inşallahhh canım az önce şükür namazımı kıldım çok istedim Rabbimden geri çevirmedi dularımı şimdide kucağıma,kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıklı gelişimleri olsun inşallah..
62 tl yanılmıyorsam ben o an yerde değildim eşim ödeme yaparken ama 60lı bişey di :)
bana çok yakın egepol ve temiz bir hastane ,hamile kaynıyor koridorlarda çok tercih edilen bölüm kadın doğum zaten.
şimdi bi kağıt aldım önüme doktor da heyecan yapıyorum hepsini yazcam sorcaklarımın unutmayım diye:)
o pıhtılaşmayı da sorcam şu günler heyecanlı günler ...
evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye
evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.
Ben kızıma 82 kilo ile hamile kaldım, 116 ile doğuma girdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu sefer de 102 kilo ile başladım. Hayırlısıile rahat birer hamilelik geçiririz inşallah canım.ya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
Gebelik sorunlu değilse uçak ile seyahat 28.haftaya kadar serbest canım. Ben mesela temmuz ayında İtalya'da bir kongreye gitmeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.evet bende de oluyo. bende not alıyorum. mesela memelekete gidcem 13 mayısta uçak yasak mı bilmiyorum onu sormam lazım.
Karindan muayene etti. Keseyi gorunce kanda bakmadıalttan mı muayene etti acaba ? beta hcg kac cktı sızın
Doktor bana hafta söylemedi ama uyumlu Dedi. Haftaya cuma kalp atışı duymam lazım DediCanım SAT'a gore 6.haftadayim ama doktora gore 5.haftaya girdim sanırım geç döllenme :)
Arkadaşlar doktor 1 e kadar çalışıyormuş pazartesiye kaldı sonucu gösterme işikızlar bana korku saldı ya 112 açlık şekerim çıktı sizlerde nasıl çıkmıştı ne tedavisi verir acaba insilün falan m vercek yoksa Allah korsun ya
Evet gittim ben ilk muayeneme kalp atisi icinde 10 gun sonra gelirsin demisti tahlillerim cok iyi cikti :) hayirli olsun seninde takip edelim bakalim ayni gun mu cikacak pitirciklarCanım hayırlı olsun doktora gittiniz mi? Aynı haftadayız doktorum beni ayın 27sinde çağırdı ama çok sabırsızım
Evet daha 4+6 daydim gittigimde vajinal oldu bayada buyuktu nokta falan degildi. Mm blmiorumki solemedi resminde yazarmi acabaHayırlı olsun:) muayene vajinal mi oldu karından mı? Kesenin boyu kaç mm çıktı
Aynı gündeyiz bende Çarş gidecegim ınsl görünür perşembe gittiğimde alttan da baktı göremediÇok şükür gördük kesemizi 5+0dayım 8.4 mm kesem sizce normal mi? Kahverengi akıntı için tahliller istedi.kan verdim bekliyorum. Daha önce boş gebelik yasayinca yine aynısı olursa diye korkuyorum. Insallah Rabbim hayirlisini verir
Sağlıkla gelsinler inşallah canım pıtırcıklar :) ya ben de çok merak ediyorum offf neyse az daha sabır ben gittiğimde hepsini bir görücem herhalde tek mi çift mi? Kese bebek kalp atışı merak ettiğim okadar çok kiEvet gittim ben ilk muayeneme kalp atisi icinde 10 gun sonra gelirsin demisti tahlillerim cok iyi cikti :) hayirli olsun seninde takip edelim bakalim ayni gun mu cikacak pitirciklar
tansiyon ve şekerle ilgili sorunun olmadı mı canım?Ben kızıma 82 kilo ile hamile kaldım, 116 ile doğuma girdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu sefer de 102 kilo ile başladım. Hayırlısıile rahat birer hamilelik geçiririz inşallah canım.
Hiç bir sıkıntı yaşamadım canım Allahıma şükürler olsun.tansiyon ve şekerle ilgili sorunun olmadı mı canım?
Valla bende erken saniodum ama gordu yavru ceylani :) . Atislarida duyup kendini gordukmu tamamdir. :) ama boyutu yazmio ya bnimde aklima gelmemis sormamisim. Resmindede crl die bse gormedim..Sağlıkla gelsinler inşallah canım pıtırcıklar :) ya ben de çok merak ediyorum offf neyse az daha sabır ben gittiğimde hepsini bir görücem herhalde tek mi çift mi? Kese bebek kalp atışı merak ettiğim okadar çok ki
merhaba canım ben maldivlerle uzakdoguya gidicektim ay sonunda ama beklenmedık sekılde hamıle kalıverdım duymussundur belki zika virusu var cocukların beyın gelısımını etkiliyor anne karnında ispanya ve italyada da var diye duymustum cok dıkkat et biz seyahatımızı ıptal edicezGebelik sorunlu değilse uçak ile seyahat 28.haftaya kadar serbest canım. Ben mesela temmuz ayında İtalya'da bir kongreye gitmeyi düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmaz.
Hiç bilmiyorum onu canım ya doktorun bir sıkıntı olsa söylerdi sıkma onun için canınıValla bende erken saniodum ama gordu yavru ceylani :) . Atislarida duyup kendini gordukmu tamamdir. :) ama boyutu yazmio ya bnimde aklima gelmemis sormamisim. Resmindede crl die bse gormedim..
hoşgeldiniz hayırlısı olsunMerhaba.
Yaklaşık 7 senelik bi özlemini añne olmak.. çok şükür Rabbi bana da nasip etti .Tüm isteyenlere de etsin Insallâh ..
Uzun süredir forumdayim ama aranızda y eniyim. Evlatlarina hamile olan annelerin sağlıkla mutlulukla kucaklamalarini dilerim Allah ^dan.