2016 Aralık Anneleri

Kizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi
Canım vajinal muayne ile gorulurdu kese varsa karından mı baktılar

Bana su yerine ayran iç demişti hemşireler. Bendeki şişkinliği tüp bebek dönemi yaptı ama belki Size de iyi gelir.

kızlar sizde her idrar sonrası rahimde yanma var mı 15 dk sürüp geçiyor ama her idrar sonrası oluyor hijyene dikkat etsem de..

Kızlar keseyi gördük 4+6 bugün sata göre. Kese 7 mm nasıl sizce sanki küçük dimi

Bnm gittigim doktor mu beceriksiz acaba?
Ben 5+1 im görmedi bnm kesemi. .
Seninkini vajinal mi gördü?

arkadaşlar yazdıklarınızın heeeepsini okudum, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz! bir Bursalı hemşehrimiz daha gelmiş ne mutlu oldum
Allah ın izniyle Bursa nın bir sürü bebişi olacak!

ya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?

Kızlar kese boyutuyla bebeğin boyunu karıştırmayalım.. Bazı arkadaşlar 4+5 te 7mm bebek yazmış bi anormallik var kese boyudur o diye düşünüyorum..

Ben varım tatlım 170 boy 83 kiloyum kızıma bu kilomda doğuma girmiştim bende tırsıyorum gebelik diyabeti falan çıkmaz inşallah diye

Ultrason cihazı da önemli canım. Cihazda cihaza fark edebiliyo.kızıma hamileligimde 6+5 te görmüştuk . Şimdi de 6. Hafta da gitmeyi dudunuyorum

Neyse çok fazla kafaya takmiyorum zaten
Biliyordum gorunmeyecegini ama içim rahat etmedi.
Haftaya bi daha gideceğim. ..
Son bikaç ayimiz tayinciyiz inşallah bursa da iyi bi hastanede iyi bi doktorla bu süreci bitiririm. ..

Diyet listen nasıl neler var Yemen gereken?
Sağlık problemin mi vardı acaba o yüzden mi kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…