görünür perşembe gittiğimde alttan da baktı göremedi

Evet gittim ben ilk muayeneme kalp atisi icinde 10 gun sonra gelirsin demisti tahlillerim cok iyi cikti :) hayirli olsun seninde takip edelim bakalim ayni gun mu cikacak pitirciklar
Sağlıkla gelsinler inşallah canım pıtırcıklar :) ya ben de çok merak ediyorum offf neyse az daha sabır ben gittiğimde hepsini bir görücem herhalde tek mi çift mi? Kese bebek kalp atışı merak ettiğim okadar çok ki

Valla bende erken saniodum ama gordu yavru ceylani :) . Atislarida duyup kendini gordukmu tamamdir. :) ama boyutu yazmio ya bnimde aklima gelmemis sormamisim. Resmindede crl die bse gormedim..

Gebelik sorunlu değilse uçak ile seyahat 28.haftaya kadar serbest canım. Ben mesela temmuz ayında İtalya'da bir kongreye gitmeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.
merhaba canım ben maldivlerle uzakdoguya gidicektim ay sonunda ama beklenmedık sekılde hamıle kalıverdım duymussundur belki zika virusu var cocukların beyın gelısımını etkiliyor anne karnında ispanya ve italyada da var diye duymustum cok dıkkat et biz seyahatımızı ıptal edicez

Valla bende erken saniodum ama gordu yavru ceylani :) . Atislarida duyup kendini gordukmu tamamdir. :) ama boyutu yazmio ya bnimde aklima gelmemis sormamisim. Resmindede crl die bse gormedim..
Hiç bilmiyorum onu canım ya doktorun bir sıkıntı olsa söylerdi sıkma onun için canını

Merhaba.

Yaklaşık 7 senelik bi özlemini añne olmak.. çok şükür Rabbi bana da nasip etti .Tüm isteyenlere de etsin Insallâh ..

Uzun süredir forumdayim ama aranızda y eniyim. Evlatlarina hamile olan annelerin sağlıkla mutlulukla kucaklamalarini dilerim Allah ^dan.

hoşgeldiniz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…